Zelf je WordPress site beheren

WordPress training

WordPress Training

Over de WordPress trainingen van Tussendoor

Vanaf 2014 is Tussendoor begonnen met het verzorgen van diverse WordPress trainingen en bijeenkomsten. Vanaf begin 2015 - toen Tussendoor verhuisde naar de Sixmastraat te Leeuwarden - bieden wij ook trainingen voor kleine en middelgrote groepen op onze eigen locatie. Trainingen zijn individueel te volgen en lopen tot groepen van +- 16 mensen.

Gezien de diversiteit in vragen naar WordPress hulp en ondersteuning, is ons aanbod in WordPress training groot. Zo kun je beginnen met de algehele basis (inloggen, pagina's en berichten aanmaken, etc), een stap verder is het beheren van je webwinkel of installeren van plugins en uiteraard kun je nóg een stap verder en zelf je WordPress website bouwen / het thema ontwikkelen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en of jouw vraagstuk ook behandeld kan worden? Laat het ons weten.

Klein en middelgrote groepen

WordPress trainingen kunnen zowel individueel als in groepsverband gegeven worden. Houd rekening met middelgrote groepen tot 16 personen.

Diverse locaties

Trainingen kunnen plaatsvinden in Leeuwarden, aan de Sixmastraat, maar ook op locatie van jouzelf. Dit heeft natuurlijk als voordeel dat je geen reistijd kwijt bent voor jou en je collega's.

Van basis tot expert

Trainingen worden gegeven op het niveau dat jij wilt. Voorafgaand aan de training kun je aangeven welke onderwerpen je graag behandeld wilt hebben en toetsen we het niveau.