Eyemove voor WordPress plugin

De Eyemove WordPress plugin is de must-have oplossing voor WordPress website-eigenaren die gebruik maken van het Eyemove CRM pakket

info@tussendoor.nl

Of bel ons op 058 711 0916

Eveneens in de makelaars-branche heeft Tussendoor op basis van dezelfde "engine" als de andere makelaar-WordPress plugins, de EyeMove WordPress plugin ontwikkeld. Hetzelfde qua opzet voor makelaars die objecten en huizen via het Eyemove CRM pakket beheren. Deze woningen worden automatisch geplaatst op de WordPress website. Ideaal voor vergaande zoekmachine optimalisatie (SEO) en een unieke uitstraling in de eigen huisstijl.


Download informatie PDF

Wonen

Woningen die ingevoerd worden in het Eyemove CRM pakket worden automatisch ingeladen door de Eyemove WordPress plugin. Zo heb je altijd het actuele aanbod woningen - met alle bijbehorende specificaties - op jouw WordPress website staan.

BOG

Niet alleen woningen, maar ook BOG (Bedrijfs Onroerend Goed) wordt via de Eyemove WordPress plugin automatisch ingeladen. Zo toon je niet alleen je woningen, maar ook je BOG objecten automatisch op jouw website.

Als makelaar kun je niet zonder de Eyemove WordPress plugin

Met de Eyemove WordPress plugin beschik je als makelaar over een koppeling tussen jouw Eyemove CRM pakket en je WordPress site. Hierdoor heb je elke dag automatisch het actuele aanbod op je eigen website in je eigen huisstijl. Onmisbaar anno 2022.

De Eyemove WordPress plugin haalt automatisch het aanbod op en verwerkt deze binnen WordPress. Dit biedt als voordeel dat je je eigen uitstraling kunt bepalen, toonbaar bent op smarptones en tablets en beter vindbaar bent in Google.

  • Betere vindbaarheid (Google / SEO)
  • Automatische werking, bespaar tijd!.
  • Unieke uitstraling mogelijk
  • Geschikt voor tablets en smartphones.
  • Inbouwservice mogelijk.

Thema API

Als makelaar is het belangrijk om je te onderscheiden ten opzichte van je concullega's. Dit kan en de Eyemove WordPress plugin helpt je hierbij. Via de Eyemove thema API heb je de mogelijkheid om de woningen op een unieke manier te tonen vai jouw WordPress website. Je beschikt over alle data en bepaalt zelf hoe je deze weergeeft.

Eyemove XML

De Eyemove WordPress plugin wordt gekoppeld met de Eyemove XML-feed, waardoor je automatisch al het actuele aanbod inlaadt op je WordPress site. De plugin verwerkt nieuwe woningen, wijzigingen en verkochte woningen. Is een woning verkocht, dan bepaal jezelf wat hier mee moet gebeuren binnen WordPress. Een week weergeven als net verkocht of direct verwijderen? It's up to you.

Google maps & Streetview

De Eyemove WordPress plugin beschikt over de nieuwste Google Maps API. Bouw Google maps met het aanbod uit een provincie, stad of wijk. Aanbod op loopafstand of een streetview mogelijkheid bij woning pagina's. Werkelijk alles is mogelijk!

Handleidingen, snippets en nieuws

Hieronder vind je een aantal items met betrekking tot onze WordPress Eyemove plugin. Wil je alle documentatie en handleidingen inzien? Neem dan een kijkje in onze WordPress Eyemove handleidingen.

Lees meer

Makelaars WordPress plugin uitgebreid met Eyemove

Goed nieuws! De al jaren populaire WordPress Makelaars plugin (geschikt...

Impressie WordPress Eyemove plugin

Documentatie, whitepaper & inbouwservice!

