WordPress plugin

Automotive en WordPress

WordPress plugin voor autobedrijf en voertuigen

Auto's en voertuigen adverteren op WordPress

WordPress Auto koppeling

De Autobedrijf en Voertuigen plugin is een koppeling die samenwerkt met de XML-set van eigenwebsite.doorlinkenvoorraad.nl. Deze plugin ondersteunt meer dan 30 CRM pakketten en zorgt ervoor dat het aanbod vanuit het CRM pakket automatisch op je WordPress website wordt geplaatst. 

Autobedrijf & Voertuigen plugin

Voor alle CRM pakketten en oplossingen geldt dat alle beschikbare data wordt opgeslagen in de WordPress database, waardoor je volledige vrijheid hebt in de weergave en uitstraling. De plugin is compatible met elk WordPress thema. Het aanbod kan volledig in de huisstijl worden weergegeven. 

Het aanbod is volledig responsive te vertonen op telefoons en tablets. Daarnaast wordt alle data opgeslagen in de WordPress database. Omdat de database wordt geïndexeerd door Google verbetert dit je online zichtbaarheid in Google en andere zoekmachines.

Hieronder vind je de meest populaire CRM-pakketten. Benieuwd of jouw CRM kan samenwerken met de plugin? Je vindt hier een overzicht van alle voorraad-beheerpakketten die koppelen met de plugin.

Garage software

VWE WordPress

VWE is, naast Autodata / Wheelerdelta, een van de bekendere CRM aanbieders voor autobedrijven. Binnen VWE kun je als autobedrijf je actuele voorraad beheren en automatisch doorplaatsen naar diverse aanbodsites.

De autobedrijf & voertuigen plugin van Tussendoor vangt dit aanbod op en plaatst deze volledig, inclusief alle specificaties en media, in jouw WordPress website. Op deze manier heb je zonder extra werk, altijd jouw actuele aanbod op je eigen website staan. Je kunt dit vervolgens zo weergeven als je zelf wilt, volledig in je eigen huisstijl.

VWE biedt overigens naast hun voorraad-beheer pakket ook kenteken koppelingen (zie info) waar Tussendoor een WordPress koppeling voor heeft ontwikkeld.

Autodata koppeling

Autodata Wheelerdelta is een van de bekende CRM aanbieders in "autoland". Veel autobedrijven beheren hun voorraad in het CRM van Autodata Wheelerdelta en plaatsen deze automatisch door naar Gaspedaal, Marktplaats, Speurders en andere aanbodsites. De autobedrijf & Voertuigen plugin is volledig compatible met Autodata Wheelerdelta en haalt realtime het actuele aanbod op inclusief alle specificaties van de voertuigen.

Op deze manier heb je zonder extra werk al jouw voertuigen in je website staan, beschik je over veel zoekfilters / filtermogelijkheden en kun je zelf bepalden hoe de indeling en uitstraling van jouw voertuigen moet zijn.

In tegenstelling tot het iFrame van Autodata Wheelerdelta wordt je met de Autobedrijf & voertuigen plugin optimaal gevonden in Google, omdat je via de plugin alle data ophaalt en opslaat in je eigen WordPress database!

Autotelex koppeling met WordPress

Autotelex (PRO) is, naast Autodata / Wheelerdelta, een van de bekendere CRM aanbieders voor autobedrijven. Binnen Autotelex (PRO) kun je als autobedrijf je actuele voorraad beheren en automatisch doorplaatsen naar diverse aanbodsites.

De autobedrijf & voertuigen plugin van Tussendoor vangt dit aanbod op en plaatst deze volledig, inclusief alle specificaties en media, in jouw WordPress website. Op deze manier heb je zonder extra werk, altijd jouw actuele aanbod op je eigen website staan. Je kunt dit vervolgens zo weergeven als je zelf wilt, volledig in je eigen huisstijl.

Autotelex (PRO) biedt overigens naast hun voorraad-beheer pakket ook kenteken koppelingen (zie info) waar Tussendoor een WordPress koppeling voor heeft ontwikkeld.

OBS WordPress

RDC biedt met hun inMotiv OBS Voorraad oplossing een oplossing voor autobedrijven die online hun voorraad willen beheren. Evenals andere aanbieders kun je via inMotiv OBS Voorraad ook je voertuigen adverteren naar externe sites.

De Autobedrijf & voertuigen plugin haakt op deze mogelijkheid in en haalt 1:1 alle data op vanuit InMotiv, zodat je deze volledig in eigne huisstijl op je eigen website kunt tonen. Hierbij komt, wederom, dat je doordat je beschikt over alle data optimaal vindbaar bent voor zoekmachines zoals Google!

