Uitbreidng voor bol.com

Automatisch factureren Upload of e-mail jouw facturen automatisch

Maak automatisch facturen aan voor bestellingen die je ontvangt via Bol.com en e-mail of upload ze automatisch. Je kiest zelf eenvoudig of je dit voor alle bestellingen wilt doen of alleen voor zakelijke klanten. Krijg je de vraag voor een factuur? Dan wordt die met één druk op de knop automatisch gegenereerd.

Automatisch factureren

Soms komt het voor dat klanten een factuur willen bij hun bestelling. Dit kan zijn voor garanties of puur omdat iemand een zakelijke bestelling plaatst. Omdat Bol.com zelf geen optie geeft om (automatisch) facturen aan te maken, kan dit een vervelend klusje zijn.

Met de uitbreiding voor onze Bol.com plugin om automatisch facturen aan te maken is dat verleden tijd. Je maakt nu vliegensvlug - automatisch - PDF facturen aan en kunt deze naar de klant mailen of de PDF bij zijn of haar bestelling uploaden. Me slimme regels stel je zelf in of dit voor iedereen gebeurd of bijvoorbeeld alleen bij zakelijke bestellingen.

Facturen uploaden

Je kunt facturen automatisch uploaden naar Bol.com. Als je hier voor kiest dan zien klanten de factuur bij hun bestel details, zoals ze gewend zijn. Maak je gebruik van slimme regels, dan worden facturen automatisch geupload!

Facturen mailen

Je kunt facturen per mail naar jouw klanten sturen. Handig als je extra informatie met jouw bestelling mee wil sturen zoals tips & tricks. Maak je gebruik van slimme regels, dan worden facturen automatisch verzonden!

Handmatig aanmaken

Stuur je al jouw zakelijke klanten automatisch een factuur? Dan kan het voorkomen dat een particulier tóch nog om een factuur vraagt. Met één druk op de knop genereer je zijn of haar factuur en mail of upload je deze realtime.

Factuur opmaken

Je kunt de opmaak van jouw facturen naar hartenlust aanpassen. Maak gebruik van je eigen logo en huisstijl. De meest eenvoudige manier voor een stukje branding.

Alle features

Slimme regels

Je kunt aan de hand van slimme regels instellen of je wilt dat facturen automatisch worden verzonden naar zakelijke klanten, alle klanten of dat je facturen handmatig wilt genereren als er een verzoek voor binnenkomt.

Koppel met externe diensten

Maak je gebruik van de uitbreiding voor het aanmaken van facturen én onze WooCommerce uitbreiding, dan kun je facturen ook (automatisch) aan laten maken voor externe diensten zoals WeFact, HostFact, Exact, Moneybird of andere facturatiepakketten. 

Automatische facturen voor Bol beta
Processing ...

Veelgestelde vragen over onze Bol.com oplossing

Kan ik de Bol.com plugin combineren met andere diensten?
Kan ik eenvoudig overstappen van andere diensten?
Kan ik automatisch facturen aanmaken voor Bol.com bestellingen?
Ik krijg de foutmelding synchroniseren voorraad mislukt

Zo beoordelen partners onze Bol.com oplossing

(5 / 5)

Donorbrain, 15 September 2022

Super! Heel klantvriendelijk en behulpzaam

Studio Kimo, 27 May 2022

Dit bedrijf begrijpt wat je nodig hebt, en komt zijn afspraken na.

Jasper, 17 February 2021

Specialisten met snelle service

Web Affinity, 14 September 2020

Uitmuntend