Join the beta

Bol.com plugin voor WooCommerce Jouw alles in één oplossing voor Bol

Koppel Bol.com met jouw WordPress- of WooCommerce website. Krijg meer inzicht in jouw data, statistieken en creëer ongekende mogelijkheden. 

Dit beste Bol.com oplossing voor jou.

Beta

De Bol.com plugin die koppelt met WordPress en WooCommerce is momenteel in (gesloten) beta. Wil je deelnemen aan ons beta, neem dan contact met ons op.

WordPress én WooCommerce

De Bol.com plugin koppelt zowel met WordPress als WooCommerce. WooCommerce is hierbij optioneel en niet verplicht.

De plugin is ontwikkeld op een solide basis en kan worden uitgebreid met extra modules. Op deze manier creëer je je eigen maatwerk Bol.com koppeling richting WordPress en/of WooCommerce

Jouw sales, inzicht en data

Als partner van Bol.com klinkt het je vast niet onbekend in de oren. Data en inzichten vanuit Bol zijn beperkt. 

Verkoop Analyses lopen achter & zijn niet toe te spitsen op dagdelen of uren. Klanten zijn niet te segmenteren en contact opnemen is onmogelijk. 

Met onze Bol.com plugin wordt jij eigenaar van jouw data. Bepaal jij wat je er mee doet en bieden we handvaten om het maximale uit jouw producten en verkoopdata te halen.

data-ll-status="loaded"
WooCommerce

Onze Bol.com plugin werkt zoals gezegd met WordPress én WooCommerce. Twee kanten op. Product data kan vanuit WooCommerce naar Bol gestuurd worden, maar ook andersom. Voorraad synchronisatie, sales & statistieken, ROI op advertenties en zo veel meer

LVB, VVB & FBR

De Bol.com WooCommerce plugin werkt op basis van LVB, VVB en FBR. 

Heb je geen WooCommerce? Dan bieden we een overzicht van jouw bestellingen. Heb je wel WooCommerce? Dan kun je bestellingen meenemen in het overzicht van WooCommerce. Fulfillment? Dan sturen we de orders door naar hen.

Op de hoogte

Niets is vervelender dan zelf alles uit moeten zoeken. Wij houden jou daarom liever op de hoogte. 

Stel zelf in of je dagelijks een overzicht wil van je sales en ROI. Moet er nieuwe voorraad naar Bol of je FFC? Wij sturen de notificatie en als klap op de vuurpijl zetten we ook alvast je LVB levering & verzendlabel klaar.

Modules

De kracht van onze Bol.com plugin zit 'm in de modulaire opzet. Je kunt de plugin gebruiken voor een overzicht van je bestellingen, maar ook als krachtig en centraal punt van jouw onderneming. Inzicht in statistieken, marketing en voorraad beheer. Voor ieder van deze facetten hebben wij de geschikte uitbreiding klaar staan.

Alle features

style="object-fit:

Voorraad beheer

Voorraad beheer. Enorm lastig en dus helpen we graag om iets meer overzicht te krijgen. Notificaties bij lage voorraad? Schakelen tussen LVB en eigen zending of fulfillment? Automatisch een zending aanmaken? Het kan met onze voorraad module.

style="object-fit:

Marketing

Inzicht in je klanten en klanten bereiken. Met onze marketing module mail je jouw klanten aan de hand van triggers. Een dag na bestellen? Op de dag van levering? Informeren over een aangemelde retour? Creëer je eigen email flow richting klanten.

style="object-fit:

Statistieken

Wie is je doelgroep. Man of vrouw? Friesland of Limburg? Verkopen je goedkope(re) producten beter dan je duurdere producten? In welk seizoen verkoop je het best? Al je producten of een paar? Aan de hand van handige filters zie je precies hoe jouw parter account presteert op Bol.com

style="object-fit:

Notificaties

Voorraad controleren, verkoop statistieken opzoeken en prognoses opstellen aan de hand van voorgaande periodes. Dat is verleden tijd. Met onze notificatie module stel jij in welke informatie jij elke dag, week of misschien wel vaker per dag wilt ontvangen. Rapporten afgeleverd in jouw inbox.

Door en voor patners

Ken je product gaat in dit geval volledig op. De Bol.com plugin voor WooCommerce is ontwikkeld op basis van inzichten van Bol.com partners. 

Waar lopen we tegen aan. Wat missen we. Maar ook - absoluut - wat gaat goed? Want dat is net zo belangrijk.

Op deze manier hebben we een enorm sterke Bol.com plugin ontwikkeld voor WordPress én/of WooCommerce. Doe er je voordeel mee!

style="object-fit:

Veel gestelde vragen over de Bol.com plugin

Is WordPress gratis?
Ik ben niet helemaal bekend met WordPress

Zo beoordelen klanten onze plugins

(5 / 5)

Yourtelecom BV, 4 May 2020

Goed werkende plugin en problemen snel en accuraat opgelost.

Anoniem, 25 March 2020

Fijn bedrijf. Ze hebben met met een aantal kleine zaken geholpen voor mijn bestellingen via de site. Alles werkt keurig

Maurice / Online Bazen, 4 February 2020

Wij maken voor een aantal klanten gebruik van Plugins van Tussendoor. Alles werkt zeer aangenaam en duidelijk, en ook de service van Tussendoor is zeer vriendelijk en goed! Uiterst tevreden over hun diensten.

Anoniem, 19 February 2019

Snel geholpen en meedenkend. Super service!