Leaseplan WordPress

De "WordPress Makelaars plugin" is onmisbaar voor de makelaar. Niet alleen toont de plugin het actuele aanbod, ook scoort de website beter in zoekmachines zoals Google. Omdat alle objecten op de website staan, worden deze door zoekmachines beter geindexeerd.

Autoflex koppeling

Als gebruiker van het Autoflex automotive CRM pakket kun je je volledige voorraad synchroniseren met onze Autobedrijf & voertuig koppeling. Op deze manier haal je het actuele aanbod vanuit Autoflex op en toon je deze in je eigen WordPress website.

Alle gegevens / specificaties en media worden overgenomen, waardoor je over alle data beschikt bij de voertuigen. Op basis van deze data kun je zelf bepalen hoe je zoekformulieren op wilt bouwen. Bijkomend voordee van het beschikken over alle data, is dat je deze kunt weergeven zoal jij wilt. Zo ben je volledig vrij in de uitstraling van je website en voorraad.

Cargo WordPress

Cargo Export is gespecialiseerd in dienstverlening t.b.v. export / transport van voertuigen naar het buitenland. Met de autobedrijf & voertuig module kun je de voertuigen die ingevoerd staan in Cargo Export, tentoonstellen op je WordPress website zonder dat je hier iets voor hoeft te doen.

De koppeling werkt volledig automatisch en haalt alle voertuigen, specificaties en media op en slaat deze op in de WordPress database.

Geef de voertuign volledig in eigen huisstijl weer, bouw zoekfilters, gebruik contactformulieren en andere modules. Je bent volledig vrij in weergave, mogelijkheden en geniet van optimalse vindbaarheid.

Carsys API

Carsys (Car-Systems) en/of garagesoftware.nl is een aanbieder van diverse autogerelateerde CRM pakketten. Naast voorraadbeheer bieden zijn ook werkplaatsbeheer en bieden ze gebruikerservaringen voor op webistes aan. De Autobedrijf & voertuigen koppeling die wij aanbieden werkt samen met het voorraadbeheer pakket van Carsys en biedt jou de mogelijkheid om, zonder extra handelingen, je actuele voorraad weer te geven op een WordPress site.

Evenals bij alle andere pakketten wordt de voorraad 1:1 opgehaald en zijn alle specificaties en alle media bestanden voorhanden. Op deze manier heb je volledige vrijheid in weergave en geniet je van optimale vindbaarheid.

Used Car Controller koppeling

UsedCarController is een portal waarmee autobedrijven eenvoudig hun voorraad kunnen publiceren en adverteren op meer dan 140 sites. Hieronder vallen onder andere Marktplaats, Gaspedaal, Autoscout en Autotrack. De Autobedrijf & voertuigen plugin sluit hierbij aan en vangt het actuele en volledige aanbod op, zodat je zonder extra handelingen jouw volledige aanbod kunt tonen op jouw WordPress site.

Doordat je beschikt over alle data heb je volledige vrijheid in uitstraling, maar ook in de zoekfilters die je wilt gebruiken. Zo kun je je bezoekers laten filteren op merk, model, prijs en bouwjaar, maar ook op carresorrie of juist auto's vergelijken op basis van hun specificaties.

Een ander groot voordeel is dat je, doordat je beschikt over alle data, optimaal gevonden wordt in zoekmachines zoals Google.

CSW WordPress

AutomaatT (CWS Software) biedt automatiserings-oplossingen voor universele garagebedrijven, waaronder een "digitale showroom". Op deze manier kun je eenvoudig, online, je voorraad beheren en adverteren. Onze Autobedrijf & voertuigen plugin haakt in op deze mogelijkheid en biedt autobedrijven de mogelijkheid om de volledige voorraad vanuit AutomaaT te synchroniseren met een WordPress site.

Als autobedrijf kun je op deze manier je eigen website voorzien van een actuele en accurate voorraad, volledig in eigen huisstijl en volledig ingericht voor SEO / zoekmachines zoals Google.

Machinetrack

Machinetrack biedt mogelijkheden om machines (landbouwvoertuigen) te adverteren op hun eigen website. Daarnaast kun je de advertenties die geadverteerd staan op machinetrack ook exporteren / automatisch plaatsen op Marktplaats.

Onze Autobedrijf en voertuigen plugin maakt het mogelijk om, via machinetrack, ook direct te adverteren naar je eigen WordPress website. De Autobedrijf & voertuig module haalt alle voertuigen en de bijbehorende data / media op en plaatst deze in de WordPress database.

Door het ophalen en opslaan van deze data kun je je volledige voorraad eenvoudig tonen in je eigen website, precies zoals jij dat wilt. Naast de vrijheid in vormgeving biedt de module ook nog het voordeel dat je op alle data gevonden wordt in Google!

