Kentekencheck

Kentekeninfo WordPress plugins Voor Opendata RDW, VWE Automotive of Autotelex Pro.

Opendata RDW WordPress plugin

De kentekenkoppeling op basis van RDW Open data is vanuit de basis volledig gratis. De plugin is beschikbaar vanaf de WordPress repo en ook de open data RDW is een gratis dienst. Met de gratis variant van de plugin kun je op basis van een ingevoerd kenteken het merk, model, bouwjaar en allerhande andere informatie opvragen en deze koppelen via widgets, shortcodes en contactformulieren.

Wil je meer data dan de data die vanuit onze gratis plugin beschikbaar is óf wil je de plugin koppelen met WooCommerce voor bijvoorbeeld zoekfilters of onderdelen o.b.v. een kenteken? Dan is er onze Open data RDW Pro plugin.

VWE Kenteken WordPress plugin

VWE biedt naast haar voorraadbeheer CRM systeem ook de mogelijkheid om - op twee manieren - kentekeninformatie op te vragen. Dit kan via de VWE op basis van een BASIC en een ADVANCED pakket. Beide pakketten van VWE worden door onze kentekenplugin ondersteund.

Je kunt de kentekenkoppeling gebruiken via widgets, shortcodes en contactformulieren. Daarnaast kun je de resultaten koppelen en filteren met bijvoorbeeld WooCommerce zodat je producten of onderdelen toont op basis van een ingevoerd kenteken.

style="width:

Autotelex Pro WordPress plugin

AutotelexPro biedt oplossingen voor voorraadbeheer, maar evenals VWE biedt AutotelexPro ook een kentekenkoppeling. Op bass van een ingevoerd kenteken kun je op deze manier alle gewenste voertuig informatie ophalen op basis van een ingevoerd kenteken. Ideaal voor het maken van een APK afspraak via een website of de inkoop van voertuigen.

De AutotelexPro koppeling van Tussendoor kan gekoppeld worden via widgets, shortcodes en contactformulieren. Daarnaast kun je de AutotelexPro koppeling ook combineren met WooCommerce.