WooCommerce en HostFact

HostFact plugin voor WooCommerce Koppel HostFact met WooCommerce

Één centrale administratie & facturatie voor online en offline verkopen, dankzij de HostFact plugin voor WooCommerce. Stuur eenvoudig al je online orders door naar het HostFact facturatie pakket. Nu tijdelijk 20% korting met de code: tussendoor20

Partner WeFact

HostFact WordPress Kies jouw pakket

Standaard

119

per jaar

tot 300 facturen per maand

verzenden via WeFact & WooCommerce

kies verzendmoment van de factuur

Meest gekozen

uitgebreid

199

per jaar

tot 1500 facturen per maand

verzenden via WeFact & WooCommerce

kies verzendmoment van de factuur

SKU koppeling

verwijder conceptfacturen

compleet

249

per jaar

onbepert aantal facturen

verzenden via WeFact & WooCommerce

kies verzendmoment van de factuur

SKU koppeling

verwijder conceptfacturen

keuze in WeFact factuur template

Eigen huisstijl toepassen op facturen

Statistieken volledig up-to-date

Automatisch facturen genereren

Onderscheid in verkoopkanalen

Realtime synchronisatie met HostFact

Plugin is vertaalbaar

Administratie koppelen aan WordPress

De WooCommerce HostFact plugin is dé oplossing voor webwinkeliers met meerdere webwinkels die verlangen naar een centrale facturatie. 

Dankzij onze plugin besteed je geen kostbare tijd meer aan het uitzoeken en verzenden van facturen via omwegen en meerdere webwinkels. 

Binnen enkele minuten vereenvoudig je jouw administratie en heb je beschikking over een centraal facturatiepakket.  

Je hanteert één facturatie pakket voor je online - en offline verkopen.  

Digitale administratie

De WooCommerce HostFact plugin stelt de gebruikers van WooCommerce en HostFact in staat om één algemene administratie te gebruiken. 

Waar normaliter zowel WooCommerce als HostFact facturen genereren en versturen aan de klant, gebeurt dat nu op één plaats. Zo voorkom je een hoop werk voor de boekhouding aan het eind van het jaar. 

Naast het voordeel van alle facturen op één centraal punt, is een bijkomend voordeel de uitstraling. Binnen HostFact kun je alle facturen naar hartenlust aanpassen en opmaken, volledig conform je eigen huisstijl.

Producten koppelen aan HostFact.

Producten uit je webwinkel kunnen worden gekoppeld of gesynchroniseerd aan producten uit HostFact. Ideaal voor het bijhouden van statistieken en verkopen per artikel / productgroep.

Updaten vanuit WP-admin.

Zoals je van WordPress plugins gewend bent kun je de WooCommerce HostFact plugin gewoon vanuit je WordPress beheer updaten.

Internationaal inzetbaar.

Gezien de lancering van HostFact.com (op de buitenlandse markt) is ook onze WooCommerce HostFact plugin meertalig opgezet. Wil jij ook de internationale markt benutten? Wij zijn er klaar voor!

HostFact en Wefact.

Onze WooCommerce plugin koppelt zowel met WeFact als met HostFact. Het is één centrale oplossing voor beide pakketten.

Werkt met iedere betaalprovider

Omdat de koppeling specifiek een link legt tussen WooCommerce en HostFact, werkt de plugin betaalprovider-onafhankelijk. Je kunt dus gebruik maken van Mollie, Pay of andere betaalproviders.

HostFact & WeFact WordPress plugin

Onze plugin werkt zowel met HostFact als met WeFact. Wil je koppelen met WeFact? Bekijk dan onze WooCommerce WeFact pagina voor meer informatie.

WordPress Woocommerce

De plugin koppelt WooCommerce met je HostFact administratie. 

Bestellingen, debiteuren en product statistieken worden doorgestuurd, waardoor je optimaal inzicht creëert in je administratie. 

HostFact koppeling

Beheer en bedien je facturatie compleet vanuit WordPress of WooCommerce, zonder tussenkomst van HostFact. 

Download facturen, pas de status aan of verstuur deze opnieuw. Zowel vanaf de orderpagina als vanuit het order-overzicht. 

Vanuit je WordPress WooCommerce dashboard beheer je eenvoudig je complete admnistratie. 

style="width:

Features van de HostFact WooCommerce plugin

WooCommerce creditfactuur.

De HostFact plugin voor WooCommerce beschikt over verschillende snelkoppelingen. Binnen WooCommerce kun je facturen eenvoudig opnieuw versturen, crediteren of doorzetten naar HostFact.

Op de overzichtspagina kun je dit ook als bulk-actie uitvoeren. 

Plugin updaten in WordPress.

Je installeert en activeert de plugin vanuit je WordPress dashboard. Ook updates voer je door binnen de wp-admin. 

Je beheert dus de plugin zoals je gewend bent van WordPress, eenvoudig en overzichtelijk.

Eenvoudig opschalen en aanpassen.

Met behulp van hooks en filters kan de HostFact WooCommerce plugin eenvoudig worden opgeschaald. Ook het toevoegen van specifieke functies wordt hierdoor mogelijk. Denk aan klanten met specifieke (terugkerende) eisen waardoor een factuur niet altijd automatisch aangemaakt mag worden voor een bestelling. Met een snippet hebben we hier vlot een oplossing voor.

HostFact API

Om WooCommerce en HostFact te koppelen gebruiken we de HostFact API. Met behulp van deze koppeling halen we specifieke instellingen op uit het HostFact administratiesysteem. Hierdoor kunnen we onderscheid maken tussen verschillende verkoopkanalen. Wel zo prettig wanneer je meerdere verkoopkanalen hebt (zowel online en offline)

Ook kunnen we WooCommerce producten koppelen aan producten in HostFact en automatisch facturen genereren uit WooCommerce bestellingen. Hierdoor worden jouw verkooptransacties juist geregistreerd en zijn je administratie en je verkoopstatistieken in HostFact altijd up-to-date. 

Ten slotte halen we informatie op over de huisstijlen binnen HostFact met behulp van de API. Dit zorgt ervoor dat je de gewenste huisstijl kunt selecteren voor je facturen. Heb jij meerdere webshops gekoppeld aan één HostFact administratie? Je kunt voor iedere factuur de huisstijl van de webshop gebruiken en de herkenbaarheid en betrouwbaarheid van je webshop waarborgen. 

HostFact WooCommerce plugin bestellen?

Vragen? Tips? Of ondersteuning nodig? Tijdens of na de installatie van de plugin staan wij voor je klaar. Zowel telefonisch als per e-mail! Hier vind je onze contactgegevens.

WooCommerce naar HostFact plugin

De WordPress plugin die HostFact en WooCommerce koppelt