Ovis - ISN

OVIS (Online Voorraad Informatie Systeem) biedt oplossingen voor de recreatie-branche. Beheer en adverteer campers en caravans aanvoudig op meer dan 25 sites via o.a. Goedgeplaatst op Marktplaats en social media kanalen. OVIS stuurt haar data onder andere door via eigenwebsite.doorlinkenvoorraad.nl en daar haakt onze Autobedrijf & voertuigen plugin op in. Via de XML wordt alle data opgehaald en opgeslagen in de WordPress database, zodat je deze kunt weergeven zoals jij dat wilt.

Volledig in eigen huisstijl, responsive en in maatwerk of aangekochte thema's. Bijkomend voordeel? Je bent optimaal vindbaar in zoekmachines zoals Google!

OSW WordPress koppeling

OSW biedt oplossingen voor divere branches. Zo kun je voor de verkoop van je auto, motor, caraven, campper en boot bij hun terecht. Je meld je occasion aan bij OSW en zij adverteren deze vervolgens op diverse kanalen. Met de autobedrijf & voertuigen plugin breid je dit uit met je eigen WordPress website, waardoor jouw aanbod op OSW ook direct beschikbaar is op je WordPress website.

De Autobedrijf & voertuigen koppeling is volledig compatible met OSW, waardoor je beschikt over alle data en specificaties van jouw voertuigen en deze kunt weergeven zoals jij dat wilt. Volledig in je eigen huisstijl & zoekmacine vriendelijk!

Mobilox

Mobilox biedt voor autobedrijven diverse oplossingen, waaronder voertuigenbeheer. Via de voertuigbeheer module van Mobilox adverteer je, met één klik op de muis, je voertuigen op meer dan 100 adverteersites.

Tussendoos sluit aan in dit rijtje met de Autobedrijf & voertuigen plugin en zorgt ervoor dat je als gebruiker van Mobilox je actuele aanbod, zonder extra handelingen, direct op je WordPress site kunt tonen.

Alle voertuigen, specificaties en media wordt 1:1 ingeladen in de WordPress database en kunnen volledig naar wens worden weergegeven. In ieder thema, maatwerk of aangekocht, en volledig zoekmachine vriendelijk.

WinCar WordPress koppeling

Reynolds & Reynold biedt met hun Wincar (DMS) oplossing een oplossing voor het verkoopproces van autobedrijven. Hierdoor heb je in een oogopslag inzicht in je actuele voorraad en voorkom je veel rompslomp in het beheer van je voorraad.

De Autobedrijf & voertuigen plugin is compatible met de diensten van Reynold en Reynolds, waardoor je je actuele voorraad zonder extra handelingen 1:1 kunt inladen in jouw WordPRess website. Op deze manier heb je altijd je actuele aanbod op je eigen website staan, volledig in eigen huisstijl en geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google.

Schadeautos.nl WordPress koppeling

Schadeautos.nl is - zoals de naam al verklapt - een portal waarop veelal schadeauto's de vinden zijn. Als gebruiker van Schadeautos.nl adverteer je je voertuigen op hun website, waarna bezoekers kunnen zoeken naar jouw voertuigen. Ideaal voor bedrijven en/of particulieren die specifiek op zoek zijn naar schade auto's.

Met de Autobedrijf & voertuig plugin kun je al je voertuigen die je beheert op Schadeautos.nl synchroniseren met je eigen WordPress website. Op deze manier kun je bezoekers van je eigen site ook je actuele aanbod laten zien, inclusief alle zoekfilters en data die bij de voertuigen horen. Doordat je alle data beschikbaar hebt in je eigen website, kun je deze volledig in je eigne huisstijl weergeven.

Informatie over WordPress voor automotive
Processing ...

Veel gestelde vragen over de autobedrijf en voertuigen plugin

403 - Verboden
(REQUEST_DENIED) De locatie van [adres] kon niet worden bepaald:
Licentie vrijgeven
Het maximaal aantal activaties is bereikt
Foutmelding bij ophalen XML: Foutcode status 403
Foutcode 401 in makelaar plugin
De Makelaar plugin verwerkt tijdens het bijwerkproces geen nieuwe objecten

Zo beoordelen klanten onze autobedrijf & voertuigen pluginn

(5 / 5)

Constantijn, 20 December 2023

Snelle en persoonlijke service!

Susanne, HR makelaars, 17 February 2023

Iwan van Tussendoor hielp heel pro actief. Hij dacht mee en met oplossingen. Dankzij zijn onderzoek en de terugkoppeling over onze website zijn we inmiddels een flink stuk verder. Iwan had dit niet hoeven doen maar was heel bereidwillig even mee te denken. Dat schept vertrouwen.

Studio Kimo, 27 May 2022

Dit bedrijf begrijpt wat je nodig hebt, en komt zijn afspraken na.

Anoniem, 24 February 2021

Zeer goede service.