Join the bèta

Bol.com plugin voor WooCommerce Jouw alles in één oplossing voor Bol

Koppel Bol.com met jouw WordPress- of WooCommerce website. Bespaar tijd dankzij kant-en-klare email templates, automatiseer je voorraadbeheer, raak niet meer uitverkocht dankzij slimme notificaties en koppel met je eigen facturatieprogramma.

Krijg inzicht in jouw klantdata en betaal alleen voor de modules die je gebruikt.

De beste Bol.com oplossing voor jou.

Bol.com WooCommerce plugin bèta

De Bol.com plugin die koppelt met WordPress en WooCommerce is momenteel in (gesloten) bèta. Wil je deelnemen aan de bèta, schrijf je dan nu in.

WooCommerce Bol koppeling

De Bol.com plugin koppelt zowel met WordPress als WooCommerce. WooCommerce is hierbij optioneel en niet verplicht.

De plugin is ontwikkeld op een solide basis en kan worden uitgebreid met extra modules. Op deze manier creëer je je eigen maatwerk Bol.com koppeling richting WordPress en/of WooCommerce

Bol.com partner programma

Als partner van Bol.com klinkt het je vast niet onbekend in de oren. Data en inzichten vanuit Bol zijn beperkt. 

Verkoop Analyses lopen achter & zijn niet toe te spitsen op dagdelen of uren. Klanten zijn niet te segmenteren en contact opnemen is onmogelijk. 

Met onze Bol.com plugin word je zelf eigenaar van jouw data. Bepaal jij wat je er mee doet en bieden we handvaten om het maximale uit jouw producten en verkoopdata te halen.

/
Webshop koppeling

Onze Bol.com plugin werkt met zowel WordPress én WooCommerce. Twee kanten op. Product data kan vanuit WooCommerce naar Bol gestuurd worden, maar ook andersom. Voorraad synchronisatie, sales & statistieken, ROI op advertenties en zo veel meer.

LVB, VVB & FBR

De Bol.com WooCommerce plugin werkt op basis van LVB, VVB en FBR. 

Heb je geen WooCommerce? Dan bieden we een overzicht van jouw bestellingen. Heb je wel WooCommerce? Dan kun je bestellingen meenemen in het overzicht van WooCommerce. Fulfillment? Dan sturen we de orders naar hen door.

Notificaties voorraadbeheer

Niets is vervelender dan zelf alles uit moeten zoeken. Wij houden jou daarom liever op de hoogte. 

Stel zelf in of je dagelijks een overzicht wil van je sales en ROI. Moet er nieuwe voorraad naar Bol of je FFC? Wij sturen de notificatie en als klap op de vuurpijl zetten we ook alvast je LVB levering & verzendlabel klaar.

Modules aan- en uitzetten

De kracht van onze Bol.com plugin zit 'm in de modulaire opzet. Je kunt de plugin gebruiken voor een overzicht van je bestellingen, maar ook als krachtig en centraal punt van jouw onderneming. Inzicht in statistieken, marketing en voorraad beheer. Voor ieder van deze facetten hebben wij de geschikte uitbreiding klaar staan.

Bol.com WooCommerce Modules

style="object-fit:

Voorraad beheer

Voorraad beheer kan enorm lastig zijn, dus helpen we graag om iets meer overzicht te krijgen. Notificaties bij lage voorraad? Schakelen tussen LVB en eigen zending of fulfillment? Automatisch een zending aanmaken? Het kan met onze voorraad module.

style="object-fit:

Bol.com Marketing

Inzicht in klantdata en klanten bereiken. Met onze marketing module mail je jouw klanten aan de hand van triggers. Een dag na bestellen? Op de dag van levering? Informeren over een aangemelde retour? Creëer je eigen email flow richting klanten.

style="object-fit:

Statistieken

Wie is je doelgroep. Man of vrouw? Friesland of Limburg? Verkopen je goedkope(re) producten beter dan je duurdere producten? In welk seizoen verkoop je het best? Aan de hand van handige filters zie je precies hoe jouw parter account presteert op Bol.com

style="object-fit:

Notificaties

Voorraad controleren, verkoopstatistieken opzoeken en prognoses opstellen aan de hand van voorgaande periodes. Dat is verleden tijd. Met onze notificatie module stel jij in welke informatie jij elke dag, week of misschien wel vaker per dag wilt ontvangen. Rapporten afgeleverd in jouw inbox.

Voor en door Bol.com partners

Ken je product gaat in dit geval volledig op. De Bol.com plugin voor WooCommerce is ontwikkeld op basis van inzichten van Bol.com partners. 

Waar lopen we tegen aan. Wat missen we. Wat gaat goed? Want dat is net zo belangrijk.

Op deze manier hebben we een enorm sterke Bol.com plugin ontwikkeld voor WordPress en/of WooCommerce. Doe er je voordeel mee!

style="object-fit:

Direct bestellen of meer informatie opvragen?

Je wilt natuurlijk meteen gebruik maken van onze Bol.com oplossing voor WordPress en/of WooCommerce. Maar helaas moeten we je (nog even) teleurstellen. 

De Bol.com plugin voor WordPress en WooCommerce bevindt zich momenteel in een bèta-fase. Dat betekent dat de plugin nog niet voor iedereen beschikbaar is. Wil je meehelpen met de ontwikkeling en de plugin alvast gebruiken? Schrijf je hieronder dan snel in.

Deelnemen aan beta
Processing ...

Veel gestelde vragen over de Bol.com plugin

Kan ik de Bol.com plugin combineren met andere diensten?
Kan ik eenvoudig overstappen van andere diensten?

Zo beoordelen klanten onze plugins

(5 / 5)

Fontein Makelaardij, 13 September 2022

positieve en snelle respons op een aanpassingsverzoek aan de website

Yourtelecom BV, 4 May 2020

Goed werkende plugin en problemen snel en accuraat opgelost.

Eigenaar.nl, 26 March 2020

Tussendoor heeft ons voorzien van een uitmuntend stuk maatwerk waar onze klanten woningen zelf kunnen verkopen. De site oogt strak en functioneert perfect. Qua WordPress maatwerk kan ik Tussendoor alleen maar aanbevelen.

Auto Eelde, 19 April 2019

Prima.