Online marketing

WordPress Optimalisatie

Onterecht een ondergeschoven kindje. WordPress optimalisatie. Werken aan de vindbaarheid van je website, zonder dat de techniek er achter op orde is, is als het spuiten van een roestige APK afgekeurde auto. 

WordPress Snelheid Optimalisatie

Alles in harmonie

WordPress en plugins updaten lijkt genoeg, maar is het niet. We moeten zorgen dat alles in harmonie is, voor een optimaal resultaat.

Dat betekent dat je plugins up-to-date moeten zijn, WordPress bijgewerkt is, maar ook dat je geen onnodige broncode inlaad op je website, juiste caching toepast, afbeeldingen- en hosting geoptimaliseerd zijn en dat SEO techniek op de juiste manier wordt verwerkt. 

WordPress optimaliseren

Hoe weet je of je website geoptimaliseerd moet worden? Of je al kunt werken aan SEO? Is optimalisatie ook nodig als je adverteert? 

Optimalisatie kan altijd. Een snelle(re) website, zorgt voor minder bezoekers die afhaken. Minder mensen die afhaken, zorgen voor meer leads of verkoop. 

Meer leads of verkopen, zorgen voor meer rendement op zowel SEO als SEA

Altijd een goed idee

Het optimaliseren van je website is altijd een goed idee. Het zorgt dat je website optimaal presteert en dat zorgt voor tevreden bezoekers. 

Een trage website, zorgt dat bezoekers eerder wegklikken. Hierop wordt je afgerekend. Zowel op gebied van organische vindbaarheid als op advertenties.

Kosten spreiden

Technische optimalisatie kan kosten-technisch goed gespreid worden. Wij werken met een optimalisatie-rapport welke wordt onderverdeeld in fases. Van prioriteit tot nice to have. 

Op deze manier kun je zelf beslissen wat je direct wilt doorvoeren en wat je later op wilt pakken. 

Ook handig: optimalisatie kan worden doorgevoerd aan de hand van onze strippenkaart.

Veel gestelde vragen over WordPress optimalisatie

Is WordPress gratis?
Ik ben niet helemaal bekend met WordPress
Wat is webhosting?
Wat is een VPS?