Handleidingen

Bekijk hieronder - per categorie - ons uitgebreide aanbod met geschreven- en youtube-handleidingen voor WordPress, Woocommerce en onze premium plugins.

Bekijk wordpress gebruik handleidingen

WordPress gebruik

21 handleidingen

Ben je een beginnend WordPress gebruiker en wil je de basis van WordPress onder de knie krijgen? Dan is dit de perfecte categorie voor jou.
Bekijk wordpress theming handleidingen

WordPress theming

52 handleidingen

Handige code nodig voor fancy functies binnen WordPress? Benieuwd naar complexe queries of maatwerk oplossingen die wij onze klanten boden? Bekijk ze hier!
Bekijk makelaar handleidingen

Makelaar

17 handleidingen

Alles met betrekking tot onze WordPress Makelaars plugins (geschikt voor de CRM-pakketten van Realworks / Venum / Eyemove en van Goes en Roos ) vind je hier. Voorbeeld code, veel gestelde vragen en voorbeelden uit de handleiding. Onmisbaar voor onze plugin-gebruikers.
Bekijk autobedrijf & voertuigen handleidingen

Autobedrijf & voertuigen

6 handleidingen

Ook voor onze Autobedrijf & voertuigen plugin hebben we diverse handleidingen online staan. Van het inladen van accessoire-lijsten tot het tonen van Youtube video's en opzetten van proefrit-formulieren op basis van het kenteken van de occasions.
Bekijk woocommerce handleidingen

WooCommerce

11 handleidingen

Naast onze WordPress handleidingen hebben we ook handige tips en trics voor het gebruik van WooCommerce. Installatie, BTW Configuratie en producten toevoegen. De volledige basis wordt hier uitgebreid behandeld.
Bekijk videohandleidingen handleidingen

Videohandleidingen

4 handleidingen

Informatie over WordPress? Wat is dan handiger dan een duidelijke uitleg-video? Niets! Check onze videohandleidingen hier.
Bekijk google analytics handleidingen

Google Analytics

4 handleidingen

Hier vind je alles met betrekking tot online marketing, SEO, SEA en Google Analytics.
Bekijk vacature handleidingen

Vacature

2 handleidingen

Beschik je over de InGoedeBanen vacature plugin van Tussendoor? Dan vind je hier handleidingen waarin we instellingen en veelgestelde vragen behandelen.