SSL certificaten

Zorg voor een veilige site voor je klanten, wek vertrouwen én scoor beter in Google

Een SSL certificaat. Wat is het en waarom moet je het willen gebruiken op je website of webwinkel?

Op die vraag zijn 101 antwoorden te bedenken, dus we nemen je graag mee in de voordelen van een SSL certificaat en een aantal beweegredenen om een SSL certificaat in te zetten.

Is een SSL certificaat "moeilijk"? Welnee. Tusendoor verzorgt de gehele installatie, dus je hebt geen enkele technische kennis nodig. Heb je toch nog een aantal vragen? Shoot. Je kunt ons mailen via info@tussendoor.nl of bellen op 058 711 09 16.

SSL certificaten

Een SSL certificaat. Klinkt eng en waar heb je het eigenlijk voor nodig? We begrijpen je vraag en leggen het je graag uit.

Klinkt eng!

Klopt. SSL certificaat, versleutelde verbinding, encryptie, etc. Allemaal een ver van je bed show en dat begrijpen we volkomen. Daarom nemen wij iédere stap voor het aanvragen en installeren van het SSL certificaat voor je uit handen.

Waarom?

Op deze vraag zijn 101 antwoorden mogelijk, maar ik probeer het kort te houden. Je moet dit willen zodat de gegevens van je klanten veilig worden verzonden via jouw website, maar ook omdat Google je positie in de zoekmachine beoordeelt aan de hand van de veiligheid van je site. Het SSL certificaat dus.

Positie in Google?

Zoals je bij het vorige punt kunt lezen wordt je positie in Google inderdaad beïnvloed door het gegeven of je een SSL certificaat hebt of niet. Dit komt, omdat Google het internet voor iedereen zo veilig als mogelijk wil houden.

Is er meer informatie?

Jazeker. We hebben al eens eerder een aantal artikelen geweid aan SSL certificaten. Je vindt deze items op onze website via deze link (klik). mocht je alsnog meer vragen hebben? Laat het ons dan gerust weten.

een SSL certificaat

  • Beveiligde verbinding voor je bezoekers
  • Verzorg een veilige(re) betaling voor je site of webwinkel
  • Verstuur gegevens en formulieren versleuteld
  • Tussendoor ontzorgt; geen technische kennis nodig
  • Telt mee voor je positie in Google

 

  • Verplicht vanaf mei 2018!
  • Voorkomt foutmeldingen van een onbeveiligde site
  • Wekt vertrouwen bij je bezoekers en klanten
  • Telt mee voor je positie in Google

Een SSL certificaat installeren?

Ben je overtuigd en wil je een SSL certificaat inzetten? Verstandig! We helpen je natuurlijk graag met de aanvraag en installatie. Je kunt contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.

058 711 09 16 info@tussendoor.nl

Meer informatie?

Ben je er nog niet helemaal uit en wil je eerst nog wat meer informatie? Geen enkel probleem Via onderstaande link kun je diverse artikelen vinden m.b.t. SSL certificaten.

Meer over SSL certificaten

Veilige verbinding!

Stel je verkoopt artikelen, diensten of abonnementen via je website of webwinkel, dan wil je toch dat alle gegevens veilig worden opgeslagen en verzonden? Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je bezoekers en klanten is het een fijne gedachte dat gegevens versleuteld worden verzonden door een SSL certificaat.

Dit geldt niet alleen voor betalingen, maar ook voor (persoonlijke) gegevens via formulieren. Met een SSL certificaat wek je vertrouwen bij je bezoekers, omdat álle verkeer veilig en versleuteld via je website worden verzonden.

Positie in Google

Omdat Google veilig internet hoog in het vaandel heeft staan, telt het gebruik van een SSL certificaat mee in de positie die je krijgt in de zoekmachine.

Maakt jouw website nog geen gebruik van een SSL certificaat? Dan heeft dit dus een negatieve invloed op de positie in Google. Hoog tijd om hier wat aan te doen!

Ja, ik wil een SSL certificaat!

Direct telefonisch contact?