Het verkopen van een woning gaat tegenwoordig veel verder dan een plaatsing op Funda en een aantal foto's op de website van een makelaar zelf. Door platformen als Facebook, Youtube, Instagram en Twitter is het gebruik van sociale media belangrijker dan ooit.

Door gebruik te maken van onze Diorama Addon - welke werkt met onze makelaars koppelingen - haal je deze sociale kracht naar jouw website toe.

De Diorama plugin zorgt dat jouw familie, vrienden, vriendinnen en kennissen mee kunnen helpen met de verkoop van jouw woning. Hoe vraag je je af..? Door iets te vertellen over de woning, waardoor deze nog interessanter wordt voor potentiele kopers.

Zo vertellen ze misschien wel iets over verenigingen, wandelroutes, restaurantjes, supermarkten of bushaltes in de buurt. Is de wijk kindvriendelijk of juist gelegen aan een aantal uitvalswegen, waardoor je zonder moeite de stad uit komt?

Andere mensen denken aan andere dingen. Zo deel je informatie waar je zelf nooit aan gedacht had, maar die uiterst waardevol is!

Bestel direct

Diorama add-on

Diorama (voorheen HelpMee) is een opzichzelfstaande dienst (klik). Tussendoor ontwikkelde in samenwerking met Diorama en Moving Digital deze add-on om onze makelaar plugins nog krachtiger te maken. Via onze add-on haal je de mogelijkheden van Diorama volledig naar je eigen website toe!

Unieke informatie

Door het delen van informatie over jouw woning creëer je unieke informatie. Vrienden, familie en kennissen delen informatie over jouw woning, waar je zelf nooit aan had gedacht. Gebruik deze kracht bij de verkoop van jouw woning(en).

Beter wordt het niet

Er is geen betere manier van verkopen dan informatie van "derden". Unieke en betrouwbare informatie is waardevol voor iedereen.

  • Unieke informatie;
  • Sociale kracht;
  • Informatie over de wijk en locatie;
  • Informeer over verenigingen, supermarkten, en meer;
  • Maak optimaal gebruik van sociale mogelijkheden;
  • Volledig geautomatiseerd.

Diorama integratie

Zoals gezegd is de plugin ontwikkeld in samenwerking met Diorama. Diorama beheert haar platform waarop de verkopende partij alle mogelijke integraties kan beheren. Onze plugin synchroniseert deze data, waardoor je als makelaar en verkoper geen extra werk hebt van / met deze add-on. De informatie wordt vanuit Diorama automatisch naar de website gestuurd. Je beschikt dus over deze informatie zonder dat het je extra moeite kost!

Impressie plugin

Compatible met Makelaars plugins

De Add-on voor het opzetten van de Diorama / HelpMee integratie is volledig compatible met onze WordPress Makelaars plugin (geschikt voor Realworks).