Addon voor makelaars plugin

Uitbreiding voor makelaars plugin Verwerk aangekochte woningen op je website

Vanaf nu is het mogelijk om aangekochte woningen weer te geven via de Aankoop API van Realworks. De woningen worden verwerkt zoals alle andere objecten via onze makelaar plugin!

Aangekochte woningen weergeven op jouw website? Dat kan nu automatisch via de Aankoop API van Realworks. Vanaf nu kun je aangekochten woningen automatisch verwerken via de makelaar plugin die geschikt is voor Realworks.

Aankoop API

De aankoop API is een aPI die Realworks beschikbaar stelt om aangekochte woningen te verwerken.

Onze plugin verwerkt dit aangekochte aanbod via deze add-on. Hierdoor is het aangekochte aanbod automatisch zichtbaar op jouw website. 

Je kunt het aangekochte aanbod een uniek label meegeven, om dit bijvoorbeeld weer te geven in een specifieke sectie, in een specifiek filter of op een specifieke aanbod pagina.

Automatisch

De verwerking van het aangekochte aanbod gaat automatisch. Precies zoals je gewend bent van onze makelaars plugin(s). 

Het beheer blijft zoals je gewend bent, in Realworks, en de add-on doet de rest. 

Vanaf nu staat aangekocht aanbod automatisch op jouw website.

Plug en play

Omdat het expliciet om aanbod gaat is dit een 100% plug en play uitbreiding.

Je installeert en activeert de add-on en vanaf dat moment wordt aangekocht aanbod automatisch verwerkt via onze makelaar plugin die geschikt is voor Realworks.

Uniek label

Je kunt aangekocht aanbod een uniek label meegeven, zodat je het aanbod kunt weergeven zoals- en waar jij wilt. 

Een aparte archief pagina? Een speciale sectie op de website of een apart label op de zoekpagina? Alles kan. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Compatible met andere add-ons

De add-on werkt naadloos samen met andere modules voor de makelaar plugins. Voor een overzich van de beschikbare uitbreidingen kun je een blik werpen op onze plugin pagina.

Alle features

style="object-fit:

Past in jouw thema

Omdat het aanbod wordt meegenomen in het bijwerk proces van de al bestaande makelaars plugin, wordt de opmaak voor de nieuwe objecten automatisch meegenomen. Het past dus gegarandeerd in jouw thema!

style="object-fit:

Vergroot je bereik

Door de mogelijkheid om aangekocht aanbod weer te geven op je eigen website vergroot je je bereik. Je hebt immers meer te bieden voor bezoekers en woning zoekers. 

Direct bestellen of meer informatie opvragen?

Vragen? Tips? Of ondersteuning nodig? Tijdens of na de installatie van de plugin staan wij voor je klaar. Zowel telefonisch als per e-mail! Hier vind je onze contactgegevens.

Aankoop API van Realworks voor WordPress makelaar plugin

Aankoop API van Realworks add-on voor WordPress makelaar plugin

Zo beoordelen klanten onze makelaars plugin

(5 / 5)

PrivateWealthSupport BV, 7 March 2023

Zeer positieve ervaringen. De medewerkers zijn flexibel en denken mee in creatieve oplossingen.

ClickResults Marketing, 1 November 2021

Tussendoor developed a sophisticated product-configuration WordPress plugin that eliminated the friction and complexity of buying a product averaging $15,000 per sale. From start to finish, collaborating with Tussendoor was professional and informative. I can't wait to work with this team again!

Bytecode, 6 June 2019

Behulpzame support en snelle doorontwikkeling!

MONSTER ONLINE, 2 May 2019

Tussendoor is een prettige partij om samen mee te werken. We hebben inmiddels een tweetal koppelingen aangeschaft: Realworks/Venum en Auto Data. De plugins zijn voorzien met goede en heldere documentatie zodat we ook eigen maatwerk erin kunnen verwerken. Bij eventuele problemen en vragen is de communicatie met Tussendoor vlot en zijn ze bereid om mee te denken en mee te helpen.