WordPress Realworks / makelaar koppeling

De Realworks WordPress plugin van Tussendoor is dé oplossing voor makelaars die gebruik maken van Realworks. Toon automatisch het actuele huizenaanbod op je WordPress site!

info@tussendoor.nl

Of bel ons op 058 711 0916

Voor makelaars is het van groot belang dat objecten (woningen en BOG) goed vindbaar zijn voor potentiële kopers. Dit kan tegenwoordig via Funda, Jaap en andere woningsites, maar ook de eigen website van de makelaar is hierin van essentieel belang.

Huiszoekenden klikken vaak door naar de betreffende makelaarswebsite op zoek naar meer informatie, maar wat als de woning daar niet te vinden is? Hier komt de Tussendoor Realworks WordPress plugin goed van pas. De plugin plaatst automatisch het actuele aanbod in de WordPress site! Zo heb je er geen werk van en heb je altijd het actuele aanbod op de website staan.


Download informatie PDF

Wonen

Woningen die ingevoerd worden in het CRM pakket van Realworks, worden automatisch ingeladen door de Realworks WordPress plugin. Zo heb je altijd het actuele aanbod woningen (inclusief alle bijbehorende specificaties) op jouw WordPress website staan.

BOG

Niet alleen woningen, maar ook BOG (Bedrijfs Onroerend Goed) wordt via de Realworks WordPress plugin automatisch ingeladen. Zo toon je niet alleen woningen, maar ook alle BOG objecten automatisch op jouw website.

Nieuwbouw

Binnen de Realworks plugin worden ook nieuwbouwprojecten ondersteund. Toon projecten, kavels & type woningen en breng jouw nieuwbouwproject onder de aandacht binnen de look en feel van je eigen website. Onmisbaar voor makelaars die (nieuwbouw)woning zoekenden willen bedienen!.

A&LV (Argrarisch en landelijk)

Ben jij of is jouw klant een agrarische makelaar met agrarisch en landelijk vastgoed? Goed nieuws! De Realworks WordPress plugin ondersteund ook de A&LV koppeling. Toon jouw A&LV Vastgoed zoals jij wilt met alle voordelen van de Realworks WordPress plugin.

Als makelaar kun je niet zonder de Realworks plugin

De Realworks WordPress plugin is onmisbaar voor de serieuze makelaar. Niet alleen toont de plugin het actuele aanbod, ook scoort je website beter in zoekmachines zoals Google. Omdat alle objecten op jouw website staan, worden deze door zoekmachines geindexeerd.

Naast de voordelen qua vindbaarheid, is ook de uitstraling vele malen beter dan de "eenheidsworst" website van Realworks zelf, zo horen wij vaak.

  • Betere vindbaarheid (Google / SEO)
  • Automatische werking, bespaar tijd!.
  • Unieke uitstraling mogelijk
  • Geschikt voor tablets en smartphones.
  • Wonen, Nieuwbouw, BOG & A&LV ondersteuning.
  • Realworks API ondersteuning!
  • Meer dan 300 makelaars vertrouwen op onze plugin.
  • Inbouwservice mogelijk.

 

Meer informatie over de API ondersteuning

Thema API

Via de Thema-API van de Realworks Wordpress plugin kun je eenvoudig alle gewenste data ophalen bij objecten. Op deze manier ben je volledig vrij en flexibel in het opmaken van unieke pagina's met woningen en bijbehorende gegevens! Smartphones, tablets en nieuwe woningen op de homepage? Alles is mogelijk!

Realworks API

Vanaf begin 2019 heeft Realworks de Realworks API uitgerold. De Realworks WordPress plugin ondersteund ook de Realworks API. Je vindt hier meer informatie over de API ondersteuning en V4 van de plugin die daarmee gemoeid is.

Realworks XML

De Realworks WordPress plugin maakt(e) gebruik van de XML-functies van zowel Realworks als WordPress. Hierdoor werd elke dag automatisch het actuele aanbod ingeladen en bijgewerkt op jouw website. Houd er rekening mee dat na het uitgeven van de API functie, Realworks geen XML meer uitgeeft.

Google maps & Streetview

Welke woning? Waar staat 'ie? De Realworks WordPress plugin beschikt over de nieuwste Google Maps API waardoor adresgegevens worden opgeslagen en eenvoudig kunnen worden getoond in Google Maps.

Handleidingen, snippets en nieuws

Hieronder vind je een aantal items met betrekking tot onze WordPress Realworks plugin. Wil je alle meer documentatie en handleidingen? Neem dan een kijkje in onze WordPress Realworks handleidingen.

