Villatent.nl

WordPress maatwerk plugin

WordPress Maatwerk Stratech

Stratech reserveringsmodule voor Villatent.nl

Afgelopen maanden is Tussendoor in samenwerking met Villatent druk in de weer geweest met de ontwikkeling van een maatwerk reserveringsmodule. Deze module is gekoppeld met Stratech en verzorgt op Villatent.nl de gehele reserverings-omgeving.

Begin 2017 klopten Veconet en Villatent.nl bij Tussendoor aan met de vraag of wij een dergelijke maatwerk plugin konden ontwikkelen. Na het doorspitten van de documentatie van Stratech en het uitkristalliseren van alle eisen en wensen zijn we afgelopen maanden druk in de weer geweest met de ontwikkeling.

Stratech biedt een reserveringsmodule voor diverse branches en doeleinden. Binnen Stratech beheer je vervolgens je reserveringen, op basis van beschikbare plaatsen of kamers gekoppeld aan diverse landen en locaties.

Synchronisatie

Tegenwoordig is het logisch dat boekingen niet meer via één weg binnenkomen. Telefonische boekingen, vragen en boekingen via de mail en online reserveringen via de website zijn geen uitzonderingen. Het is dan ook belangrijk om één centraal punt te hebben waar al deze reserveringen binnenkomen. Om een actueel overzicht te houden van reserveringen en beschikbare plaatsen is het synchroniseren van de boekingen essentieel.

Precies om deze reden hebben we afgelopen maanden hard gewerkt aan een WordPress plugin voor Stratech.

Eenvoud

Stratech is uitgebreid. Enorm uitgebreid. Zo heeft Villatent (bijvoorbeeld) verschillende landen, met daarin verschillende campgings en die hebben allemaal weer verschillende soorten tenten.

Al deze elementen beschikken over een bepaalde beschikbaarheid, een minimale afname, een prijs per periode, beschikbaarheid o.b.v. halve dagen (aankomst / vertrek) en ga zo maar door.

De moeilijkheid zat hem afgelopen maanden in het overzichtelijk en eenvoudig houden van het reserverings-proces. Bezoekers moeten met een aantal (eenvoudige) klikken een tent kunnen reserveren en in die opzet zijn we geslaagd.

 

Villatent.nl beschikt met de WordPress koppeling voor Stratech over een volledig beheersbare en schaalbare koppeling. Alle inhoud van de koppeling komt 1:1 uit Stratech. Binnen WordPress hoeft men dan ook niets meer te doen.

Bezoekers kunnen vervolgens via de voorkant van de site filteren op land, op datum en op type camping. Hebben ze een geschikte tent gevonden? Dan krijg je direct een totaalprijs te zien, waarna je eenvoudig direct je boeking kunt bevestigen. De boeking voldoe je vervolgens eenvoudig via Paypal, iDeal of creditcard. Is de boeking succesvol? Dan is deze direct - in het centrale punt - binnen Stratech terug te vinden.

Maatwerk koppeling

De WordPress koppeling voor Stratech is een volledig maatwerk oplossing van Tussendoor en we moeten zeggen dat we trots zijn op het resultaat. Het is een fijne oplossing voor zowel de bezoekers als Villatent.nl.

Heb jij ook interesse in een maatwerk koppeling? Ben je benieuwd wat Tussendoor voor jou kan betekenen? Laat het ons weten. We denken graag met je mee en helpen je graag.

Je kunt ons bereiken via 058 711 09 16 , info@tussendoor.nl of op de chat.

Bekijk ook onze andere WordPress oplossingen