Email marketing

Email marketing uitbesteden?

Email, een kanaal met een ongekend hoge ROI. Nog steeds. Wil jij je email marketing naar een hoger niveau tillen? Optimaliseren, automatiseren en laten renderen? Onze specialisten helpen je graag verder.

 

Email Marketing Nieuwsbrieven

Email marketing inzetten

Hoe vaak check jij dagelijks je mailbox? De cijfers liegen er niet om: de gemiddelde millenial spendeert ruim zes uren per dag aan email. Het gemiddelde bedrijf wordt grotendeels gemanaged via email. Geen wonder dat dit medium zo geliefd is onder veel marketeers. 

E-mail marketing heeft veel toepassingen en is een perfect middel voor zowel bestaande- als potentiele klanten. Attendeer je bezoekers op producten die in nog in hun winkelwagen zitten, breng aanbiedingen onder de aandacht of verbeter bestaande klantrelaties. Ook voor het verzamelen van reviews leent email zich heel goed. 

 

Voordelen email marketing

Strategy Marketing

Eenvoudig te optimaliseren

Verzamel waardevolle data, personaliseer je emails en stuur bij op resultaat.

Strategy Marketing

Bespaart tijd

Automatiseer je emails met automatische reacties op inschrijvingen en aankopen.

Strategy Marketing

Versterkt je merk

Lever meerwaarde door verwachtingen te overtreffen en aanbiedingen af te stemmen op de klant. 

Email marketing strategie

Email marketing als onderdeel van de totale marketing strategie. Als steunpilaar in de customer journey. Daar geloven wij in. 

Email marketing omvat zoveel meer dan de maandelijkse nieuwsbrief. De mogelijkheden zijn ongekend.

Wil jij je ook ROI verhogen door middel van email?

Direct mailing

Personalisatie en AB testing

Op basis van data gepersonaliseerde email versturen om de ROI te verhogen? Behaal het maximale resultaat door te testen wat wel werkt, wat niet werkt en wat nog beter werkt.

Voldoe aan de AVG

Met behulp van email marketing verzamel je data en sla je dit voor een bepaalde tijd ergens op. Sinds 2018 moeten we rekening houden met de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Wij hebben de kennis in huis om te zorgen dat jouw strategie rendeert én dat deze gegevens veilig en volgens de AVG worden opgeslagen. 

Consistentie

In je uitingen en in de frequentie. Zo bouwen we een consistent merk en winnen we het vertrouwen van je klanten. Zo transformeren we bezoekers in loyale klanten. In ambassadeurs van jouw merk.  

De bezoeker centraal

We nemen de volledige klantreis onder de loep met behulp van het See Think Do Care model van Google. Van eerste contactmoment, tot herhaalaankopen, tot nazorg. Maak van de bezoeker een loyale klant dankzij een omnichannel strategie.

Email marketing specialist in Friesland

Vrijblijvend een specialist spreken over de mogelijkheden van email marketing voor jouw bedrijf? Neem gauw contact met ons op. 

style="object-fit:

Zo beoordelen klanten onze email marketing

(5 / 5)

ClickResults Marketing, 1 November 2021

Tussendoor developed a sophisticated product-configuration WordPress plugin that eliminated the friction and complexity of buying a product averaging $15,000 per sale. From start to finish, collaborating with Tussendoor was professional and informative. I can't wait to work with this team again!

Jasper, 17 February 2021

Specialisten met snelle service

Harald van Veghel, Stroomland Coaching, 16 February 2021

Tussendoor heeft mij ondersteund met de technische verbetering van mijn site en de verbetering van de vindbaarheid op internet. Dat project is meer dan geslaagd, de bezoekersaantallen zijn nog steeds sterk aan het stijgen. Hulde daarvoor aan Tussendoor, met name aan Bauke Buwalda!

QuickOnline B.V., 30 November 2020

Snelle en goede service.

Toffe projecten waar we aan hebben gewerkt