Wordpress Plugin

Wordpress Makelaar plugin Geschikt voor Tiara

Voor elke makelaar een passende prijs

standaard

299

per jaar

tot 25 objecten per dag

1 bijwerkmoment per dag

geschikt voor één koppeling

Meest gekozen

uitgebreid

349

per jaar

tot 75 objecten per dag

3 bijwerkmomenten per dag

geschikt voor vijf koppelingen

compleet

419

per jaar

onbeperkt aantal objecten

onbeperkt bijwerken

onbeperkt aantal koppelingen mogelijk

Objecten automatisch op je WordPress website.

Koppelen met Tiara.

Woningzoekers klikken bijna altijd door naar de betreffende makelaars website. Voorkom dat je actuele aanbod hier niet zichtbaar is met behulp van de WordPress Makelaar plugin.

De plugin plaatst automatisch het actuele aanbod op je eigen website. Zo heb je er geen werk van en is jouw aanbod altijs up-to-date. Van welk CRM je ook gebruik maakt. 

Woningen in WordPress.

Woningen die ingevoerd worden in een vastgoed CRM pakket worden automatisch opgehaald door de Makelaar plugin. Zo ben je verzekerd van actueel aanbod op je website.

Eenvoudig overstappen.

Tiara is een centrale koppeling voor NVM kantoren, waardoor je vrijwel alle makelaar CRM pakketten kunt koppelen met behulp van de WordPress Makelaar plugin.

Alle Makelaar CRM pakketten.

Aanbod vanuit onder andere Eyemove, Kolibri, Omnibox, Pararius Office, Pyber, Realworks, Skarabee en Yes-Co kan worden verwerkt.

Makelaar plugin add-ons.

Je kunt de Makelaar plugin eenvoudig uitbreiden met diverse add-ons. Verrijk woningpagina's voor bezoekers met aanvullende informatie en geautomatiseerde services. 

SEO voor makelaars.

Doordat alle data opgeslagen staat op je eigen website, ben je beter vindbaar in zoekmachines zoals Google.

Bespaar tijd.

De plugin werkt volledig automatisch. Dit bespaart tijd, waardoor je bezig kunt met de dingen die er voor jou toe doen.

Behoud je eigen huisstijl.

Je hebt volledige vrijheid in het kiezen van een thema. Omdat je beschikt over alle data in de WordPress database, kun je deze weergeven in je eigen thema zoals dat jij wilt. Met volledig behoud van je huisstijl.

Ondersteuning voor alle koppelingen.

Er is volledige ondersteuning voor objecten zoals wonen en BOG - Bedrijfs Onroerend Goed. Ook sluiten we aan op diverse externe diensten via onze krachtige add-ons.

Tiara en Makelaar CRM.

Het voordeel van Tiara is dat het koppelt met meerdere NVM CRM systemen. Dit zijn Eyemove, Kolibri, Omnibox, Pararius Office, Pyber, Realworks, Skarabee en Yes-Co

Automatische tests voor onze plugins.

Wij testen onze plugin(s) uitvoerig aan de hand van meer dan 500 automatische tests. Het is niet voor niets dat meer dan 500 makelaars vertrouwen op onze plugin.

Alle features van de plugin geschikt voor Tiara

Thema API

De WordPress makelaar plugin die koppelt met Tiara stelt jou in staat om alle data zo weer te geven als jij wilt. Alle specificaties van woningen die via Tiara worden gedeeld worden opgeslagen in de WordPress database en zijn dus beschikbaar. 

Toon woningen optimaal op smartphones en tablets of toon de nieuwste woningen in een slider. Alles is mogelijk!

Tiara koppeling

De WordPress plugin die geschikt is voor Tiara werkt op basis van de aanbod feed vanuit Tiara. Op deze manier heb je alle mogelijkheden die het CRM de makelaar biedt, volledig automatisch. Je kunt zelfs meerdere keren per dag het aanbod synchroniseren. 

Je hebt daarbij zelf vrijheid in welke acties worden ondernomen bij wijzigingen. Verwijder woningen direct na verkoop - of kies ervoor om deze nog een periode te tonen op je website.

Kosten besparen

Los van het kunnen koppelen met alle CRM pakketten biedt dit nog een voordeel: kosten. 

Zo heb je geen extra kosten per koppeling (meer) bij je CRM aanbieder, maar heb je één keer kosten voor een koppeling bij ons. Of je nu woningen, bedrijfspanden of beide ophaalt.

Mapbox, Google Maps en Streetview

De Makelaar plugin voor WordPress beschikt over de nieuwste Google Maps API & Mapbox. 

Geef kaarten weer met het aanbod uit een provincie, stad of wijk. Gerelateerd aanbod op loopafstand of Street View mogelijkheid bij woningen. Zet jezelf op de kaart!

Functies van de WordPress Makelaar plugin geschikt voor Tiara

Dynamisch zoeken naar woningen.

Woningzoekenden hebben vaak een speciale wens of eis als het gaat om een geschikte woning. 

Men wil bijvoorbeeld een appartement met of juist zónder lift. Minimaal 100m² en drie slaapkamers. 

Zoeken in het actuele aanbod met de juiste variabelen is dus van groot belang. En dat kan!

Zoeken via filters of kaart.

De makelaar plugin is zo ontwikkeld dat je zelf eenvoudig en intuïtief zoekvelden en filters kunt opzetten. Denk hierbij aan woonplaats, type woning, woonoppervlak, een minimale- en maximale prijs, etc..

De opties die zichtbaar zijn binnen jouw formulier of filter, zijn eenvoudig aan te passen én worden realtime verwerkt. Hierdoor zijn er enkel zoekopties mogelijk die binnen het aanbod resultaat opleveren. De bezoeker vindt dus altijd wat hij of zij zoekt!

\

WordPress API koppeling.

Het beheren van honderden woningen op meerdere websites is een tijdrovende klus. Als daar ook nog een eigen website bij komt, is dat vaak het ondergeschoven kindje.

Met onze WordPress Makelaar plugin heb je altijd een actueel aanbod op de eigen website staan, volledig in je eigen huisstijl.

Zoekmachine vriendelijk

De CRM-pakketten voor makelaars zijn bij uitstek geschikt voor het beheren van objecten, projecten en woningen. De WordPress Makelaar plugin maakt dit tot een ijzersterke combinatie.

WordPress is dusdanig zoekmachine-vriendelijk opgebouwd, dat de objecten goed gevonden worden in de zoekmachines, zoals Google!

\

WordPress plugin updaten.

Wij zorgen dat de plugin altijd up-to-date is met de nieuwste functionaliteiten die CRM-pakketten aanbieden. Denk hierbij aan de implementatie van 360 graden foto's, videos of andere opties. 

Wanneer we nieuwe functionaliteit in de plugin verwerken of de plugin doorontwikkelen, hoef je alleen maar de plugin te updaten. Dit doe je eenvoudig via het WordPress beheer.

WordPress Onderhoud

Technische informatie over de WordPress Makelaar plugin

WordPress Custom Post type

De WordPress Makelaar plugin maakt gebruik van WordPress Custom Post Type mogelijkheid en theming API. Hierdoor heeft men volledig inzicht in het aanbod op de WordPress site.

Door de Theming API kan men eenvoudig alle benodigde informatie tonen op de website. Google Maps, Responsive thema's, huur- en koopwoningen. Alles is mogelijk!

Caption komt hier