De VWE WordPress kenteken plugin!

Met de Tussendoor WordPress koppeling voor VWE kan je autoinformatie naar hartenlust inladen!

info@tussendoor.nl

Of bel ons op 058 711 0916

Het inkopen van auto's is tegenwoordig hot. Veel autobedrijven verleggen hun focus op het inkopen van auto's en er zijn diverse websites die zich enkel richten op de inkoop van gebruike voertuigen. Om het de bezoeker/klant makkelijk te maken, worden gegevens opgehaald op basis van het door de gebruiker ingevoerde kenteken.

Wil je ook jouw bezoekers de mogelijkheid bieden om op basis van hun kenteken alle informatie te verzamelen? Dan is de kentekenkoppeling van Tussendoor de perfecte oplossing.


Goed om te weten

Tussendoor biedt de VWE kentekenkoppeling aan voor WordPress, maar is volledig losstaand en heeft geen enkele connectie met VWE en of haar abonnementen.

 • Werkt met Contact Form 7
 • Compatible met QuForm en iPhorm
 • Standaard beschikbare widgets
 • Integratie via WYSIWYG editor

 

 • Verwerk automatisch kentekeninformatie
 • Altijd de juiste gegevens van voertuigen
 • Onmisbaar bij inkopen van auto's
 • Foto's en bijlage mogelijk
 • Vereist VWE data-op-maat oplossing

Wil jij auto's inkopen via jouw website? Dan is de kentekenkoppeling onmisbaar!

Wat is het bouwjaar ook alweer van mijn auto? Wel model en welke uitvoering is het? Wanneer verloopt de APK? Waarom zou je je bezoekers opzadelen met al deze vragen, als ze automatisch opgehaald kunnen worden aan de hand van hun kenteken. Het enige dat de bezoeker hoeft te doen is het invoeren van zijn of haar kenteken en onze koppeling doet de rest.

Koppel je de dienst met VWE? Dan krijg je zelfs realtime een accurate waardebepaling van het voertuig zodra iemand deze aanbiedt.

 • Meer respons van bezoekers
 • Automatische werking, bespaar tijd!.
 • Koppelbaar met diverse formulier modules
 • Ook RDW en AutotelexPro variant beschikbaar
 • Altijd de juist gegevens van het voertuig
 • Inbouwservice mogelijk.

Automatische werking

De plugin en kentekenkoppeling werkt automatisch. Een bezoeker hoeft dus alleen maar zijn of haar kenteken in te voeren en gegevens zoals merk, model, verloopdatum van APK, fabriekskleur en andere opties worden hierna autoamatisch ingeladen en indien gewenst vooringevuld in een contactformulier. Op deze manier kunnen bezoekers nog extra opmerkingen en foto's toevoegen en hun auto bij jou aanmelden.

Juiste gegevens

VWE verzamelt in Nederland werkelijk alle beschkbare voertuiggegevens. Deze worden zelfs gekoppeld met accurate prijsstellingen van voertuigen op diverse fronten. Koppel jij de plugin met RDW of VWE dan weet je zeker dat de gegevens die jij in je mail hebt kloppen bij het kenteken dat de bezoeker ingevoerd heeft. Wel zo prettig als je een bod doet.

Inbouw mogelijk

Wil je gebruik maken van de kentekenkoppeling, maar weet je niet zeker hoe je deze koppelen moet met het formulier of de website die jij gebruikt? Wil je een leuke uitstraling meegeven, bijvoorbeeld van een kentekenplaat, maar weet je niet hoe? Geen enkel probleem. Tussendoor bouwt de plugin en koppeling in zoals jij dat wilt. Informeer naar de mogelijkheden.

Impressie WordPress VWE plugin

Eenvoud vanuit WordPress

De VWE kentekenkoppeling is te integreren vauit de WYSIWYG editor binnen WordPress. Via de VWE button kun je eenvoudig een formulier op je website plaatsen waarmee je diverse data kunt inladen.

Nadat je op de VWE-button hebt gedrukt verschijnt een popup waarin je aanvinkt welke velden getoond moeten worden.

Plaats eenvoudig jouw shortcode

Nadat je op de VWE button hebt gedrukt verschijnt de hiernaast afgebeelde popup, waarin je eenvoudig een shortcode kunt genereren.

Via deze popup geef jij aan welke velden je wilt tonen op de pagina die je op dat moment aanmaakt of bewerkt. Zoals je kunt zien zijn de diverse velden onderverdeeld in een aantal groepen. Klik je op een van de hoofdgroepen, dan verschijnen de beschikbare velden binnen die groep.

Ben je klaar met aangeven van de velden die jij wilt zien? Sla dan de instellingen op en de shortcode die nodig is wordt automatisch geplaatst. Deze werkt direct.

CF7 integratie

Een veelgestelde vraag was of het mogelijk is om bepaalde informatie van een voertuig direct te versturen naar een website beheerder. Op deze manier kunnen mensen bijvoorbeeld hun auto verkopen en hoeven zij enkel hun kenteken in te voeren.

Op basis van deze vraag is een Contact Form 7 integratie opgezet waarmee je eenvoudig via de kenteken button binnen de plugin een formulier op kunt bouwen waarmee men hun auto kan "aanmelden".

Foto's bijvoegen? Geen enkel probleem. Extra informatie? Check. Je geniet van alle flexibiliteit van Contact Form 7, met de kracht van de VWE kentekenkoppeling!

Nieuwe functies? De plugin is altijd up-to-date!

Updates zijn altijd belangrijk, maar als je een module bouwt zoals de VWE kentekenkoppeling die werkt op basis van WordPress met de VWE en een integratie heeft met Contact Form7, dan is updaten essentieel voor een goede werking.

Om het bijwerken van de VWE kentekenkoppeling zo eenvoudig mogelijk te houden, kun je deze net als al onze andere plugins, eenvoudig bijwerken vanuit het WordPress beheer.

Instellingen van de plugin

Na het activeren van de VWE kentekenplugin verschijnt er een VWE optie in het WordPress beheer. Navigeer je hiernaar toe dan vind je de basis instellingen van de plugin. De instellingen zijn daarnaast uitgebreid met een aantal kleine tips en tricks zodat je meteen aan de slag kunt met de plugin.

Vergeet niet voordat je start met testen om jouw VWE inlogggevens in de instellingen te verwerken. Zonder doet de plugin bijzonder weinig ;)

WordPress VWE uitleg video

Meer informatie? Direct bestellen?

Ondersteuning nodig? Wij staan voor je klaar!

Meer informatie over deze plugin?

Hier kan een korte tekst komen te staan.