InGoedeBanen.nl koppeling voor InGoedeBanen.nl

Tussendoor ontwikkelde in samenwerking met InGoedeBanen.nl (IGB.nl) de IGB.nl WordPress plugin. Met de WordPress plugin kun je als klant van IGB.nl vacatures inladen op je WordPress website, zonder dat je hier extra werk van hebt. Om gebruikers een goed beeld te geven van de mogelijkheden van de plugin, hebben we de plugin geïnstalleerd, geconfigureerd en ingebouwd op de eigen website van IGB.nl.

Toon vacatures

De plugin is volledig ontwikkeld om een vacaturebank weer te kunnen geven op jouw WordPress website. Logisch is het dan ook dat we op IGB.nl een archiefpagina hebben opgezet, zoals je dat ook veel ziet bij onze makelaars- en autobedrijven plugins, waarop je alle vacatures ziet. De archiefpagina beschikt verder over een uitgebreid filter, waarbij men kan zoeken en filteren op vacatures, die voor de bezoeker interessant zijn.

Zo kun je filteren op beroep, functiegroep, opleiding(sniveau) en het aantal jaar ervaring dat benodigd is. Daar houd het echter niet op, want je kunt natuurlijk ook zoeken op plaats en de straal vanaf die plaats. Zoek je bijvoorbeeld op Leeuwarden met een straal van 25 kilometer? Dan worden vacatures in de omliggende dorpen en steden ook getoond. Zo bepaal je zelf hoever je rijden wilt voor jouw nieuwe baan.

InGoedeBanen.nlInGoedeBanen.nl

Layout

De IGB.nl plugin is gebouwd op ons krachtige framework, dat ook gebruikt wordt in onze andere Tussendoor WordPress plugins. Deze biedt als voordeel dat de plugin kan worden ingezet in élk gewenst thema. Of het nu maatwerk, freemium of premium is, alles is mogelijk. De plugin haalt alle beschikbare data op en slaat die op in de WordPress tabellen. Op deze manier kun je dit uitlezen en tonen waar je wilt. Binnen IGB.nl resulteert dit in een volledig geïntegreerde vacaturebank, volledig in (huis)stijl van de site.

Combinatie van

Door de IGB.nl te combineren met een plugin zoals ContactForm7 of GravityForms kun je direct een sollicitatiemodule integreren op de vacaturepagina. Bezoekers van de website met interesse voor de baan, hoeven zo niet verder te zoeken, maar komen direct in contact. Zo kunnen potentiële kandidaten hun persoonsgegevens doorgeven, maar ook bijlagen plaatsen met hun CV en eventueel motivatie als Word Document.

Ook gebruik maken van de plugin?

Wil je ook gebruik maken van de IGB.nl plugin of wil je meer informatie? Bekijk dan de plugin pagina (klik), bel 058 711 09 16 of mail ons op info@tussendoor.nl. We helpen je graag.

InGoedeBanen.nlInGoedeBanen.nl
InGoedeBanen.nlInGoedeBanen.nl
InGoedeBanen.nlInGoedeBanen.nl
InGoedeBanen.nlInGoedeBanen.nl