Waardes aanpassen in makelaar plugins

door in

Waardes aanpassen in makelaar plugins

Als je gebruik maakt van een van onze makelaar plugins, heb je onderstaande code misschien ook al gezien in de bijgeleverde documentatie. Het aanpassen van waardes in de plugin.

Waarom?

Het aanpassen van de waardes kan handig zijn voor de bezoeker of de weergave van je site. Zo kun je denken aan het aanpassen van bijvoorbeeld:

  • - S-GRAVENHAGE ? Den Haag
  • - per maand ? p/m
  • - von ? Vrij op naam
  • - vov ? Verkocht onder voorbehoud

Bovenstaand zie je vier eenvoudige voordelen en de waardes hangen natuurlijk af van het CRM pakket dat je gebruikt, maar geeft wel aan wat het nut kan zijn van de functie.

Functie

De functie die je kunt gebruiken voor het aanpassen van een waarde is als volgt.


Wonen::formatter('plaats', function($value, $field) {
	switch ($value) {
		case "'S-GRAVENHAGE": return 'Den Haag';
		default: return $field->formatter('Realworks\Common\Formatters\CityFormatter')->render();
	}
});

Wonen::formatter('huurconditie', function($value) {
	switch ($value) {
		case "per maand": return 'p/m';
	}
});

Je bent natuurlijk vrij om de functie en/of waardes aan te passen o.b.v. de waarde die je veranderen wilt. Houd hierbij wel rekening met de groep waarin het veld valt. Deze vind je in bovenstaande voorbeelden bijvoorbeeld onder plaats en huurconditie.

That's it

En dat is 'm alweer. Het aanpassen van een (vaste) waarde vanuit het CRM pakken en de plugin heb je op basis van bovenstaande functie aangepast. Meer dan dit hoef je niet te doen. Heb je toch vragen over de functie of enige hulp nodig? Laat het ons weten. Je kunt mailen naar info@tussendoor.nl of hieronder een reactie achterlaten.