Tussendoor in Wenen, verslag dag 4 (donderdag)

Door op | in Weblog

Een gezellige avond met pizza en bier, is geen goed fundament voor een productieve dag. De donderdag begon, zoals te verwachten was, in een iets lagere snelheid dan doorgaans. Geen ramp, want we hebben hier alle tijd en gedurende de dag is er ook vandaag weer uitermate veel werk verzet.

De jongens die morgen aanwezig zijn bij WordCamp, hebben de koppen bij elkaar gestoken en afgestemd wie welke spreker gaat bezoeken. We zullen per spreker gaan bloggen en dit verslag via onze website publiceren.

Marketing centraal

Ook vandaag stond de marketing in Wenen centraal. Jan en Bauke zetten goede stappen in het afronden van de marketing agenda(s) voor 2016 en Erik werkt hard door aan diverse campagnesites. Bij onze partner Verbonden bleef de flow waar men in zat, na het lanceren van de grote app-update, aan. Ook vandaag stond de telefoon roodgloeiend en is de App direct goed in gebruik genomen.

31 graden, stralend mooi weer

We volgen zo af en toe het nieuws uit Nederland en zien dat het extreme weer daar redelijk aanhoudt (we hebben met jullie te doen), terwijl we hier ook vandaag weer genoten van een stralende zon bij 32 graden. We hebben rond de klok van vijf Iwan en Sander erop uit gestuurd om een barbecue en wat vlees in te slaan, zodat we 's avonds konden genieten van een heerlijke buitenmaaltijd. Tijdens hun zoektocht hebben ze ook alvast de tickets opgehaald voor WordCamp, dat scheelt morgen weer.

We houden je op de hoogte

We kijken enorm uit naar WordCamp en we houden je vrijdag en zaterdag gedurende de dag op de hoogte van alle noemenswaardige ontwikkelingen die besproken worden tijdens WordCamp. Houd onze website en Facebook pagina daarom goed in de gaten.