Blog Makelaar plugin WordPress

Kolibri WordPress plugin token aanvragen

Leestijd: 1 minuten (237 woorden)
profile image

Rick de Jong

Strategie

14 mei 2019 10:53

De WordPress makelaar plugin voor Kolibri configureren

Koppeling met Kolibri maken

Als ontwikkelaar en uitgever van de Kolibri WordPress plugin krijgen wij regelmatig de vraag hoe men hun koppeling met de Kolibri plugin tot stand brengt. Hoewel deze informatie ook op de website van Wazzup te vinden is, nemen we je hier graag mee in het tot stand brengen van de connectie.

De koppeling tussen Kolibri en Wordpress gebeurt aan de hand van Sitelink. Sitelink is een service die informatie over de objecten doorstuurt naar onze Kolibri plugin.

Om gebruik te maken van SiteLink ga je binnen Kolibri naar instellingen. Dit doe je door rechtsboven op je gebruikersnaam te klikken en vervolgens "Instellingen" te selecteren.

Binnen de instellingen klik je aan de linkerzijde in het menu op Mediapartners. Vervolgens scroll je naar beneden en vind je "SiteLink" als optie. Deze activeer je via de groene knop erachter. Zodra de koppeling is geactiveerd ontvang je van Wazzup een token.

De token kun je vervolgens invoeren via de instellingen van de Kolibri WordPress plugin. Zodra deze is ingevoerd kun je objecten bijwerken. Via de plugin gebeurt dit hierna automatisch, meerdere keren per dag.

Kolibri Instellingen

Kolibri Sitelink