Blog - WordPress logo

WordPress voor iPhone & iPad

Leestijd: 2 minuten (309 woorden)
profile image

Erik van der Meulen

Strategie

01 september 2010 02:27

Beheer WordPress op je mobiele apparaat

WordPress beheer

Een voordeel om te werken met Opensourcesoftware systemen is de grote 'community' die je er gratis bij krijgt. Een voorbeeld hiervan is het door Tussendoor gebruikte systeem 'Wordpress'. 

Omdat er wereldwijd miljoenen gebruikers zijn, zit er achter dit systeem een enorme grote groep mensen die waardevolle toevoegingen programmeren. Dit heeft Wordpress de afgelopen jaren een enorme boost gegeven en maakt het tot een volwaardig product zonder extra (licentie) kosten.

WordPress App

Om Wordpress naar een nog hoger level te tillen, hebben de makers van Wordpress een applicatie ontwikkeld voor de iPhone en de iPad van Apple. Hiermee is het mogelijk om onderweg op een van de apparaten je website te updaten, nieuws en/of weblog artikelen te schrijven en foto's te plaatsen. Op deze manier kan je te allen tijde en waar ook ter wereld, je website up-to-date houden. Ook het bewerken, wissen en reageren op reacties werkt eenvoudig en goed via de applicatie. Reacties dus af- of goedkeuren? Een kind kan de was doen.

Het voordeel van dergelijke applicaties zijn vooral van toepassing op onze klanten. Deze kunnen nu, na oplevering van de website, nog beter en sneller zorgen voor actuele content. Dit uiteraard ter bevordering van de zoekmachine optimalisatie. Wil je gebruik maken van de Wordpress applicatie op jouw iPhone of iPad? Wij vertellen je hier meer over, zorgen voor een zorgvuldige installatie en desgewenst krijg je informatie over hoe je dit effectief kan gebruiken.

De officiële link naar de Wordpress applicatie vind je hier.