Wordpress Plugin

Wordpress Makelaar plugin Geschikt voor Kolibri

WordPress koppeling met Kolibri Kies jouw pakket

standaard

139

per jaar

tot 25 objecten per dag

1 bijwerkmoment per dag

geschikt voor één koppeling

Meest gekozen

uitgebreid

189

per jaar

tot 75 objecten per dag

3 bijwerkmomenten per dag

geschikt voor vijf koppelingen

compleet

259

per jaar

onbeperkt aantal objecten

onbeperkt bijwerken

onbeperkt aantal koppelingen

Objecten automatisch op je WordPress website.

WordPress koppelen met Kolibri.

Onze plugin voorkomt dat de woning die op Funda staat, niet te vinden is op de website van de makelaar. Alle objecten worden vanuit Kolibri keurig doorgeplaatst naar WordPress, inclusief status, prijs, afbeeldingen, beschrijving en nog veel meer. 

De plugin plaatst automatisch het actuele aanbod op je WordPress website, zonder dat je er werk van hebt.

Woningen tonen op makelaarssite.

Woningen die ingevoerd worden in het Kolibri CRM pakket worden automatisch opgehaald en getoond door de Makelaars plugin die geschikt is voor Kolibri.

BOG tonen op makelaarssite.

Niet alleen woningen, maar ook BOG (Bedrijfs Onroerend Goed) wordt via de plugin die koppelt met Kolibri, automatisch vertoond op je WordPress website. 

Uitbreidingen voor de Makelaar plugin.

Je kunt de WordPress Makelaar plugin versterken met diverse add-ons. Verrijk de data voor bezoekers met aanvullende informatie en geautomatiseerde services. 

Realtime bijwerken.

Door het aanbod tussen Kolibri en WordPress te synchroniseren, toon je altijd het actuele aanbod op je WordPress site, zonder dat je hier werk van hebt. 

SEO Vriendelijk.

Doordat alle data opgeslagen staat op je eigen website, ben je beter vindbaar in zoekmachines zoals Google.

Bespaar tijd.

De plugin werkt volledig automatisch. Dit bespaart tijd, waardoor je simpelweg bezig kunt met de dingen die er voor jou toe doen.

Aanbodpagina's in jouw huisstijl.

Je hebt volledige vrijheid in het kiezen van een thema. Omdat je beschikt over alle data in de WordPress database, kun je deze weergeven in het thema zoals dat jij wilt.

Volledige ondersteuning.

De plugin biedt volledige ondersteuning voor objecten zoals wonen en BOG (Bedrijfs Onroerend Goed). Ook sluiten we aan op diverse externe diensten via onze krachtige add-ons.

Voor Kolibri Makelaars.

Onze WordPress Makelaar plugin werkt met de XML of API koppeling vanuit het Kolibri CRM. 

Ben je opzoek naar een andere makelaar koppeling? Bekijk dan ons aanbod met plugins voor makelaars.

Kwaliteit gegarandeerd.

Wij testen onze plugins uitvoerig aan de hand van meer dan 500 automatische tests. Niet voor niets vertrouwen meer dan 500 makelaars op onze plugin.

WordPress Makelaar plugin features

Thema API

De WordPress makelaar plugin die koppelt met Kolibri stelt je in staat om alle data zo weer te geven als jij wilt. Alle specificaties van beschikbare objecten binnen het Kolibri CRM worden opgeslagen in de WordPress database en zijn dus beschikbaar. 

Toon woningen optimaal op smartphones en tablets of toon de nieuwste woningen in een slider. Alles is mogelijk!

Kolibri API

De plugin die koppelt met Kolibri maakt gebruik van de XML of API functies van zowel Kolibri als WordPress. Hierdoor wordt automatisch het aanbod woningen vanuit Kolibri gesynchroniseerd naar WordPress en beschik je altijd over een actueel aanbod. 

