WordPress webwinkel Used AED (WooCommerce)

USED AED is een bedrijf dat zich richt op de internationale verkoop van gebruikte AED's (Automatische Externe Defibrillator). Doordat er gewerkt wordt met een relatief klein productaantal is er gekozen voor een WooCommerce oplossing welke meertalig is opgezet.

USED AED

Tussendoor heeft in opdracht van USED AED een WordPress (WooCommerce) webwinkel ontwikkeld welke - uiteraard - responsive is opgebouwd. Op deze manier beschikt USED AED over een webwinkel welke goed te bekijken én gebruiken is op tablets, smartphones en ook op laptops en desktop computers goed en eenvoudig functioneert.

De webwinkel beschikt daarnaast over een aantal modules welke de internationale verkoop mogelijk maken. Zo kan er gekozen worden uit 6 talen (Nederlands, Duits, Engels, Spaans, Portugees en Frans) en kan men kiezen welke valuta getoond / gebruikt moet worden.

Bij het bezoeken van de website wordt automatisch de juiste taal gekozen en krijgt men een melding dat er een valuta in hun taal / gebied beschikbaar is, anders dan de standaard valuta (Euro).

Koers

Omdat een valuta dagelijks van waarde / koers veranderd en het vrijwel onmogelijk is om hier het productaanbod op aan te passen is er gekozen voor een geautomatiseerde oplossing. Er wordt een aantal keer per dag verbinding gelegd met Open Exchange Rates voor het automatisch wijzigen en bijwerken van de juiste prijs in een specifieke valuta / munteenheid.

Uitbreiding

Doordat het geheel meertalig is opgezet en de keuze aanwezig is voor het kiezen van een munteenheid is het mogelijk om de webwinkel uit te breiden waarbij nieuwe landen aangeboord worden. Er kunnen naar hartenlust talen worden toegevoegd om de verkoop te stimuleren en uit te breiden.

Ook een webwinkel?

Zoals in vele cases van Tussendoor duidelijk wordt bent u bij Tussendoor aan het juist adres voor WordPress websites en WordPress webwinkels waarbij meegedacht wordt in maatwerk oplossingen. Beschikt u dus over een website of bent u opzoek naar een website waar maatwerk oplossingen aan te pas komen? Neem dan gerust contact met ons op.

Website bekijken

» www.used-aed.com

Bekijk ook de WordPress website van Used AED Youtube.

Direct contact?

Bent u ook geïnteresseerd in een website en lijkt het u leuk dat Tussendoor met net zo veel enthousiasme aan uw website gaat werken? Neem dan gerust contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden met u.