Wordpress specialist

Automotive website

Onderscheid je met een unieke en SEO vriendelijke WordPress website, waarop jouw objecten automatisch worden geadverteerd en bijgewerkt.

InLease Autos WordPress website

Website voor autohandelaren

Een autodealer website communiceert naadloos met het CRM systeem waarin de voertuigen worden ingevoerd. De website adverteert automatisch de voertuigen op je website en is geschikt voor zoekmachine optimalisatie. Verspil geen tijd en onnodige kosten aan het onderhouden van je website en het invoeren van voertuigen. Dankzij onze Autobedrijf en Voertuigen plugin koppelen we jouw website met ieder CRM-systeem en voer je alle gewenste SEO optimalisaties door.

Wat kost een autodealer website?

Je hebt al een website voor 8.395.- Deze website adverteert het aanbod vanuit Doorlinken Voorraad en wordt dus automatisch vertoond én realtime bijgewerkt op je WordPress website. Dit geldt voor Hexon, Carsys, Autodata Wheelerdelta, VWE en nog veel meer andere CRM systemen. 

Prijs WordPress website voor autodealers

Je hebt al een complete maatwerk autodealer website voor 8.395.- Hierbij is de website gekoppeld met het aanbod vanuit je CRM systeem. Wat krijg je hiervoor?

 

✔ Een WordPress website met basis Hexon koppeling
✔ Een snelle, unieke website in je eigen huisstijl
✔ Optimale presentatie van voertuigen
✔ Mogelijkheid tot het aanmaken van landingspagina's en berichten
✔ Gebruikers toevoegen en hun toegang beheren
✔ Mogelijkheid tot ontelbare uitbreidingen en addons

Hexon koppeling

De Autobedrijf en Voertuigen plugin zorgt ervoor dat jouw actuele aanbod wordt geadverteerd op je eigen website. Je gebruikt hiervoor dezelfde koppeling die je gebruikt om je voertuigen bijvoorbeeld te adverteren op Autoscout24 of andere platformen.

Waar moet een autowebsite in 2025 aan voldoen?

Snelheid

Snelheid is belangrijk om je bezoekers tevreden te houden en om je positie in Google en andere zoekmachines te behouden. 

Doorlinken Voorraad koppeling

Onze Autobedrijf en Voertuigen plugin koppelt WordPress aan jouw CRM. Zo kunnen we je objecten automatisch op je website adverteren, zonder handmatige verrichtingen. Wijzig je de prijs, status of andere gegevens? Onze plugin vertaalt de wijzigingen automatisch naar je website. Zo heb jij hier geen omkijken naar. 

Gebruikersgemak

Uit onderzoek blijkt dat 79% van de bezoekers afhaakt wanneer een website traag is of wanneer ze niet snel kunnen vinden wat ze zoeken. Gebruikersgemak bepaalt of jou bezoekers klant worden of niet. Onze UX experts stippelen de perfecte route uit voor potentiële klanten. 

Vindbaarheid

Goed gevonden worden in Google vergt voortdurende inspanning. Wij leveren de tools om dit zo eenvoudig mogelijk te maken.

Optimale techniek

Techniek is onmisbaar voor een snelle, gebruiksvriendelijke website die goed vindbaar is. Daarom bouwen wij autodealer websites met behulp van de nieuwste techniek. Hierdoor is jouw website gebruiksvriendelijk, snel en geschikt om marketing mee te voeren.

Autodealer website

Dankzij onze expertise op het gebied van WordPress en onze ervaring met het adverteren van voertuigen op WordPress weten wij precies wat je nodig hebt. We informeren je graag over de oneindige mogelijkheden voor een converterende autodealer website.

Caption komt hier

Mogelijkheden voor autodealer websites

Eenvoudig afspraken inplannen.

Met behulp van de Open RDW Kenteken Pro plugin plan je eenvoudig afspraken in. Deze plugin integreer je in een formulier, waarbij je alle gegevens van een eventuele inruil-auto ontvangt vanuit de RDW. Leadgeneratie was niet eerder zo eenvoudig.

Zelf voertuigen toevoegen.

De Autobedrijf en Voertuigen plugin zorgt ervoor dat alle voertuigen vanuit het CRM automatisch geadverteerd worden op je WordPress website. Toch komt het een enkele keer voor dat je handmatig wijzigingen wil aanbrengen. Hiervoor kun je de XML Generator addon gebruiken. 

Een WordPress website van Tussendoor

Eenvoudig in beheer.

Dankzij het gebruikersgemak waar WordPress bekend om staat, voer je eenvoudig wijzigingen door.

Volgens meest recente richtlijnen.

Zowel voor de code, de vindbaarheid en de veiligheid van persoonsgegevens werken we met de nieuwste technieken.

Zelf vertalingen doorvoeren.

Bedien je internationale klanten? WordPress is eenvoudig te vertalen met behulp van bijvoorbeeld WPML. 

Online marketing voeren.

Wil je actief online marketing voeren? Met meer dan 10 jaar ervaring in WordPress binnen de autobranche staat er altijd iemand voor je klaar.  

Marketing voor autobedrijf

De investering terugverdienen.

Een nieuwe website is een investering die zichzelf terugverdient. Door actief marketing te voeren kun je je positie in Google verbeteren en jouw diensten onder de aandacht brengen.

WordPress Marketing Google Anaytics
\

Zet bezoekers om in leads.

Onze UX experts nemen de drempel voor bezoekers om contact op te nemen - helemaal weg. Eenvoud en gebruiksvriendelijkheid staat voorop en samen maken we van jouw website een ware lead machine. 

Auto website laten maken

Meer weten over een WordPress website voor je bedrijf of vrijblijvend een offerte aanvragen? Laat je gegevens achter en we nemen graag contact met je op!

Vrijblijvende offerte aanvragen
Processing ...