De HostFact & Wefact plugin voor Woocommerce

één centrale administratie & facturatie voor on- en offline verkopen! Stuur al je online orders door naar het HostFact & WeFact facturatiepakket

info@tussendoor.nl

Of bel ons op 058 711 0916

De WooCommerce Host- en WeFact plugin is dé oplossing voor webwinkeliers met meerdere webwinkels die verlangen naar een centrale facturatie. Één facturatiepakket voor diverse webwinkels en on- & offline verkopen. Verlies niet langer tijd aan het uitzoeken en verzenden van facturen via diverse omwegen en meerdere webwinkels! Met de WooCommerce Host- en WeFact plugin heb je binnen enkele minuten een centraal facturatiepakket voor al je online verkopen!

De plugin is geschikt voor gebruik met zowel HostFact als WeFact
Download informatie PDF

Alle voordelen op een rij

Nog niet helemaal overtuigd? Dit is waarom je niet zonder de WooCommerce WeFact plugin kunt!

 • Werkt zowel met WeFact standaard als HostFact
 • Één centrale facturatie
 • Facturen in je eigen huisstijl
 • Eenvoudige koppeling WeFact / WooCommerce
 • Product synchronisatie t.b.v. verkoop statistieken
 • Updates worden verzorgd vanuit WP Admin
 • Meerdertalig opgezet voor multi-language websites
Download whitepaper
Bestel direct
 

 • Meerdere webwinkels kunnen worden gekoppeld
 • Bulk-export functie voor doorzetten facturen
 • Debiteuren worden gesynchroniseerd
 • WeFact facturen vanuit WooCommerce account dashboard
 • Handmatig en automatisch facturen doorzetten
 • Werkt met de meest recente versie van WordPress & WooCommerce

Over de WooCommerce WeFact plugin

De WooCommerce WeFact plugin stelt de gebruikers van WooCommerce en WeFact in staat om één algemene administratie te gebruiken. Waar normaliter zowel WooCommerce als WeFact facturen genereren en versturen aan de klant, gebeurt dat nu op één plaats. Zo voorkom je dat je bijvoorbeeld aan het einde van het jaar alle facturen van WooCommerce moet inboeken in een WeFact omgeving om de boekhouding sluitend te krijgen.

Naast het voordeel van alle facturen op één centraal punt, is een bijkomend (groot) voordeel de uitstraling. Binnen WeFact kun je namelijk je facturen naar hartenlust aanpassen en opmaken, volledig conform je eigen huisstijl, iets dat bij WooCommerce niet geheel mogelijk is. Althans, niet zonder het gebruik van allerlei extra modules.

 • Éen centrale facturatie voor diverse verkoopkanalen;
 • Facturen volledig in eigen husistijl (factuur en mail);
 • Automatische debiteurenherkenning;
 • Ondersteuning voor creditfacturen.

Product synchronisatie

Producten uit je webwinkel kunnen worden gekoppeld (gesynchroniseerd) aan producten uit WeFact. Ideaal voor het bijhouden van statistieken en verkopen per artikel / productgroep.

Updates vanuit WordPress

Zoals je van WordPress plugins gewend bent kun je de WooCommerce WeFact plugin gewoon vanuit je WordPress beheer updaten.

Meertalig

Gezien de lancering van WeFact.com (op de buitenlandse markt) is ook onze WooCommerce WeFact plugin meertalig opgezet. Wil jij ook de internationale markt benutten? Wij zijn er klaar voor.

Impressie WooCommerce Host- & WeFact plugin

Instellingen scherm WooCommerce WeFact

In het instellingenscherm vind je diverse opties die benodigd zijn voor het goed functioneren van de plugin. Zo vind je hier o.a. het IP adres van de website (nodig voor WeFact), een keuze voor HostFact- of WeFact standaard, de beveilingscode en een aantal voorkeursinstellingen m.b.t. het verzenden van de factuur.

Na het aanschaffen van de plugin ontvang je een uitgebreide handleiding waarin iedere optie van dit scherm behandeld wordt.

Producten synchroniseren WooCommerce HostFact & WeFact

Sinds WoocCommerce WeFact 2.0 is het mogelijk om producten te synchroniseren. Dit heeft als voordeel dat het aantal verkopen van een product teruggekoppeld wordt naar HostFact of WeFAct, waardoor de statistieken kloppend zijn. Dit is vooral van belang bij gebruik van meedere verkoopkanalen (zowel on- als offline).

Het koppelen van de producten kan zowel handmatig als automatisch.

Order overzicht met download knop HostFact / WeFact factuur

Eveneens vanaf WooCommerce WeFact versie 2.0 zijn er een aantal snelkoppelingen geplaatst in de WooCommerce schermen (zie afbeelding). Hierdoor kun je facturen op een eenvoudige manier nogmaals versturen, doorzetten naar HostFact / WeFAct of crediteren. In het overzichtsscherm van WooCommerce kun je dit ook als bulk-actie uitvoeren.

Download factuur vanuit order

Net als in het order overzicht kun je ook vanuit de orderpagina (order detail binnen WordPress) de HostFact / WeFact opties gebruiken. Download de factuur, verstuur deze opnieuw of pas de status van de factuur aan.

Zonder tussenkomt van HostFact / kun je op deze manier je facturatie bedienen en beinvloeden, geheel vanuit je WordPress / WooCommerce beheer.

Updaten en activeren zoals je gewend bent

De WooCommerce HostFact / WeFact plugin werkt zoals je van andere plugins gewerkt bent. Het installeren en activeren werkt gewoon vanuit de WordPress admin. Ook updates worden op deze manier doorgevoerd en kun je gewoon vanuit je WordPress beheer doorvoeren.

Ben je benieuwd naar de werking van specifieke elementen? Bekijk dan onderstaande video waarin de plugin behandeld wordt.

WooCommerce Host- & WeFact uitleg video

Meer informatie? Direct bestellen?

Ondersteuning nodig? Wij staan voor je klaar!

Meer informatie over deze plugin?

Hier kan een korte tekst komen te staan.