Rechtszaakplaats

Verbinding tussen advocaat en advocaat zoekenden

WordPress Maatwerk

Maandenlang hebben Tussendoor internet & marketing en Oscar van Oorschot samengewerkt aan een project dat de advocatuur in Nederland volledig op z''n kop moet gaan zetten.

De klantvraag

Rechtszaakplaats. De tinder voor advocaten en advocaat zoekenden. 

Via Rechtszaakplaats draaien we de rollen om. Een advocaat pitcht op een case en de consument kiest zijn of haar favoriete advocaat.

Rechtszaakplaats is een vraag- en aanbod platform gebouwd op WordPress! 

Toegankelijk platform creëren om advocaten te vinden. 

Verbinding leggen tussen advocaten en advocaat zoekenden

Zoek- en filter functionaliteiten inbouwen

Heb jij wel eens een advocaat gezocht?

Het zoeken naar een advocaat leek tot gister een normale gang van zaken. Vanaf vandaag is die rol omgedraaid. Jij zoekt geen advocaat, jouw toekomstige advocaat zoekt jou! Op rechtszaakplaats kunnen particulieren en bedrijven geheel gratis hun zaak plaatsen, waarna advocaten en/of advocatenkantoren zich op jouw zaak in kunnen schrijven en zichzelf aan jou voorstellen via een pitch. Jij kiest degene met wie je de beste klik hebt. Eenvoudiger kan het niet!

Specialisme

Het voordeel van Rechtszaakplaats is dat advocaten kunnen zoeken en filteren naar zaken in hun vakgebied. Zo hoef je zelf niet diverse kantoren op te bellen of bij langs te gaan op zoek naar een advocaat die gespecialiseerd is in jouw zaak, maar bieden zij zich aan jou aan.

Kennismaken

Heb je de advocaat gevonden die je zoekt en nodig hebt? Dan selecteer je direct jouw advocaat en plannen jullie eenvoudig een kennismakingsgesprek. Wil je een advocaat afwijzen? Ook dat kan.

Intiutief

Rechtszaakplaats is een volledig maatwerk systeem en is ontwikkeld door Tussendoor. Uiteraard in samenwerking met Oscar van Oorschot en diverse "vrijwilligers" die de werking van het systeem in de voorafgaande maanden uitvoerig hebben getest. Door de maandenlange ontwikkel- en testfase zijn wij er zeker van dat Rechtszaakplaats een eenvoudig en intuïtief werkend marktplaats-systeem is in de advocaten-branche. Zowel voor zaak-plaatsenden als zaak-zoekenden.

In de media

Rechtszaakplaats is door haar baanbrekende manier van werken diverse malen in de pers opgenomen en wordt bestempeld als "de Tinder voor advocaten" waarin advocaten strijden om hun cliënten. Ben je benieuwd wat Nederland van Rechtszaakplaats vindt? Lees de artikelen hier:

Telegraaf  - De Financiele Telegraaf  - Emerce  -ANP Perssupport - De Ondernemer - Advocatie.nl - Advocatenblad.nl - Wij Brabant -Sprout - & ook Meester Leonie (Facebook) wijdt er aandacht aan.