Geen extra werk, geen extra wijzigingen en alles gaat vanzelf.

Dynamische zoeken en filteren

De WordPress Makelaar plugin werkt met dynamische zoekvelden en filters. Aanbod wordt realtime gesynchroniseerd met de waardes binnen een zoekformulier. Is er geen aanbod (meer) in een specifieke stad, wijk of straat? Dan verdwijnt deze uit het filter. Dit resulteert in een betere ervaring voor bezoekers!

Mapbox, Google Maps en Streetview

De plugin geschikt voor Kolibri beschikt over de nieuwste Google Maps API & Mapbox. Geef kaarten weer met het aanbod uit een provincie, stad of wijk. Zet jezelf eenvoudig op de kaart en breid je objectpagina's uit met Street View rondom de objecten.

Belangrijke functies van de WordPress Makelaar plugin geschikt voor Kolibri

Zoeken naar woningen.

Woningzoekenden hebben vaak speciale wensen en eisen voor hun droomhuis. Denk aan een appartement met lift, een oppervlakte van minimaal 100 m² of minimaal drie slaapkamers

Zoeken in het actuele aanbod met de juiste variabelen is dus van groot belang!

Zoeken via kaart en filters.

De makelaar plugin is zo ontwikkeld dat je zelf eenvoudig en intuïtief zoekvelden en filters kunt opzetten. Denk hierbij aan woonplaats, type woning, woonoppervlak en een minimale- en maximale prijs. 

De opties die zichtbaar zijn binnen jouw formulier of filter zijn eenvoudig aan te passen en worden realtime verwerkt. Hierdoor zijn enkel zoekopties mogelijk die binnen het aanbod resultaat opleveren. Je bezoeker vindt dus altijd een passend resultaat!

\

Kolibri Makelaar CRM.

Het beheren van honderden woningen op meerdere websites is een tijdrovende klus. Als daar ook nog een eigen website bij komt, is dat vaak het ondergeschoven kindje.

Onze WordPress Makelaar plugin lost dit probleem op. Je hebt altijd actueel aanbod op je website staan, volledig in je eigen huisstijl. Een unieke functie waarmee jij je als makelaar kunt onderscheiden.

\

Up-to-date met nieuwe functies van Kolibri.

Wij zorgen dat de plugin altijd up-to-date is met de nieuwste functionaliteit. Denk hierbij aan de implementatie van 360 graden foto's, videos of andere opties. 

Wanneer we nieuwe functionaliteit in de plugin verwerken of de plugin doorontwikkelen, hoef je alleen maar de plugin te updaten. Dit doe je eenvoudig via het WordPress beheer.

WordPress Onderhoud

Technische informatie over de WordPress Makelaar plugin

WordPress Custom Post type voor Makelaar plugin.

De WordPress Makelaar plugin maakt gebruik van WordPress Custom Post Type mogelijkheid en de theming API. Hierdoor kan het volledige aanbod worden getoond op je WordPress website.

Dankzij de Theming API toon je eenvoudig alle benodigde informatie op de makelaarswebsite: Google Maps, Responsive thema's, huur- en koopwoningen, alles is mogelijk!

Caption komt hier

Documentatie Tussendoor plugin geschikt voor Kolibri.

Benieuwd wat er komt kijken bij het inbouwen van de WordPress Makelaar plugin geschikt voor Kolibri? In onze documentatie kun je vinden hoe je de plugin in een WordPress thema integreert.

Voor een overzicht van alle mogelijkheden van de plugin kun je een blik werpen op ons whitepaper. Hier vind je onder andere alle specificaties, extra features en voorbeelden.

 

Caption komt hier

Feedback platform

Benieuwd welke feature requests er op de roadmap staan? Op ons Feedback platform vind je onze roadmap. Hier zie je waar we aan werken om onze plugins nog beter te maken. Ook kun je hier stemmen op requests, zelf requests indienen en natuurlijk bugs melden.

Caption komt hier