Annet de Jong Makelaardij

Makelaar website met RealWorks koppeling

WordPress Makelaar

Met behulp van onze Makelaar plugin en een ontwerp van de Staat van Creatie, is er een dijk van een website gerealiseerd voor Annet de Jong Makelaardij. 

Functionaliteiten

Plugin Geschikt voor RealWorks

Aanbod vanuit Realworks

De website integreert automatisch het aanbod vanuit Realworks met behulp van onze Makelaar plugin.

Add on Geschikt voor RealWorks

Zoekopdrachten opslaan

Met onze Realworks Zoekopdrachten addon kunnen bezoekers hun wensen achterlaten en ontvangen ze automatisch het nieuwste aanbod vanuit Realworks.

Add on Geschikt voor RealWorks

Aangekochte objecten presenteren

Met onze Aankoop API voor Realworks kan Annet de Jong Makelaardij objecten presenteren op de website die namens klanten zijn aangekocht.

Automatisch aanbod vanuit Realworks op je website

De website verwerkt automatisch het aanbod vanuit Realworks met behulp van onze Makelaar plugin. Daardoor blijft het aanbod op de website up-to-date en bijgewerkt zonder dat er handmatige verrichtingen op de website aan te pas hoeven te komen. 

Zoekopdrachten opslaan in Realworks

Met onze Zoekopdrachten addon kunnen bezoekers hun wensen achterlaten op de website. Deze informatie wordt automatisch doorgestuurd naar Realworks. Vanuit Realworks krijgt de bezoeker vervolgens het meest recente aanbod toegestuurd.

Aangekochte objecten tonen

Met onze Aankoop API makelaar addon is Annet de Jong makelaardij in staat om vanuit Realworks de objecten op de website te presenteren die ze namens klanten hebben aangekocht.

Wordpress Plugin

Wordpress Makelaars plugin Geschikt voor Realworks