De verkoop van een woning hangt natuurlijk af van de presentatie. Hoe presenteer jij - als makelaar - je objecten? Op je website, op Funda en op Facebook. Maar heb je dan wel alle kansen benut? Nee..

Met onze uitbreiding - voor de makelaars koppelingen die Tussendoor heeft ontwikkeld - kun je namelijk nóg verder gaan. Je creëert hiermee namelijk een eigen - unieke - website voor iedere woning die je verkoopt, met een eigen domeinnaam en zelfs eigen visitekaartjes als je dat wilt.

Op deze manier presenteer je je woning niet alleen op je eigen website, Facebook en Funda, maar ook op (bijvoorbeeld) www.sixmastraat66.nl. Persoonlijker wordt het niet!

Download add-on of download informatie PDF

Eigen woning website

Het delen van informatie is tegenwoordig al lang niet genoeg meer. De verkoop van een woning hangt af van de sfeer waarmee het wordt verkocht. De presentatie is belangrijker dan ooit. Met de Eigen woning website (add-on) creëer je de perfecte uitstraling voor alle woningen.

Unieke URL

Met de Eigen woning website add-on creëer je voor iedere woning of ander object een unieke URL. Zo geef je panden weer op (bijv) www.leeuwarderstraat10.nl of www.sixmastraat66.nl.

Persoonlijker wordt het niet

"Een eigen website voor mijn huis mét persoonlijke, unieke, visitekaartjes. Ik deelde ze uit aan iedere geïnteresseerde. Het voelde goed!"

  • Unieke URL(s);
  • Selecteer zelf specifieke objecten;
  • Perfecte - persoonlijke - uitstraling;
  • Adverteren op domein is mogelijk;
  • Uitbreidbaar met visitekaartjes;
  • Volledig geautomatiseerd.

Eigen woning website

Het opzetten van de Eigen woning website is geheel geautomatiseerd. Vanuit WordPress kun je eenvoudig aangeven voor welke woning je een eigen woning website wilt opzetten. Hierna gebeurt alles automatisch. Je creëert dus een eigen woning website zonder hier enige moeite voor te hoeven doen.

Impressie plugin

Compatible met Makelaars plugins

De Addon voor het opzetten van een eigen woning website is volledig compatible met onze WordPress Makelaars plugin (geschikt voor Realworks).

Gemaakt voor eenvoud. Een Eigen website zonder moeite!

Via de Eigen woning website addon creëer je zonder enige technische kennis en met één druk op de knop een unieke website voor een of meerdere woningen / objecten. Je hebt zelf volledige controle over voor welke woning je een website aan wilt maken. Vervolgens wordt deze volledig automatisch opgezet en ingericht.

Volledige controle, volledige transparantie

Je hebt zelf 100% controle over alles wat je doet en wilt doen met de Eigen woning website Addon. Wil je één of meerdere woningen of objecten inzetten of alles? Voor een jaar of langer? Wil je dat dit automatisch stopt of automatisch verlengd wordt? Jij bepaalt alles.

Maak de website kenbaar!

Je kunt ervoor kiezen om specifiek voor de woningwebsite een advertentie op te zetten. Natuurlijk. Zowel in Facebook als in AdWords adverteer je met gemak jouw adres en maak je deze kenbaar voor iedereen!

Om een nog persoonlijkere stap te maken en vergissingen te voorkomen, kun je de eigen woning website uitbreiden met super persoonlijke visitekaartjes. 25? 50? 100 of nog meer? Ook hierin bepaal jij het aantal. Je kunt ook kiezen of we ze bij jou of bij de eigenaar van de woning bezorgen.