profile image

Rick de Jong

Strategie

29 december 2021 07:26

Verandering in onze prijsmodellen

Afhankelijk van het verbruik en gebruik

Vanaf 14 Maart 2022 wordt er een verandering in onze prijsmodellen doorgevoerd. We stappen af van één prijs per plugin of dienst naar een prijs afhankelijk van het verbruik en gebruik van de dienst of plugin. In dit bericht lees je wat dit inhoudt.

Dit betekent niet dat ál onze prijzen duurder worden overigens, sommige prijzen zijn namelijk naar beneden bijgesteld. Hieronder vind je een aantal links naar de verschillende (prijs)categorieën, zodat je snel kunt zien wat dit voor jou betekent.

Heb je overigens een plugin bij ons afgenomen na november 2021, dan is daarop nieuwe model al van toepassing en verandert er voor jou verder niets.

Plugins

Voor de meeste van onze plugins geldt vanaf maart 2022 dat er gewerkt wordt met meerdere pakketten. Ben je benieuwd wat dit inhoudt voor de plugin of add-on die jij gebruikt? Download dan de prijsinformatie van de plugin(s) hieronder.

Zie je jouw plugin of add-on er niet tussen staan? Dan is het prijsmodel voor die plugin / add-on niet gewijzigd. Houd er rekening mee dat de inflatie wél is doorbelast.

 

 

De Autobedrijf en voertuigen plugin houdt een vast bedrag. Deze is vanaf 1 maart (verlaagd) naar € 239,-

Hosting en aanverwante diensten

De prijzen van onze individuele hostingpakketten, VPS servers en aanverwante diensten - zoals SSL certificaten - zijn veranderd. Hieronder een overzicht van de nieuwe tarieven.

Nieuwe prijs per maand

- Webhosting (shared) 29,-
- Webhosting Add-on 5GB 5,-
- VPS 1 99,-
- VPS 2 199,-
- VPS 3 299,-
- VPS 4 399,-
- DirectAdmin licentie 10,-
- Installatie/configuratie 299,-
- Support op afstand Uurtarief afgerond per 15 min.
- Credit Card Processing Fees € 15,- per transactie

- SSL - Let's Encrypt 15,- (p/j)
- SSL - Domein validatie 79,- (p/j)
- SSL - Organisatie validatie 99,- (p/j)
- SSL - Uitgebreide validatie vanaf 149,- (p/j)
- Installatie/configuratie 259,-

Uurtarief en overig

Vanaf maart 2022 wordt inflatie op onze uurprijs, diensten en/of producten doorberekend, welke vanaf dat moment jaarlijks (op 01 januari) zal worden doorgevoerd.