De "WordPress Makelaars plugin" (geschikt voor Realworks) functioneert sinds medio 2010 op de door de CRM-pakket leverancier beschikbaar gestelde XML koppeling voor makelaars. Vanaf januari 2019 is daar de mogelijkheid bijgekomen om aan de hand van een API te koppelen.

Mear informatie over de "WordPress Makelaars plugin" vind je in diverse informatie die we reeds beschikbaar hebben gesteld. Wil je toch meer achtergrondinformatie over deze API koppeling? Dan kun je ook ons whitepaper / informatiedocument downloaden.

Houd er rekening mee dat API support enkel geschikt is voor gebruik in combinatie met onze "WordPress Makelaars plugin". Hoewel Tussendoor geen samenwerkingsverband heeft met Realworks, is de plugin wél geschikt voor dit CRM-pakket.

Bekijk artikel of download informatie PDF Bestel direct

XML vs API

Het grootste verschil tussen de XML en API koppeling, is dat we niet meer één keer per dag kunnen bijwerken. Via de API kunnen we vaker mutaties verwerken. Mutaties binnen objecten (woningen, bedrijfspanden, nieuwbouw, etc) zullen dan ook actueler op de website komen te staan.

Op deze manier kun je beschikbaarheid van nieuwbouwprojecten of huurwoningen beter weergeven!

Inschieten van data

Helaas is het inschieten van data via de API koppeling nog niet mogelijk. Vanuit WordPress kan het zo zijn dat je zoekopdrachten van bezoekers en potentiële huurders of bijvoorbeeld bezichtiging aanvragen, in het Realworks CRM wilt plaatsen. Helaas is dit vooralsnog niet mogelijk.

Wil je wel werken met zoekopdrachten? Dan hebben we daarvoor (momenteel) de zoekopdracht add-on voor de WordPress Makelaars plugin.

API naar WordPress

Dat wij enthousiast worden van de API koppeling i.c.m met WordPress is denk ik wel duidelijk. De mogelijkheden zijn eindeloos en worden wellicht onbeperkt!

  • Betere koppeling tussen Realworks en WordPress
  • Nieuwe release van WordPress Makelaars plugin
  • Direct inzicht in beschikbaarheid van bijvoorbeeld huurwoningen;
  • Realworks API en WordPress API zijn volledig compatible en werken (bijv) samen met Woning website addon;
  • Realworks API biedt flexibiliteit voor maatwerk features;
  • Gebruikt door meer dan 300+ makelaars;

API

De Realworks API is uitgerold in januari 2019 en wordt volledig ondersteund. Zo kun je automatisch jouw aanbod ophalen vanuit het Realworks CRM en wegschrijven in de WordPress database.

Uitbreidingen

Omdat de API nog niet toestaat om gegevens in te schieten, heeft Tussendoor een uitbreiding beschikbaar gesteld voor de WordPress Makelaars plugin. Zo kun je zoekprofielen opslaan, woningen als favoriet markeren en meer. Je vindt deze add-ons binnen de plugin instellingen.

Future-proof

Uiteraard kun je er van uitgaan dat zodraer nieuwe features worden toegevoegdt aan de API koppeling, we hier op in zullen spelen. We zullen onze pugin volledig onderhouden en inspelen op nieuwe ontwikkelingen. Zo heb je hier zelf geen omkijken meer naar.

Impressie plugin

Nieuwe release

De API ondersteuning is uitgebracht in de vorm van een nieuwe WordPress koppeling. De API ondersteuning is aanwezig vanaf plugin versie V4. Informatie over deze release vind je op onze blog in een artikel over de API ondersteuning zelf en over de release.

Vaker bijwerken

Zoals meermaals aangegeven biedt de API koppeling naar WordPress het voordeel dat mutaties van objecten vaker kunnen worden verwerkt.

Onder de motorkap betekent dit dat we meer inzicht hebben in bijgewerkte data en veel flexibeler zijn qua maatwerk features.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de WordPress Makelaars plugin? Dan kun je altijd onze achtergrond informatie raadplegen of contact met ons opnemen.

Bekijk artikel


Je kunt ons bereiken op 058 7110916 of via info@tussendoor.nl

uitleg video