De InGoedeBanen vacature WordPress plugin

Met InGoedeBanen.nl worden vacatures snel en eenvoudig geplaatst op ruim 500 jobboards. Naast haar CRM software, biedt InGoedeBanen.nl ook koppelingen naar diverse websites. Tussendoor en InGoedeBanen.nl hebben in samenwerking een IGB Vacature WordPress plugin ontwikkeld, waarmee het aanbod vacatures vanuit InGoedeBanen.nl realtime verstuurd en gesynchroniseerd kan worden richting WordPress. Via de IGB Vacature plugin beschik je dus automatisch over al jouw vacatures op je eigen WordPress site. Met het bijgeleverde zoek- en filterformulier is het zoeken naar de ideale baan (in een WordPress site) voor jouw bezoekers een fluitje van een cent.


Download informatie PDF

Alle voordelen op een rij

 • Realtime koppeling met InGoedeBanen.nl account
 • Data op jouw website, dus beter voor SEO
 • Altijd accurate en up-to-date informatie
 • Volledig flexibel opbouwen van zoekfilters
 • Wordt geleverd met standaard thema & voorbeeldcode

 

 • Kwaliteit gewaardborgd door meer dan 400 geautomatiseerde tests
 • Ontwikkeld in samenwerking met IGB
 • Installatie en configuratie door Tussendoor mogelijk
 • Compatible met andere WordPress plugins
 • Voorzien van uitgebreide handleiding
 • Volledig in eigen huisstijl

Vacatures aanbieden ? Gebruiker van InGoedeBanen.nl? Dan is de IGB Vacature plugin onmisbaar!

Ben je gebruiker van het InGoedeBanen.nl CRM en/of wil jij vacatures aanbieden op jouw WordPress website? Gebruik maken van een krachting, maar toch simpel filter systeem voor het filteren van deze vacatures? Dan is de InGoedeBanen.nl Vacature plugin de perfecte oplossing.

De InGoedeBanen.nl Vacature plugin werkt op basis van een realtime XML koppeling van InGoedeBanen.nl en zorgt dat je altijd over een actueel vacature-aanbod beschikt, op basis van jouw InGoedeBanen.nl account.

 • Altijd actueel aanbod
 • Volledig in eigen huisstijl
 • Automatische werking, bespaar tijd!.
 • Koppelbaar met diverse formulier modules
 • Realtime koppeling; geen vertraging
 • Krachtig zoekformulier, eenvoudig in gebruik
 • Inbouwservice mogelijk.

Thema API

Als vacature-aanbieder is het belangrijk om je te onderscheiden van je concurrentie, maar van niet minder belang is het dienen van werkzoekenden. Een actueel overzicht, goed geordend & gepresenteerd en filterbaar via krachtige zoekformulieren. Via de thema API die de IGB Vacature plugin biedt, voorzie je je bezoekers van een actueel aanbod vacatures welke op een intuitieve manier kunnen worden gefilterd. Omdat je via de plugin beschikt over alle data, bepaal jij hoe deze weergegeven wordt op ieder gewenst device.

Realtime IGB XML

De InGoedeBanen Vacature plugin werkt op basis van een realtime XML koppeling vanuit InGoedeBanen.nl. Dit betekend dat nieuwe vacatures direct zichtbaar zijn op jouw website, zonder dat je hier een extra handeling voor uit hoeft te voeren. Ook wijzigingen of het eventueel verwijderen van een vacature wordt direct verwerkt. Op deze manier ben je gegarandeerd van een actueel en accuraat aanbod vacatures op jouw WordPress website.

Filter op functie, opleidingsniveau of salarisindicatie

Als mensen op zoek zijn naar een baan, dan zoeken ze graag op basis van hun opleidingsniveau en/of een specifieke functie. Ook een indicatie van het salaris kan hierbij een belangrijke rol spelen. Omdat je volledig vrij bent in het opzetten van de zoekformulieren op jouw website, kun je de bezoekers zo laten zoeken als dat hij wil. Omdat de resultaten real-time bijgewerkt worden en het filter zich daar op aanpast, heeft jouw bezoeker binnen enkele klikken de perfecte vacature gevoden!

