A&V Autobedrijf & Voertuigen plugin

Autobedrijf & Voertuigen WordPress plugin - instellingen eigenwebsite.doorlinkenvoorraad.nl

Leestijd: 2 minuten (459 woorden)
profile image

Rick de Jong

Strategie

07 december 2015 07:55

Koppelen

Voor we kunnen koppelen, moet je eerst achterhalen welke versie van Eigenwebsite Doorlinkenvoorraad de geïnstalleerde plugin ondersteunt. Dit kan je doen door naar het dashboard van de plugin te navigeren via het WordPress menu. Wanneer je op de instelingen pagina zit zie een kopje ‘Bijwerklink’. Hier staat de versie die op dit moment ondersteunt wordt. 

Met deze kennis kan je nu de website van Eigenwebsite Doorlinkenvoorraad bezoeken (  http://eigenwebsite.doorlinkenvoorraad.nl) en hier met jouw gegevens in te loggen. Hierna navigeer je in het menu naar Status en selecteer bij ‘Link’ de incrementele koppeling die je wilt gebruiken. Scroll dan door tot het kopje ‘Instellingen’.

 

  • Naam: puur voor het identificeren van de koppeling.
  • Versie: selecteer de juist versie;
  • Soort request moet ingesteld worden als HTTP Post (XML);
  • URL Endpoint vind je terug in de instellingen van de plugin (zie bijlage) - Autobedrijf Voertuigen -> Instellingen "Bijwerklink";
  • Foto formaat is naar wens.


Vervolgens kun je de instellingen opslaan. Door op de ‘Alles opnieuw oversturen’ knop te klikken kan je het gehele aanbod naar je website sturen.

\

Extra optie

Je kunt in de instellingen van Eigenwebsite Doorlinkenvoorraad nog aangeven wat je wilt dat er gebeurt bij een specifieke handeling. Zo kun je bij de tab instellingen de gegevens invoeren die mee genomen moeten worden in de titel en omschrijving bij het toevoegen (add) van een voertuig en wat je wilt doen bij het verkopen (delete) hiervan. Wil je deze bijvoorbeeld nog wel bewaren in WordPress, maar dan als concept of wil je deze direct verwijderen? Je kunt het instellen bij de optie "Bij verkoop".

Done

Meer dan dit is vanuit Eigenwebsite Doorlinkenvoorraad niet nodig. Houd er wel rekening mee dat als je de instellingen doorvoert op bijvoorbeeld een ontwikkelomgeving, je de URL moet wijzigen naar de live-site.