Addon voor makelaars plugin

Uitbreiding voor makelaars plugin Versterk jouw makelaars plugin met sociale kracht

Be social

De Diorama plugin zorgt dat jouw familie, vrienden, vriendinnen en kennissen mee kunnen helpen met de verkoop van jouw woning. Hoe vraag je je af..? Door iets te vertellen over de woning, waardoor deze nog interessanter wordt voor potentiële kopers.

Sta niet stil

Sociale kracht

Zo vertellen ze misschien wel iets over verenigingen, wandelroutes, restaurantjes, supermarkten of bushaltes in de buurt. Is de wijk kindvriendelijk of juist gelegen aan een aantal uitvalswegen, waardoor je zonder moeite de stad uit komt?

Andere mensen denken aan andere dingen. Zo deel je informatie waar je zelf nooit aan gedacht had, maar die uiterst waardevol is!

Diorama

Diorama is een opzichzelfstaande dienst. 

Tussendoor ontwikkelde in samenwerking met Diorama en Moving Digital deze add-on om onze makelaar plugins nog krachtiger te maken. Via onze add-on haal je de mogelijkheden van Diorama volledig naar je eigen website toe!

Unieke informatie

Door het delen van informatie over jouw woning creëer je unieke informatie. Vrienden, familie en kennissen delen informatie over jouw woning, waar je zelf nooit aan had gedacht. Gebruik deze kracht bij de verkoop van jouw woning(en).

Geautomatiseerd

Zoals gezegd is de plugin ontwikkeld in samenwerking met Diorama. 

Diorama beheert haar platform waarop de verkopende partij alle mogelijke integraties kan beheren. Onze plugin synchroniseert deze data, waardoor je als makelaar en verkoper geen extra werk hebt van / met deze add-on. 

De informatie wordt vanuit Diorama automatisch naar de website gestuurd. 

Werkt met Realworks

De Add-on voor het opzetten van de Diorama integratie is volledig compatible met onze WordPress Makelaars plugin die geschikt is voor Realworks.

Alle features

Sociale kracht

De kracht van social media is enorm. Vrienden, familie en kennissen worden op hun woord geloofd. 

Gebruik de kracht van social media door deze in te zetten bij de verkoop van woningen en integreer Diorama bij de makelaar plugin voor WordPress.

Inbouw-service mogelijk

De add-on om te koppelen met Diorama dient te worden geintegreerd binnen het thema. Dit, omdat alle content vanuit de sociale kring een waardig plekje verdient, mooi opgemaakt.

Kom je niet uit de integratie? Dan kun je gebruik maken van onze inbouw service.

Direct bestellen of meer informatie opvragen?

Wil je gebruik maken van de Diorama plugin in combinatie met jouw makelaars plugin? Neem dan contact met ons op. Je bestelt de plugin eenvoudig via onze contact pagina.

Diorama add-on voor WordPress makelaar plugin

Diorama add-on voor WordPress makelaar plugin

Zo beoordelen klanten onze makelaars plugin

(5 / 5)

Ermeco, 18 June 2024

Vriendelijke support medewerkers die een snelle en professionele hulp bieden bij vragen en problemen.

Mol & Roubos Makelaardij, 9 January 2024

Goed

Kopinsky Makelaardij, 2 April 2021

Snelle actie op mijn gestelde vragen en zeer tevreden over de afhandeling hiervan!

Martijn van Beckhoven, 15 December 2020

Het binnenhalen van de makelaarsdata liep in eerste instantie niet goed. Ik zal wel iets niet goed gedaan hebben... Werd door Tussendoor snel opgelost. Top!