Via de diensten van Billink biedt je als webwinkelier eenvoudig en vertrouwd de mogelijkheid aan om je klanten achteraf te balen betalen. Naast dat dit een goede service is, werkt het ook nog eens conversie verhogend. Via de WooCommerce Billink plugin stel je deze mogelijkheid ook nog eens eenvoudig in om direct te gebruiken met jouw WooCommerce winkel!

Alle voordelen op een rij

Nog niet helemaal overtuigd? Dit is waarom je klanten achteraf moet kunnen laten betalen!

 • Werkt samen met iDeal en andere betaalmogelijkheden
 • Zowel B2B als B2C
 • Eenvoudige installatie
Download de plugin gratis
 

 • Geen risico; betaalgarantie
 • Gratis plugin!
 • Conversieverhogend

Over de WooCommerce Billink plugin

Online shoppers houden van snelle levering en vertrouwen. Vertrouwen dat zij hun product krijgen en dat dat product hun bevalt. Net als in een winkel willen ze zien wat ze kopen, voordat ze betalen, maar dat is natuurlijk lastig bij online shoppen. Billink en Tussendoor hebben voor WooCommerce webwinkel-eigenaren de oplossing. Koop nu & betaal later.

Via Billink biedt jij je klanten de mogelijkheid om hun bestelling tot 14 dagen na otnvangst te betalen zónder dat je hier enig risico bij loopt. Billink doet via de Billin WooCommerce plugin namelijk realtime een krediet-check en zodra deze succesvol is wordt de order geplaatst en ben jij verzekerd van je betaling.

 • Gratis te downloaden
 • Eenvoudige installatie
 • 100% vertrouwd & betaalgarantie
 • Conversieverhogend
 • Particulier en zakelijke verkopen.

100% vertrouwd & betaalgarantie;

Zoals je van WordPress plugins gewend bent kun je de WooCommerce WeFact plugin gewoon vanuit je WordPress beheer updaten.

Updates vanuit WordPress

Zoals je van WordPress plugins gewend bent kun je de WooCommerce WeFact plugin gewoon vanuit je WordPress beheer updaten.

Particulier en zakelijke verkopen

De WooCommerce Billink plugin kan zowel voor particuliere als zakelijke verkoop ingezet worden. Verkoop je uitsluitend B2B (groothandel), dan is dit geen enkel probleem!

Impressie Woocommerce Billink plugin

Instellingen binnen WooCommerce

Zodra je de Billink WooCommerce plugin hebt geinstalleerd & geactiveerd vind je de instlelingen van de plugin terug in de WooCommerce instellingen onder de betaal-opties. Je klikt hierna op Billink en krijgt het algemene instellingenscherm te zien. Hiernaast zie je een deel van deze instellingen, waaronder de titel die men te zien krijgt en de omschrijving op de afrekenpagina. Je kunt uiteraard ook aangeven of je de betaalmethode wilt inschakelen of niet.

geïntegreerd in afrekenpagina

Je hebt de plugin gedownload, geinstalleerd en/of geactiveerd. Daarna heb je alle instellingen doorgenomen en ingevoerd en is jouw WoocCommerce webwinkel klaar voor betalingen via Billink. Zoals je hiernaast kunt zien zullen jouw klanten de betaaloptie netjes op het afrekenscherm gepresenteerd zien, zodat zij hun order direct kunnen doorvoeren, beoordelen en later pas hoeven te betalen.

Nieuwe functies? De plugin is altijd up-to-date!

Als je gebruik maakt van WooCommerce en WordPress, dan weet je dat beide systemen onderheving zijn aan updates. Zo ook de Billink WooCommerce plugin. Om de plugin goed te laten werken en eventuele nieuwe features in te bouwen wordt de plugin regematig geupdatet. Je vindt deze updates gewoon terug in het plugin scherm zoals je van WordPress gewend bent. Uiteraard is het belangrijk om - voordat je updates doorvoert - een backup te maken van je website.

Twijfel je of ben je niet helemaal zeker van je zaak? DAn kun je ook altijd het onderhoud van je website aan ons overlaten.

Woocommerce Billink uitleg video