Lees meer

Foutmelding bij ophalen XML: Foutcode status 403

Maak je gebruik van een van onze makelaar plugins en krijg je een...

Lees meer

Google Maps API verwerken (in Realworks plugin)

Onlangs heeft Google een aantal wijzigingen doorgevoerd in haar Google Maps...

Lees meer

Breaking: Realworks WordPress plugin 4.0

Vier jaar na de - tot nu toe - grootste release van onze Realworks plugin,...

Lees meer

Realworks WordPress plugin: API support

Yes. Eigenlijk dekt de titel al een groot gedeelte van de lading, maar we...

Impressie WordPress Realworks plugin

Documentatie, whitepaper & inbouwservice!

Twijfel je of de Realworks WordPress plugin wel is wat je zoekt? Benieuwd naar alle mogelijkheden? Download dan onze PDF met meer informatie, alle specificaties, voorbeelden en een demo. Hierin vind je ook direct een klein deel van de uitgebreide handleiding die wordt geleverd bij aanschaf van de plugin.

Ben je niet thuis in het bouwen van sites, maar wil je wel de voordelen van onze plugin? Of ben je wel thuis in het bouwen van sites, maar wil je toch het inbouwen van de plugin uitbesteden? Dat kan. Tussendoor biedt een inbouwservice op de Realworks WordPress plugin!

Realworks & WordPress Zoekmachine vriendelijk

Realworks is bij uitstek geschikt voor het beheren van objecten, projecten en woningen in combinatie met WordPress! WordPress en de Realworks plugin zijn een ijzersterke combinatie.

WordPress is dusdanig zoekmachine-vriendelijk opgebouwd, dat de objecten goed gevonden worden in de zoekmachines, zoals Google! Vindbaarheid op Funda en andere woningmarkten blijft gehandhaafd.

Realworks API automatisch het juiste aanbod!

Het beheren van honderden woningen op 'tig' sites is een tijdrovende klus. Als daar ook nog een eigen website bij komt, is dat vaak het ondergeschoven kindje.

Via de Realworks WordPress plugin heb je altijd een actueel aanbod op de eigen website staan! Alle objecten kunnen in eigen de eigen huisstijl geplaatst worden. Een unieke functie waarmee je jezelf beter kan onderscheiden.

WordPress Custom Post type

De Realworks WordPress plugin maakt gebruik van WordPress Custom Post Type mogelijkheid en Theming API. Hierdoor heb je volledig inzicht in het aanbod op de WordPress site.

Door de Theming API kan je eenvoudig alle benodigde informatie tonen op de website. Google Maps, Responsive thema's, huur en koopwoningen. Alles is mogelijk!

Nieuwe functies? De plugin is altijd up-to-date!

Updates vanuit Realworks? Nieuwe functies? 360 graden foto's of YouTube video's? Of andere nieuwe opties die doorgevoerd worden vanuit Realworks op WordPress?

Je bent verzekerd dat de nieuwe functionaliteiten verwerkt worden in de plugin en automatisch geüpdatet worden. De RealWorks WordPress plugin kan (evenals alle andere plugins binnen WordPress) via WordPress worden geupdate.

Zoeken naar woningen? Er is altijd resultaat!

Woningzoekenden hebben vaak een speciale wens of eis als het gaat om een geschikte woning. Men wil bijvoorbeeld een appartement met of juist zonder lift, minimaal 100m² woonoppervlakte, drie slaapkamers, etc... Zoeken in het actuele aanbod met de juiste variabelen, is dus van groot belang. En dat kan!

Bij de ontwikkeling van de Realworks WordPress plugin heeft Tussendoor de zoekfunctionaliteit voorzien van de juiste inputvelden. Denk hierbij aan de woonplaats, het type woning, het woonoppervlak, een minimale- en maximale prijs, huur en/of koop, etc... Je kunt het zo gek niet bedenken.

De opties die zichtbaar zijn binnen het zoekformulier, zijn eenvoudig aan te passen én worden real-time aangepast in het actuele aanbod. Hierdoor zijn er enkel zoekopties mogelijk die binnen het aanbod resultaat opleveren. Bezoekers vinden dus altijd wat hij of zij zoekt!

WordPress Realworks uitleg video

Ondersteuning nodig? Wij staan voor je klaar!

Meer informatie over deze plugin?

Hier kan een korte tekst komen te staan.