Contact Form 7 uitbreiding

Uitbreiding voor contact formulieren Stel een minimale lengte in

In sommige gevallen is het handig om een minimale lengte te eisen aan een invoerveld. Bijvoorbeeld bij een telefoonnummer. Vanaf nu kan dat super eenvoudig!

Contactform 7 banner

Binnen het WordPress CMS wordt veelvuldig gebruikt gemaakt van de Contact Form 7 plugin, dé plugin als het gaat om het gebruik van contactformulieren binnen WordPress. De Contact Form 7 plugin maakt het voor gebruikers mogelijk om contactformulieren aan te maken, te bewerken en doet dit op een zeer eenvoudige wijze. Via een simpele beheermodule is het eenvoudig om velden en knoppen toe te voegen aan het formulier, waarna deze geheel automatisch worden gecontroleerd en verzonden.

Controle

Zo uitgebreid en eenvoudig als de Contact Form 7 plugin is, ontbrak toch regelmatig de mogelijkheid om een verplichte, minimale waarde te koppelen aan bijvoorbeeld een postcode- en telefoonnummerveld. Immers, een postcode is (bijna) altijd minimaal 6 karakters en een telefoonveld 10, inclusief netnummer. Deze mogelijkheid was niet aanwezig in de plugin. Het verplicht maken van deze velden was een optie, maar zodra er één karakter werd ingevoerd, werd het formulier al verzonden.

Formulier bijlage uploaden

Oplossing

Tussendoor heeft de oplossing gevonden en geboden in een gratis extensie voor de Contact Form 7 plugin, namelijk de Contact Form 7 Minlength extension. Een Engelstalige naam, omdat deze plugin veelvuldig internationaal gebruikt wordt en gebruik maakt van de standaard vertaling van WordPress en de Contact form 7 vertaling.

De Contact Form 7 minimale lengte extensie is gratis te downloaden vanaf de WordPress repository en werkt direct na het activeren van de plugin. Tijdens het aanmaken van een veld binnen de plugin zie je - volledig geïntegreerd - de optie om een minimale lengte verplicht te maken voor het veld.

WordPress Website

Download nu gratis de Contact Form 7 minlength extension

De Contact Form 7 minlength extension wordt gratis aangeboden door Tussendoor internet & marketing en is te downloaden vanaf de originele WordPress Plugin directory.

Download hier de Contact Form 7 minlength extension gratis.