Add-on voor RDW Open Data

Pagina's toevoegen via kenteken Geschikt voor RDW Open data PRO plugin

Voeg (custom)posts toe aan de hand van een kenteken of inzending via Contact Form 7

De add-on om (custom) posts  toe te voegen via kenteken werkt samen met de RDW (Pro) plugin. Voeg je sneller, eenvoudiger en accurater voertuigen in dan ooit! 

Bovenaan de pagina voer je het kenteken in van een voertuig en de plugin verzorgt hierna automatisch het grootste gedeelte. In het beheer van je website worden merk, model, bouwjaar en alle andere specificaties automatisch aangevuld.

Werking van de plugin.

Beheer je (veel) voertuigen op je website of krijg je veel aanmeldingen voor aangeboden auto's via een contactformulier? Dan is deze addon onmisbaar!

Het enige dat je nog hoeft te doen is het aanvullen van de advertentietekst, de (vraag)prijs van de auto en het plaatsen van foto's.

Krijg je een inzending van een bezoeker via Contact Form 7? Dan wordt het nog makkelijker. Deze kun je direct opslaan als pagina of bericht mét bijgevoegde foto's! Zo staat in 1 klik de auto op je website.

WordPress Onderhoud
Bespaar tijd

Het toevoegen van tientallen berichten (voertuigen) kan een tijdrovende en vervelende klus zijn. 

Bespaar die tijd en besteed die aan belangrijkere taken. Door de (custom)post add-on voor de RDW PRO plugin voer je voortaan alleen nog maar een kenteken in als je een auto wilt plaatsen. 

Zo bespaar je tientallen minuten per voertuig!

ContactForm 7

Kunnen jouw bezoekers via een contact formulier auto's aanbieden, zodat jij ze inkoopt? 

Dan plaats je ze vanaf nu zonder enige moeite direct op je website. 

Het kenteken dat jouw bezoeker invult slaan we automatisch op, zodat je met 1-klik op de knop direct het aangeboden voertuig kunt adverteren.


 

Een peuleschil

Het toevoegen van voertuigen wordt een peuleschil. Kenteken invoeren, prijs en advertentietekst (indien gewenst) aanvullen en foto's plaatsen. Meer dan dit is vanaf nu niet meer nodig!

RDW Open Data

De plugin is volledig ontwikkeld om samen te werken met de OpenRDW PRO plugin. Op deze manier kun je zelf berichten toevoegen op basis van kenteken, maar ook inzendingen van bezoekers direct doorplaatsen.

 

Volledige integratie!

De kenteken naar post addon voor de OpenRDW PRO plugin is volledig geintegreerd in de OpenRWD PRO plugin. 

Je beheert alle opties vanuit het - herkenbare en simpele - dashboard van de plugin. 

Binnen de instellingen van de plugin vind je direct een tweetal shortcodes welke je kunt gebruiken in de plugin, zodat je meteen kunt starten. 

Heb je vragen? Dan helpen je natuurlijk graag op weg. Daarnaast is, zoals je van ons gewend bent, ook de inbouwservice mogelijk.

 

WordPress Menu Beheer

Direct bestellen of meer informatie opvragen?

Vragen? Tips? Of ondersteuning nodig? Tijdens of na de installatie van de plugin staan wij voor je klaar. Zowel telefonisch als per e-mail! Hier vind je onze contactgegevens.

Makelaar plugin geschikt voor Tiara

De WordPress plugin voor makelaars die werkt met Tiara

Zo beoordelen klanten onze plugins

(5 / 5)

Constantijn, 20 December 2023

Snelle en persoonlijke service!

Shift Up, 2 November 2021

Erg fijn meedenkend marketingbureau

Anoniem, 24 February 2021

Zeer goede service.

Alexander, 4 February 2021

De support van Tussendoor is uitstekend! In eerste instantie dacht ik een miskoop te hebben gedaan. Met een klein beetje eigen programmeerwerk en hulp die ik per mail kreeg heb ik als nog exact wat ik wilde. Zeer tevreden.