Wordpress Plugin

Wordpress Makelaar plugin voor Funda Niet meer leverbaar

Funda is gestopt met het aanbieden van de XML dienst. Hierdoor kunnen wij de Funda WordPress plugin niet meer aanbieden. Weten met welke CRM-pakketten wij allemaal koppelen? 

Prijs van de WordPress Makelaar plugin

Helaas kunnen wij niet een rechtstreekse koppeling tussen WordPress en Funda verzorgen. Om toch je woningen op Funda te vertonen kun je informeren bij je CRM-aanbieder of zij de mogelijkheid bieden om de woningen door te plaatsen op Funda.

Maak je nog geen gebruik van een CRM pakket en wil je het actuele woningaanbod wel op je website hebben? Check dan hier met welke CRM-pakketten onze plugin allemaal koppelt. 

Hoe werkt de WordPress Makelaar plugin

Tussendoor heeft met haar makelaar-plugins oplossingen voor vele CRM pakketten (Realworks, Venum, Goes en Roos & Eyemove).

Makelaars kunnen met de koppeling aanbod toevoegen binnen hun CRM-systeem en die worden vervolgens automatisch doorgeplaatst richting Funda. Op deze manier heb je als makelaar geen omkijken en/of extra werk nadat je je woningen hebt toegevoegd aan je CRM. De woningen worden vervolgens automatisch op je website én op Funda geplaatst.

Veel gestelde vragen over de WordPress Makelaar plugin

Ik wil graag verkocht onder voorbehoud woningen tonen voor verkocht
Werkt de makelaars plugin ook met WPML?
Kan ik een demo aanvragen?
Een object wordt niet bijgewerkt hoe kan dat?
Kan ik vanaf de homepage ook op objecten zoeken?

Bepaal zelf hoe de aanbodpagina's eruit zien

style="object-fit:

Geschikt voor élk thema

Via de Thema-API van de WordPress makelaar plugin kun je alle gewenste data ophalen bij objecten. Je hebt keuze in vrijwel alle gewenste thema’s, omdat je zelf kunt bepalen welke data je wilt weergeven.

style="object-fit:

Aanbod tonen in jouw eigen huisstijl

De plugin kan in ieder thema worden ingebouwd. Dit betekent dat de overzichtspagina's en de objecten volledig naar wens gestyled kunnen worden. Vertoon jouw woningen, bedrijfspanden of nieuwbouw-projecten in je eigen huisstijl. 

Reviews

(5 / 5)

Fontein Makelaardij, 13 September 2022

positieve en snelle respons op een aanpassingsverzoek aan de website

Studio Kimo, 27 May 2022

Dit bedrijf begrijpt wat je nodig hebt, en komt zijn afspraken na.

Makelaar, 27 June 2019

Tussendoor heeft een goed product wanneer je gebruik maakt van Realworks, maar toch een moderne website wil. Het is fijn om met hen samen te werken door de goede en vlotte communicatie. Het eindproduct ziet er zeer goed uit. De plugin is volledig aan te passen naar jouw wens, dus perfect voor als je wil werken in jouw huisstijl. Wij zijn erg blij met onze plugin!

Jelmer, 26 February 2019

Ontzettend fijne club om mee samen te werken, inmiddels hebben we verschillende Realworks koppelingen mogen maken voor makelaarskantoren om te zorgen dat objecten (woningen, bedrijfspanden) automatisch up-to-date zijn op de website(s). Wanneer we vragen en/of ondersteuning nodig hebben staat Tussendoor altijd voor ons klaar.