Laad woningen in vanaf of tot een specifiek bedrag

door in

Laad woningen in vanaf of tot een specifiek bedrag

Stel; je wilt een website opzetten voor diverse makelaars en/of kantoren, maar wilt alleen woningen tonen vanaf een specifiek bedrag. Een soort Funda voor exclusieve woningen. Of je wilt voor je eigen makelaars kantoor alleen woningen tonen vanaf 50.000 euro. Dat kan!

Eisen stellen aan import

Er kunnen diverse redenen zijn om een eis te stellen aan de woningen die je op je eigen website wilt weergeven. Zo houd je bijvoorbeeld je website enkel en alleen voor woningen boven de €100.000 (of een willekeurig ander bedrag) of juist andersom. Of je wilt een verzamelsite maken met woningen vanaf een miljoen?

Wat de reden ook is, de oplossing is eenvoudig. Onze makelaar plugins beschikken namelijk over een functie waarmee je een eis oplegt aan de import van objecten. Zie onderstaande voorbeeld:


Wonen::filter('updater.skip', function($skip, $woning)
{
	return $woning->prijs->value() < 1000000;
});

Bovenstaande functie zorgt er voor dat woningen onder de miljoen niet worden ingeladen. Op deze manier kun je op eenvoudige manier een exclusieve woning-website beginnen. Je bent natuurlijk vrij om de functie aan te passen. Zowel qua bedrag als qua functie. Neem als voorbeeld onderstaande functie.


Wonen::filter('updater.skip', function($skip, $woning)
{
	return $woning->prijs->value() > 10000;
});

Op deze manier zorg je er juist voor dat alle woningen die duurder zijn dan 100.00 euro worden over geslagen. Het verschil zit 'm in de groter en/of kleiner dan functie (< >) en het bedrag.

That's it.

Dat is 'm alweer. Je hebt nu een eis gesteld aan het inladen van objecten binnen de makelaar plugin(s). Wil je meer filters of eisen? Kom je er niet helemaal uit? Laat het ons weten. Je kunt ons mailen op info@tussendoor.nl of hieronder een reactie achterlaten. We helpen je graag.