Wordpress specialist

Website voor makelaars

Onderscheid je met een unieke en SEO vriendelijke WordPress maatwerk makelaarssite, waarop jouw aanbod automatisch wordt geplaatst en bijgewerkt.

Makelaarssite

Een makelaarssite communiceert naadloos met jouw CRM systeem, synchroniseert automatisch het aanbod op je website en is geschikt voor zoekmachine optimalisatie. Verspil geen tijd en onnodige kosten aan het onderhouden van je website en het plaatsen van woningen. Dankzij onze makelaar plugin koppelen we jouw maatwerk website met nagenoeg ieder vastgoed CRM-systeem en voer je alle gewenste SEO optimalisaties door.

Wat kost een makelaars website?

Je hebt al een makelaarswebsite voor 8.395.- Deze website koppelt met het aanbod vanuit je CRM systeem en wordt dus automatisch vertoond én realtime bijgewerkt op je WordPress website. 

Prijs WordPress website voor makelaars

Je hebt al een complete maatwerk makelaarswebsite voor 8.395.- Hierbij is de website gekoppeld met het aanbod vanuit je CRM systeem. Wat krijg je hiervoor?

  • Een WordPress makelaarssite met basis CRM-koppeling
  • Een snelle, unieke website in je eigen huisstijl
  • Optimale woningpresentatie
  • Mogelijkheid tot het aanmaken van landingspagina's en berichten
  • Gebruikers toevoegen en hun toegang beheren
  • Mogelijkheid tot ontelbare uitbreidingen en add-ons

Waar moet een makelaarswebsite in 2024 aan voldoen?

Snelheid

Snelheid draagt zowel bij aan je positie in de zoekresultaten van Google, als aan het gebruikersgemak van je bezoekers. Een snelle website draagt bij aan het verhogen van je score in Google en bezoekers blijven langer op je website, wat ook bijdraagt aan je ranking. 

Vindbaarheid

Hoger scoren in Google en structureel aan de vindbaarheid van je website werken? Wij zorgen voor alle tools om eenvoudig aan je SEO te werken om je ranking te verbeteren en te behouden.

Gebruikersgemak

79% van jouw bezoekers haakt af wanneer je website niet aan hun verwachting voldoet. Misschien laadt de website te langzaam of kunnen ze niet vinden waar ze naar op zoek zijn. Gebruikersgemak bepaalt of jou bezoekers klant worden of niet. Onze UX experts stippelen graag de perfecte route uit voor potentiële klanten. 

Optimale techniek

Techniek is onmisbaar voor een snelle, gebruiksvriendelijke website die goed vindbaar is. Wij ontwikkelen makelaarswebsites op basis van de nieuwste techniek. Dit zorgt ervoor dat jouw website snel, zoekmachinevriendelijk en eenvoudig te beheren is.

Eenvoudig koppelen met je CRM

Dankzij onze Makelaar plugin koppelen we met jouw CRM systeem, waardoor het aanbod automatisch op je website wordt geplaatst. Verkoop je een woning en wijzig je de status in je CRM? Dan zorgt onze plugin dat deze statuswijziging automatisch wordt aangepast op je website. Zo heb jij hier geen omkijken naar. 

Eenvoudig in beheer.

Wijzigingen aanbrengen in je content? WordPress staat bekend om gebruiksgemak, dus aanpassingen voer je in mum van tijd door.

Volgens meest recente richtlijnen.

Zowel voor een prettige gebruikservaring, veiligheid en vindbaarheid werken we op basis van de meest recente richtlijnen voor website-ontwikkeling.

Zelf vertalingen doorvoeren.

Bedien je internationale klanten? WordPress is eenvoudig te vertalen en dankzij onze add-on vertaal je ook je aanbod voor je internationale klanten. 

Team van specialisten.

Kom je toch ergens niet uit of wil je (meer) marketing voeren? Met meer dan 10 jaar ervaring in WordPress binnen de vastgoedbranche staat er altijd iemand voor je klaar.  

Makelaars website laten maken?

Meer weten over een WordPress makelaarssite of vrijblijvend een offerte aanvragen? Laat je gegevens achter en we nemen graag contact met je op!

Tussendoor Bauke Marketing Analytics

Makelaarssite voor JLG Real Estate

Bekijk hier de website die we ontwikkelden voor JLG Real Estate, een innovatief makelaarskantoor in hartje Amsterdam. 

JLG_Mobiel_screenshot_makelaarswebsite

Marketing voor makelaars

Je hebt geïnvesteerd in een mooie nieuwe website, natuurlijk wil je dan alles eruit halen wat erin zit. Hoe zorg je ervoor dat je jouw investering terug verdient en via je website leads gaat verzamelen? Hoe kun je jouw positie in Google verbeteren en gebruikers de beste ervaring bieden? Om diensten als taxaties of aankoop onder de aandacht te brengen of beter te laten converteren, ga je actief online marketing voeren. Met onze expertise op het gebied van WordPress, vastgoed én marketing helpen we je graag op weg om meer leads te verzamelen en je online positie te verbeteren. 

Extra opties voor je makelaarssite

Meer waarde toevoegen aan je aanbod en woning pagina's? Dan kies je uit de volgende extra’s de functionaliteiten die je wil meenemen.

Twijfel je? Geen punt, we kunnen op ieder ogenblik extra functionaliteit toevoegen. Daarnaast ontwikkelen we constant nieuwe functionaliteiten en add-ons voor de makelaar plugin. Deze kunnen we eenvoudig integreren binnen je website wanneer je dit wil.

Verrijk eenvoudig je woningpresentatie

Uitbreiding Google

Buurtinformatie

Voorzie de woningzoekende van alle Points of Interests in de buurt van het object.

Add-on Marketing

Zoekprofielen add-on

Sla zoekopdrachten van woningzoekenden op in het CRM of in WordPress.

Add-on Marketing

Objecten op landingspagina's

Verrijk je landingspagina's met recent aanbod.

Uitbreiding Matterport

Virtuele tour

Geef je bezoekers een sneak preview met een virtuele rondleiding.

Add-on Marketing

Zonnegrens

Toon de schaduw aan de hand van het seizoen en het tijdstip.

Uitbreiding DatHuis

Marketing Automation

Gebruik je data om bezoekers op de hoogte te houden met email marketing.

Vrijblijvende offerte aanvragen?
Processing ...

Deze makelaars gingen je voor

Reviews

(5 / 5)

PrivateWealthSupport BV, 7 March 2023

Zeer positieve ervaringen. De medewerkers zijn flexibel en denken mee in creatieve oplossingen.

Bamboe Marketing, 24 February 2021

Snel contact en behulpzaam

Bob, 23 February 2021

Professioneel ontwikkelde plugin (makelaars) en zeer fijn contact tijdens de werkzaamheden. Snelle reactie & uitgebreide support. Aanrader!

Jasper, 17 February 2021

Specialisten met snelle service