Cars, Cola en Coins

Welkom in de Amerikaanse jaren 80 sfeer

WordPress

Sfeer! Dat is allesomvattend voor Cars, Cola en Coins. Zodra je binnenstapt omarmt de Amerikaanse jaren 80 sfeer je en wordt je meegenomen in de sfeer van pinball, Coca Cola en klassieke auto's.


 

Website met klassieke uitstraling

Tussendoor is blij en trots dat we aan de website van Albert en zijn Cars, Cola & Coins hebben mogen bijgedragen. In samenwerking met Vorm2, hebben we een website neergezet met een klassieke uitstraling, die perfect aansluit bij het gevoel zodra je binnenstap.

Auto's, cars, voitures...

De website is, gezien de wereldwijde interesse in dit concept, meertalig opgezet en beschikt over een aantal onmisbare functies. 

Zo blader je door alle aanwezige auto's, maar kun je ook direct zien of jouw droomauto eventueel te koop wordt aangeboden. 

Is dat het geval? Dan klik je door om een galerij en specificaties van het voertuig te zien. Direct een proefrit of afspraak maken? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

WordPress meertalig mutilang

Cola & Coins

Als je verder klikt, kom je bij accessoires die je eveneens terugvindt op locatie bij CCC. Meer dan tien flipperkasten, 15 Coca Cola (special) koelkasten en diverse jukeboxes zijn terug te vinden op de website. Kies je alvast jouw nieuwe flipperkast uit? Of wil je 'm liever proberen tijdens je bezoek aan CCC? Dat mag natuurlijk altijd.

Techniek

Natuurlijk is de website, zoals je van ons mag verwachten, volledig responsive opgezet. Ook is CCC direct vanaf de opbouw ontwikkeld met vindbaarheid voor diverse landen in ons achterhoofd. Aan gerichte bezoekers dus geen gebrek.

Neem contact met ons op

Ben je ook geïnteresseerd in een zoekmachine vriendelijke, meertalige website? Tof! Laat het ons weten via 058 711 09 16 of info@tussendoor.nl. We helpen je graag.

Bekijk ook deze WordPress oplossingen