Add-on voor Bol.com

Bol.com plugin voor WordPress & WooCommerce

Bol.com WooCommerce plugin

Ben jij parter van Bol.com en heb je een WooCommerce webwinkel of sta je aan de vooravond om jouw WooCommerce webwinkel te lanceren? Dan kun je niet zonder de WooCommerce integratie voor bol.com.

Je bespaart uren per dag(!) door automatisch bestellingen te verwerken, facturen te verwerken en zendingen door te zetten naar jouw fulfillment partij. Koppel jij de WooCommerce uitbreiding met onze voorraad add-on? Dan schakel je automatisch tussen LVB en eigen levering & automatiseer je jouw volledige Bol.com en WooCommerce order afhandeling!

Bestellingen

Bestellingen uit Bol.com worden automatisch geïmporteerd in jouw WooCommerce shop.

Meer grip op gecombineerde statistieken en je geniet direct van alle voordelen die WooCommerce te bieden heeft. 

Verzendlabels

Verzendlabels printen voor bestellingen uit Bol? Dat kan. 

Bij bestellingen die via VVB (Verzenden Via Bol) worden verzonden wordt het verzendlabel beschikbaar gemaakt in WooCommerce. 

Add-ons

Je kunt de Bol koppeling uitbreiden met de WooCommerce en andere add-ons. 

Op deze manier maak je je eigen Bol koppeling precies zoals jij hem hebben wilt.

3rd Party

Het voordeel van Woocommerce is dat er enorm veel (goede) plugins voor te krijgen zijn.

Doordat bestellingen in WooCommerce terechtkomen, kun je gebruik maken van boekhoud koppelingen, facturatie, fulfillment, e-mail marketing en nog veel meer!

Importeer bestellingen

Het importeren van jouw bestellingen vanuit Bol naar WooCommerce brengt vele voordelen. Je hebt één centraal overzicht, notificaties bestellingen die via LVB worden verzonden, betere en uitgebreidere statistieken en - last but not least - je kunt gebruik maken van alle voordelen die WooCommerce biedt.

Met onze Bol.com plugin en WooCommerce uitbreiding importeer jij al jouw Bol.com bestellingen in een handomdraai in WooCommerce. Geen gedoe, kind kan de was doen.

Begin vandaag nog en ontdek alle voordelen die het jou te bieden heeft. Dit wil je écht niet missen.

Importeer en exporteer producten*

Het importeren of exporteren van producten naar Bol.com en/of WooCommerce kan je enorm veel tijd besparen.

Heb je een webwinkel met tientallen - honderden of zelfs meer producten en twijfel je om te gaan verkopen op Bol.com? Dan is het handmatig toevoegen van al die producten een enorme klus.

Andersom geldt dit ook. Heb jij een goedlopend Bol.com account en wil je ook buiten Bol.com gaan verkopen? Dan importeer je automatisch al jouw (goedlopende) Bol.com producten naar WooCommerce. Kun je vandaag nog beginnen met verkopen!

Door het gebruik van slimme regels importeer of exporteer je alleen de gegevens die van belang zijn. Loop je geen risico dat je Bol.com gegevens in WooCommerce belanden of dat jouw waardevolle Bol.com listing wordt overschreven. Wel zo handig. 

 

*Het importeren en exporteren van producten komt binnenkort in beta. 

Maar wacht... er is meer!

WooCommerce plugins

Doordat je Bol.com koppelt met WooCommerce kun je als Bol.com partner gebruik maken van alle krachtige plugins die WooCommerce te bieden heeft. Zo breid je jouw bol.com business uit met fulfillment voor eigen zendingen, marketing, uitgebreide statistieken en nog veel meer!

Bol.com Add-ons

De bol.com plugin voor WordPress en WooCommerce beschikt óók over een aantal add-ons. Zo kun je je voorraad beheer automatiseren, facturen automatisch uploaden in Bol.com, beschik je over slimme notificaties, ontvang je urgente meldingen als iemand zich inschrijft op jouw listing, houden we reviews op producten bij. Een volledig overzicht van alle add-ons vind je hier. 

Direct bestellen of meer informatie opvragen?

Vragen? Tips? Of ondersteuning nodig? Tijdens of na de installatie van de plugin staan wij voor je klaar. Zowel telefonisch als per e-mail! Hier vind je onze contactgegevens.

WooCommerce koppeling voor Bol.com

WooCommerce koppeling voor bol.com

Veel gestelde vragen over onze Bol.com oplossing

Kan ik de Bol.com plugin combineren met andere diensten?
Kan ik eenvoudig overstappen van andere diensten?
Kan ik automatisch facturen aanmaken voor Bol.com bestellingen?
Ik krijg de foutmelding synchroniseren voorraad mislukt

Zo beoordelen partners onze Bol.com oplossing

(5 / 5)

De Regenboog Academy, 12 April 2023

Fijn bedrijf en snel in service! Voor de plugin WeFact-Woocommerce die wij van Tussendoor gebruiken zijn onze vragen goed, snel en adequaat opgelost.

Webbakery B.V., 25 November 2021

Plugins werken perfect en goede service!

Alexander, 4 February 2021

De support van Tussendoor is uitstekend! In eerste instantie dacht ik een miskoop te hebben gedaan. Met een klein beetje eigen programmeerwerk en hulp die ik per mail kreeg heb ik als nog exact wat ik wilde. Zeer tevreden.

Alexander, 4 February 2021

De support van Tussendoor is uitstekend! In eerste instantie dacht ik een miskoop te hebben gedaan. Met een klein beetje eigen programmeerwerk en hulp die ik per mail kreeg heb ik als nog exact wat ik wilde. Zeer tevreden.