Impressie WordPress InGoedeBanen plugin

Documentatie, whitepaper & inbouwservice!

Twijfel je of de InGoedeBanen.nl vacature WordPress plugin wel is wat je zoekt? Benieuwd naar alle mogelijkheden? Download dan ons whitepapier met álle specificaties en voorbeelden. Hierin vind je ook direct een klein deel van de uitgebreide handleiding die wordt geleverd bij aanschaf van de plugin.

Ben je niet thuis in het bouwen van sites, maar wil je wel de voordelen van onze plugin? Of ben je wel thuis in het bouwen van sites, maar wil je toch het inbouwen van de plugin uitbesteden? Dat kan. Tussendoor biedt een inbouwservice op de InGoedeBanen.nl Vacature WordPress plugin!

InGoedeBanen.nl & WordPress Zoekmachine vriendelijk

De combinatie van InGoedeBanen.nl en WordPress is ijzersterk! Door de real-time koppeling tussen beide partijen en de hierdoor beschikbare vacatures in jouw WordPress site én de kracht van WordPress als zoekmachine vriendelijk CMS, ben je verzekerd van optimale vindbaarheid en gebruiksvriendelijkheid.

Realtime XML zorgt voor het juiste aanbod, automatisch!

Als uitzendbureau en/of aanbieder van vacatures, wil je je niet bezighouden met het beheren van websites, koppelingen en het kopiëren van de vacature naar tig-sites. Ook hier biedt de InGoedeBanen.nl vacature plugin grote voordelen.

Door de realtime koppeling hoef je geen extra werkzaamheden uit te voeren, maar beschikt jouw WordPress website direct over het actuele aanbod vacatures.

Omdat je beschikt over alle data, kun je deze ook nog eens volledig weergeven zoals jij dat wilt. In je eigen huisstijl / look & feel.

WordPress' Custom post type

De IGB vacature WordPress plugin maakt gebruik van WordPress' Custom Post Type mogelijkheid en Theming API. Hierdoor heb je volledig inzicht in het aanbod vacatures op je WordPress site.

Je vindt een apart menu-item vacatures terug in het beheer van je WordPress site, waaronder alle vacatures met bijbehorende opties vallen. Eenvoudig in gebruik, zoals je gewend bent.

Nieuwe functies? De plugin is altijd up-to-date!

Updates vanuit InGoedeBanen.nl? Nieuwe functies? Social media koppelingen of updates vanuit WordPress of jouw thema? Geen enkel probleem.

De InGoedeBanen.nl plugin wordt regelmatig voorzien van nieuwe updates en features en deze kun je - zoals je gewend bent - gewoon updaten vanuit het WordPress beheer van jouw site. Zo ben je altijd up-to-date!.

Zoeken naar vacatures? Bouw krachtige, toch eenvoudige, formulieren

Misschien wel een van de belangrijkste elementen van de InGoedeBanen.nl vacature plugin is het zoeken naar vacatures.

Afhankelijk van het gebruik van de plugin, het aanbod vacatures en de doelgroep, ben je volledig in staat om zelf te bepalen hoe een zoekformulier / filter er uit komt te zien.

Omdat je beschikt over alle data van de vacatures op jouw site, kun je ook op alle data een filter loslaten. Wil je zoeken op een specifieke regio of stad? Op opleidingsniveau? Branche / functie? Inkomstenindicaties? Alles is mogelijk!
Combineer je liever alle velden of gebruik je ze liever los? Ook dat is geen enkel probleem. Jij bepaalt hoe het formulier er uit komt te zien, het kan ons niet gek genoeg.

Meer informatie? Direct bestellen?

Ondersteuning nodig? Wij staan voor je klaar!

Meer informatie over deze plugin?

Hier kan een korte tekst komen te staan.