De Realworks WordPress plugin functioneert sinds medio 2010 op de door Realworks beschikbaar gestelde XML koppeling voor makelaars. Vanaf januari 2019 is daar de mogelijkheid bijgekomen om aan de hand van een API te koppelen. Yes!

Mear informatie over de Realworks API koppeling voor Realworks vind je in diverse informatie die we reeds beschikbaar hebben gesteld. De informatie vind je hieronder:

Wil je toch meer informatie over de Realworks API koppeling dan kun je ook ons whitepaper / informatiedocument downloaden.

Houd er rekening mee dat onze Realworks API support enkel geschikt is voor gebruik in combinatie met onze Realworks WordPRess plugin.

Bekijk artikel of download informatie PDF

Realworks XML vs API

Het grootste verschil van de Realworks XML- en de Realworks API voor WordPress koppeling is dat we niet meer slechts één keer per dag kunnen bijwerken. Via de API kunnen we vaker mutaties verwerken. Mutaties binnen objecten (woningen, bedrijfspanden, nieuwbouw, etc) zullen dan ook actueler op de website komen te staan.

Op deze manier kun je beschikbaarheid van nieuwbouwprojecten of huurwoningen beter weergeven!

Inschieten van data

Helaas is het inschieten van data via de Realworks API koppeling nog niet mogelijk. Vanuit WordPress kan het zo zijn dat je zoekopdrachten van bezoekers en potentiële huurders of bijvoorbeeld bezichtiging aanvragen in het Realworks CRM wilt plaatsen. Helaas kan dit nog niet.

Wil je wel werken met zoekopdrachten? Dan hebben we daarvoor (momenteel) de zoekopdracht add-on voor de Realworks WordPress plugin

Realworks API naar WordPress

Dat wij enthousiast worden van de Realworks API koppeling i.c.m met WordPress is denk ik wel duidelijk. De mogelijkheden zijn enorm en worden wellicht onbeperkt!

  • Betere koppeling tussen Realworks en WordPress;
  • Nieuwe release van Realworks WordPress plugin
  • Direct inzicht in beschikbaarheid van bijvoorbeeld huurwoningen;
  • Realworks API en WordPress API zijn volledig compatible en werken (bijv) samen met Woning website addon;
  • Realworks API biedt flexibiliteit voor maatwerk features;
  • Gebruikt door meer dan 300+ makelaars;

Realworks API

De Realworks API is uitgerold in januari 2019 en wordt volledig ondersteund. Zo kun je automatisch jouw aanbod ophalen vanuit het Realworks CRM en wegschrijven in de WordPress database.

Uitbreidingen

Omdat de Realworks API nog niet toestaat om gegevens in te schieten, hebben we zelf uitbreidingen beschikbaar voor onze Realworks plugin. Zo kun je zoekprofielen opslaan, woningen als favoriet markeren en meer. Je vindt deze add-ons binnen de plugin instellingen.

Future-proof

Uiteraard kun je er van uitgaan dat zodra Realworks nieuwe features toevoegt, we hier op in zullen spelen. We zullen onze pugin zowel onderhouden aan de hand van wijzigingen van Rralworks als die van WordPress zelf. Zo heb je hier zelf geen omkijken meer naar.

Impressie plugin

Nieuwe releaase

De Realworks API ondersteuning is uitgebracht in de vorm van een nieuwe Realworks WordPress koppeling. De API ondersteuning is aanwezig vanaf Realworks WordPress V4. Informatie over deze release vind je op onze blog in een artikel over de API ondersteuning zelf en over de release.

Vaker bijwerken

Zoals meermaals aangegeven biedt de Realworks API koppeling naar WordPress het voordeel dat mutaties van objecten vaker worden verwerkt.

Onder de motorkap betekent dit dat we meer inzicht hebben in bijgewerkte data & veel flexibeler zijn qua maatwerk features.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de Realworks API koppeling naar Wordpress? Dan kun je altijd onze achtergrond informatie raadplegen of contact met ons opnemen.

Bekijk artikel

Je kunt ons bereiken op 058 711 09 16 of via info@tussendoor.nl