Blog Makelaar plugin WordPress

Realworks API inschakelen in CRM

Leestijd: 1 minuten (282 woorden)
profile image

Iwan Wijkstra

Planning & Communicatie

19 april 2019 10:53

Laatste update: 06 mei 2024 03:20

WordPress makelaar plugin geschikt voor Realworks

API koppeling maken met Realworks CRM

Je hebt het ongetwijfeld meegekregen. Realworks geeft geen XML koppeling meer uit, maar is overgestapt op de API. In deze handleiding leggen we je uit hoe je in het CRM van Realworks de API in kunt schakelen / aan kunt vragen. Let wel; wij zijn géén Realworks. Inhoudelijke vragen kun je bij Realworks neerleggen.

Stappenplan

Navigeer naar crm.realworks.nl en log in met de inloggegevens van de makelaar.

Houd er rekening mee dat de makelaar voldoende rechten heeft (beheerdersrechten) om de API in te kunnen schakelen.

Ga in het rechtermenu vervolgens naar Servicedesk -> Marketplace.
Aan de onderzijde van de marketplace vind je de Realworks API met de daarbij horende kosten. Deze kosten staan los van onze plugin en visa versa.

Schakel de API in en bevestig je bestelling.

Je krijgt nu een popup te zien met de API manager. Hier kun je via het ververs-icoontje aan de rechterzijde een API token genereren welke je in de instellingen van onze "WordPress Makelaars plugin" (geschikt voor Realworks) kwijt kunt. Houd hierbij rekening met het feit dat altijd de 'rwauth' vóór de token geplaatst dient te worden.

\

De API bestellen

Je kunt vervolgens nog een aantal voorkeursinstellingen aanpassen, zoals het aantal verzoeken dat je per dag wilt verwerken, welke gegevens je wilt ontvangen, etc.

Sla aan de linkerzijde vervolgens je instellingen op via het diskette icoontje. Je API is nu succesvol aangemaakt en opgeslagen.