Administratie. Goed geregeld

WordPress WeFact plugin

WeFact maakt factureren makkelijk. In WeFact maak je eenvoudig facturen, offertes, verwerk je inkoop facturen en heb je in een oogopslag inzicht in jouw administatie.

Dit verkoop praatje komt van WeFact haar eigen site, maar als gebruiker van de eerste dag kunnen we niet ontkennen dat WeFact écht een fijn facturatie pakket is. 

Voor ons destijds de reden om een WordPress plugin te maken die koppelt met WeFact en HostFact. Dat dit ondertussen uitgegroeid is tot de meest gebruikte WeFact en HostFact oplossing voor WordPress en WooCommerce, vinden we super tof!

Samen sterk

Om nog sneller inzicht te krijgen in je eigen administratie heeft Tussendoor de WeFact en HostFact plugin voor WordPress en WooCommerce ontwikkeld. 

De mogelijkheden van de plugin zijn eindeloos. Van inzicht in je administratie tot geautomatiseerde facturatie, werken met meerdere webwinkels en factuur templates tot het verwerken van meerdere munt eenheden. Het mooiste van allemaal? Zo simpel als WeFact en HostFact zelf zijn? Zo simpel en plug & play is onze plugin ook!

Momenteel worden de volgende functies in de plugin ondersteund

✔ Automatisch en/of handmatig exporteren van bestellingen als factuur in WeFact.
✔ Mogelijkheid om het factuurnummer te bepalen.
✔ Verzenden van facturen via WeFact of WooCommerce.
✔ Automatisch aanmaken van nieuwe debiteuren.
✔ Mogelijkheid om te werken met een specifieke WeFact debiteurgroep.
✔ Gebruik van specifieke factuur huisstijl vanuit je webshop.
✔ Compatibiliteit met WooCommerce Subscriptions.
 

✔ Synchronisatie van rekeningnummer bij debiteur bij betaling via Mollie.
✔ BTW-verlegging bij een geldig BTW-nummer (WC EU VAT Number vereist).
✔ Exporteren van WooCommerce-producten naar WeFact en automatisch koppelen voor juiste verkoopstatistieken.
 

✔ Handmatig of automatisch koppelen van WooCommerce-producten aan WeFact-producten op basis van SKU voor juiste verkoopstatistieken.
✔ Koppelen van WooCommerce BTW-tarieven aan BTW-codes van WeFact voor betrouwbare BTW-verwerking.
✔ Mogelijkheid om te werken met een specifieke WeFact productgroep.

Wel zo makkelijk

Installatie handleiding

Het installeren van de plugin is rechttoe rechtaan. Plug & play zoals we net al zeiden. Je wordt na de installatie van de plugin meegenomen in een vriendelijk stappenplan waarin de plugin je uitlegt welke informatie nodig is en waar deze voor dient. 

Kom je er onverhoopt toch niet uit? Dan hebben we veel gestelde vragen uitgewerkt, uitgebreide handleidingen en documentatie. Staat jouw vraag er niet tussen? Dan zit er altijd een collega van ons klaar om jou op weg te helpen. Succes en tevredenheid gegarandeerd!

Bestel jouw plugin direct

Wil je direct WeFact of HostFact koppelen met jouw WordPress en/of WooCommerce omgeving? Bestel de plugin dan direct. Je kunt deze daarna meteen downloaden, dus je kunt binnen enkele minuten aan de slag. 

De plugin werkt zowel met WeFact als met HostFact

WooCommerce WeFact plugin

Synchroniseer facturen tussen WooCommerce en WeFact