Twijfel je of de Eyemove WordPress plugin wel is wat je zoekt? Benieuwd naar alle mogelijkheden? Download dan onze whitepapier met álle specificaties, voorbeelden en een demo. Hierin vind je ook direct een klein deel van de uitgebreide handleiding die wordt geleverd bij aanschaf van de plugin.

Ben je niet thuis in het bouwen van sites, maar wil je wel de voordelen van onze plugin? Of ben je wel thuis in het bouwen van sites, maar wil je toch het inbouwen van de plugin uitbesteden? Dat kan. Tussendoor biedt een inbouwservice op de Eyemove WordPress plugin!

Eyemove & WordPress = Zoekmachine vriendelijk

Eyemove en WordPress zijn een krachtige combinatie door de Eyemove WordPress plugin. Omdat alle objecten opgeslagen worden in jouw WordPress site, worden alle woningen geindexeerd in de zoekmachines.

De Eyemove WordPress plugin zorgt dat jouw bezoekers altijd het actuele en correcte aanbod vinden en dat bezoekers jouw website vinden via bijvoorbeeld Google. Een perfecte combinatie en onmisbaar voor iedere makelaar. Loop geen klanten meer mis!

Eyemove XML laadt automatisch het juiste aanbod in!

De objecten die jij als makelaar beheert in Eyemove, worden via de Eyemove XML automatisch ingeladen via de Eyemove WordPress plugin. Op deze manier heb je altijd het actuele aanbod in jouw WordPress site! Dit biedt als voordeel dat jouw bezoekers nooit een woning missen en altijd accurate en recente informatie op je site vinden, zonder dat je hier zelf werk van hebt!

WordPress' Custom post type

De Eyemove WordPress plugin maakt gebruik van WordPress' custom post mogelijkheid. Dit biedt als voordeel dat alles blijft werken zoals je gewend bent binnen WordPress; intuïtief!

Overzicht pagina's, detail pagina's en het koppelen van media en afbeeldingen, alles gebeurt zoals je gewend bent. Door gebruik te maken van de standaard WordPress functies blijft alles simpel, snel en up-to-date proof!

Nieuwe functies? De plugin is altijd up-to-date!

Zowel Eyemove als WordPress brengen - uiteraard - de nodige updates uit. Nieuwe functies, features en security-updates. Het is natuurlijk van groot belang dat de Eyemove WordPress deze updates verwerkt zonder dat je hier (te) veel werk van hebt.

Om dit zo eenvoudig mogelijk te laten verlopen, kun je de Eyemove WordPress plugin bijwerken zoals je gewend bent. Simpel en veilig vanuit het WordPress beheer, net als alle andere plugins. Updates worden automatisch zichtbaar zodra deze beschikbaar zijn en het enige dat je dan nog hoeft te doen is op bijwerken te klikken.

Zoeken naar woningen? Er is altijd resultaat!

Binnen de Eyemove WordPres plugin heb je de mogelijkheid om - naast de standaard instellingen - een of meerdere zoekformulieren op te zetten. Omdat iedere makelaar hierin verschilt, ben je hierin volledig vrij.

Van aantal vierkante meters, aantal kamers en slaapkamers, tot een tuin op het noorden of zuiden, garage(s) en natuurlijk de stad waarin de woning staat.

Niet onbelangrijk - integendeel - is de mogelijkheid om steden automatisch te laten vullen. Op deze manier houdt de plugin in de gaten welke steden beschikbaar zijn in de database en toont alleen die beschikbare steden in het zoekfilter. Hiermee voorkom je dat een zoekopdracht uitkomt op een pagina zonder enige resultaat.

Meer informatie over de mogelijkheden van het zoekfilter of enige andere opties? Bel ons. We helpen je graag en leggen alles uit wat je maar wilt weten!

WordPress Eyemove uitleg video

Meer informatie? Direct bestellen?

Ondersteuning nodig? Wij staan voor je klaar!

Meer informatie over deze plugin?

Hier kan een korte tekst komen te staan.