Wordpress specialist

Website voor makelaars

Onderscheid je met een unieke en SEO vriendelijke makelaarssite, waarop jouw aanbod automatisch wordt geplaatst en bijgewerkt.

Makelaarssite

Een makelaarssite communiceert naadloos met jouw CRM systeem, synchroniseert automatisch het aanbod op je website en is geschikt voor zoekmachine optimalisatie. Verspil geen tijd en onnodige kosten aan het onderhouden van je website en het plaatsen van woningen. Dankzij onze makelaar plugin koppelen we jouw maatwerk website met nagenoeg ieder vastgoed CRM-systeem en voer je alle gewenste SEO optimalisaties door.

Prijs WordPress website voor makelaars

Een makelaarssite met koppeling kost 7.500.- Hierbij is de website gekoppeld met het aanbod vanuit je CRM systeem. Daarnaast kun je het volgende met deze website doen:

  • Eenvoudig landingspagina’s en berichten aanmaken en wijzigen
  • Gebruikers toevoegen en hun toegang beheren
  • Koppelen met andere systemen

WordPress koppeling voor makelaar

We hebben inmiddels meer dan 15.000 makelaars met hun WordPress website aangesloten op verschillende CRM-systemen. Ieder met behoud van hun eigen, unieke WordPress website.

Doorgewinterde kwaliteit

Onze WordPress makelaar plugin zorgt al meer dan tien jaar voor het meest recente aanbod op WordPress websites. Dit betekent dat je kunt rekenen op een stabiele koppeling, die constant wordt doorontwikkeld en geoptimaliseerd. 

Onderscheid je van de rest

Houd de aandacht van je bezoeker vast en blijf onderscheidend met onze add-ons. Maak gebruik van diverse uitbreidingen om meerwaarde te bieden aan je woningpagina's. Ook externe diensten als Google Maps, Zonnegrens of een virtuele tour integreren we naadloos. 

Vastgoedwebsite specialist

Als WordPress specialist in de vastgoedbranche zijn wij de schakel tussen de makelaardij en de techniek. Wil je meer weten of ben je op zoek naar advies? We denken graag met je mee. 

Extra opties voor je makelaarssite

Meer waarde toevoegen aan je aanbod en woning pagina's? Dan kies je uit de volgende extra’s de functionaliteiten die je wil meenemen.

Twijfel je? Geen punt, we kunnen op ieder ogenblik extra functionaliteit toevoegen. Daarnaast ontwikkelen we constant nieuwe functionaliteiten en add-ons voor de makelaar plugin. Deze kunnen we eenvoudig integreren binnen je website wanneer je dit wil.

Uitbreidingen en add-ons

Uitbreiding Google

Buurtinformatie

Voorzie de woningzoekende van alle Points of Interests in de buurt van het object.

Add-on Marketing

Zoekprofielen add-on

Sla zoekopdrachten van woningzoekenden op in het CRM of in WordPress.

Add-on Marketing

Objecten op landingspagina's

Verrijk je landingspagina's met recent aanbod.

Uitbreiding Matterport

Virtuele tour

Geef je bezoekers een sneak preview met een virtuele rondleiding.

Add-on Marketing

Zonnegrens

Toon de schaduw aan de hand van het seizoen en het tijdstip.

Uitbreiding DatHuis

Marketing Automation

Gebruik je data om bezoekers op de hoogte te houden met email marketing.