Conversie Optimalisatie

A-B Testing

Geen keuze op onderbuikgevoel, maar met statistieken onderbouwde optimalisaties doorvoeren. A-B Tests zorgen voor het beste resultaat.

AB Tests

Website optimalisatie

Vrijwel alle websites dienen een doel. Of het nu gaat om informeren, lead generatie of verkoop. Je wilt dat de website zo goed mogelijk presteert.

Als boeking-kanon was Booking.com een van de eerste websites die begon met A/B tests. Hoe zorgden zij dat bezoekers zo veel mogelijk hotelovernachtingen boeken. Met de vele miljoenen aan advertentie budget en bezoekers, was elke procent die een boeking plaatste van grote waarde.

Ook bij weinig bezoekers

Tegenwoordig is het ook mogelijk om A/B tests uit te voeren met relatief weinig bezoekers. 

De tijd dat er veel bezoekers nodig zijn voor concrete verschillen is (gelukkig) geweest. Wil je optimaliseren voor een relatief kleine doelgroep? Dan helpen wij je graag.

Het kan altijd beter

Absoluut. Het kan altijd beter. Hoewel je soms ook tevreden moet zijn met de resultaten, kan het bijna altijd beter. Of het zinvol is om te blijven finetunen verschilt per website, maar er zijn altijd verbeteringen door te voeren.

Zo beoordelen klanten onze marketing

(5 / 5)

Donorbrain, 15 September 2022

Super! Heel klantvriendelijk en behulpzaam

Donorbrain, 15 September 2022

Super! Heel klantvriendelijk en behulpzaam

Alexander, 4 February 2021

De support van Tussendoor is uitstekend! In eerste instantie dacht ik een miskoop te hebben gedaan. Met een klein beetje eigen programmeerwerk en hulp die ik per mail kreeg heb ik als nog exact wat ik wilde. Zeer tevreden.

Yourtelecom BV, 4 May 2020

Goed werkende plugin en problemen snel en accuraat opgelost.