GMB - Google My Business Reviews voor WordPress & WooCommerce

Synchroniseer en beheer jouw Google My Business Reviews

info@tussendoor.nl

Of bel ons op 058 711 0916

Beoordelingen zijn belangrijker dan ooit. Goede beoordelingen op je website zorgen voor meer leads of omzet. Maar hoe zorg je dat betrouwbare reviews zichtbaar zijn op jouw website? Met de Google My Business Reviews plugin synchroniseer je eenvoudig jouw Google beoordelingen naar je WordPress website. Je kunt ook nog eens reageren op reviews, reviews weergeven via een aangepaste widget of shortcode en klanten uitnodigen om een review achter te laten


Download informatie PDF Direct bestellen

Alle voordelen op een rij

Nog niet helemaal overtuigd? Dit is waarom je niet zonder de Google My Business Reviews plugin kunt!

 • Automatisch Google Business Reviews op je website
 • Eenvoudige widgets voor het tonen van jouw beoordeling
 • Reageer eenvoudig op reviews vanuit WordPress
 • Ontvang notificaties als er nieuwe reviews zijn geplaatst
Download whitepaper
Bestel direct
 

 • WooCommerce integratie. Stuur eenvoudig uitnodigingen bij bestellingen
 • Widget is volledig te stijlen
 • Beoordeling wordt weergegeven in Google zoekresultaten
 • Gratis en PRO variant beschikbaar

Over de Google My Business Reviews plugin

GMB - Google My Business - Reviews zijn reviews die jij als bedrijf ontvangt op Google. Hoewel er allerlei diensten zijn die reviews voor je beheren, kan dit ook eenvoudig en gratis vanuit Google. Met onze GMB Reviews plugin maken we het beheren van deze reviews óók nog eens eenvoudig.

Het enige dat je hoeft te doen is de eenvoudige installatie wizzard doorlopen en jouw reviews worden daarna automatisch gesynchroniseerd. Je ontvangt vanaf dat moment notificaties van nieuwe beoordelingen, kunt hier snel en adequaat op reageren en je kunt via onze ingebouwde widgets de reviews en algemene score eenvoudig weergeven.

Als kers op de taart worden de reviews ook nog eens weergegeven in de zoekresultaten op Google, wat de click through rate ten goede komt.

 • Officiele Google reviews;
 • Integratie met WordPress én WooCommerce;
 • Reageer op reviews vanuit WordPress;
 • Geef reviews weer op je site en in Google zoekresultaten.

Officiele Google Reviews

Synchronseer officiele Google Reviews naar je website en toon deze in de Google zoekresultaten. Via de widget configurator pas je de stijl eenvoudig aan.

WooCommerce integratie

Gebruik je ook WooCommerce? Perfect. Je kunt je klanten namelijk uitnodigen via een ingebouwde mail functie. Zo kunnen zij eenvoudig een beoordeling achterlaten.

Eenvoudig beheer

Het beheer van de plugin is eenvoudig, maar enorm uitgebreid. Je ontvangt notificaties bij nieuwe reviews, kunt vanuit de plugin reageren en alle stijl elementen zijn volledig naar wens aan te passen.

Impressie Reviews Google Mijn Bedrijf plugin

Eenvoudige installatie GMB Reviews

Het installeren van de GMB Reviews plugin is eenvoudig. Via een OAuth koppeling wordt de connectie tot stand gebracht. Weet je niet helemaal zeker hoe dit in zijn werk gaat? Dan is dat geen enkel probleem.

Dep lugin beschikt over een stappenplan waarin we je stap voor stap meenemen op de vragen die je krijgt en de antwoorden die je kunt (hoort) in te voeren. Kind kan de was doen :)

Beheer en reageer eenvoudig

Het beheren van Google My Business Reviews kan wel eens lastig zijn. Je krijgt namelijk niet altijd een notificatie van Google als je een nieuwe review hebt. Dat is nu verleden tijd. Vanuit onze plugin ontvang je een melding bij nieuwe reviews en vanuit de plugin kun je eenvoudig op deze review(s) reageren. Wel zo prettig.

WooCommerce klanten uitnodigen?

Je gebruikt WooCommerce en zou dolgraag klanten uitnodigen nadat ze eenbestelling hebben geplaatst? Je wilt geen torenhoge bedragen betalen voor diensten die dat mogelijk maken? Dan is onze GMB Reviews plugin onmisbaar. Je kunt nu in een handomdraai klanten uitnodigen om een Google Review achter te laten.

Past het wel in mijn thema?

Ja. Google Reviews passen in ieder thema. Helemaal met onze ingebouwde stijl opties. Zo kun je vrijwel alles zelf bepalen. Of je elementen wel of niet weer wilt geven, welke kleur je wilt dat gebruikt wordt, je kunt het zo gek niet bedenken

Gebruik je liever standaard widgets? Ook dan hebben we een oplossing voor je

Standaard widgets

Je kunt namelijk ook gebruik maken van onze standaard widgets. Met en zonder sterren, groot en klein. De meest voor de hand liggende opties zijn hierin meegenomen. Zo kun je zelf aanvinken welke optie je het mooist vindt en die widget zelf plaatsen op je website. Werk je trouwens liever met shortcodes? Ook dat is geen probleem.

Updaten en activeren zoals je gewend bent

De Google My Business Reviews plugin werkt zoals je van andere plugins gewerkt bent. Het installeren en activeren werkt gewoon vanuit de WordPress admin. Ook updates worden op deze manier doorgevoerd en kun je gewoon vanuit je WordPress beheer doorvoeren.

Meer informatie? Direct bestellen?

Ondersteuning nodig? Wij staan voor je klaar!

Meer informatie over deze plugin?

Hier kan een korte tekst komen te staan.