Importeer alleen luxe auto's op jouw website

door in

Importeer alleen luxe auto's op jouw website

Ben je een autobedrijf (of beheer je de website van een autobedrijf) waarop alleen luxe en dure auto's mogen worden weergegeven? Dan kun je de plugin automatisch jouw werk laten doen.

Eisen aan import

De autobedrijf en voertuigen plugin beschikt namelijk over de mogelijkheid om een eis te stellen aan het importeren van voertuigen. Stel je wilt alleen een voertuig tonen dat duurder is dan €100.000, dan is daar een functie voor. Op die manier weet je dat auto's die goedkoper zijn dan dat bedrag, niet worden ingeladen.

Functie

Voor het toevoegen van deze eis kun je onderstaande functie gebruiken. Je kunt deze natuurlijk aanpassen qua bedrag, maar ook versleutelen zodat alleen specifieke merken worden ingeladen. De creatieve bal ligt wat dat aan gaat bij jou.


Voertuig::filter('updater.skip', function($skip, $voertuig)
{
	return $voertuig->prijs->value() < 100000;
});

Wil je bijvoorbeeld alleen een specifiek merk inladen? Pas dan de functie aan (prijs ? merk) met het betreffende merk dat je wel of juist niet in wilt laden.

That 's is

Klaar! Je hebt nu een eis gesteld aan het inladen van voertuigen en voertuigen onder de €100.000 worden nu niet meer ingeladen.Wil je meer filters of eisen? Kom je er niet helemaal uit? Laat het ons weten. Je kunt ons mailen op info@tussendoor.nl of hieronder een reactie achterlaten. We helpen je graag.