Online betalingen

Online betalingen in WordPress en WooCommerce Gebruik de Mollie plugin

Tutorial Mollie WooCommerce

Eenvoudig en veilig

Mollie is een Nederlandse payment provider van het eerste uur. Mollie staat voor toegankelijkheid, gemakt en een eenvoudige onboarding. Mollie heeft online betalen in Nederland toegankelijk gemaakt.

Tussendoor werkt vrijwel exclusief met Mollie als het aankomt op online betalingen. Zowel voor WordPress als via de API voor maatwerk oplossingen.

Direct actief

De beste oplossing

Mollie is voor webwinkels en websites - volgens ons - de beste oplossing. 

De tarieven zijn goed, de plugin is solide en snoept geen snelheid en Mollie accepteert (erg) veel betaalmogelijkheden.

Van iDeal en PayPal, tot achteraf betalen, creditcards, Apple en Google pay en ga zo maar door.

iDeal

iDeal. Misschien wel de belangrijkste betaalmethode in Nederland. Uiteraard wordt iDeal door Mollie ondersteund. In een handomdraai heb jij iDeal actief op jouw website of webwinkel.

Paypal

Ook PayPal wordt door Mollie ondersteund. Wil je op een eenvoudige manier Paypal accepteren, maar wil je niet zelf een account aanmaken? Geen gedoe in administratieve rompslomp? Gebruik van Paypal via Mollie.

Creditcard

Mollie ondersteund de meest belangrijke creditcards. Dit zijn Visa, Mastercard, American Express, Cares Bancaires en CartaSi. Via Mollie accepteer ook jij deze creditcards in een mum van tijd op je site of webwinkel.

Achteraf betalen

Als ontwikkelaar van de Billink plugin, kunnen we niet anders dan stellen dat Billink dé beste oplossing is voor WordPress als het om achteraf betalen gaat. Maar ook via Mollie kun je achteraf betalen activeren. In dit geval via Klarna!

Alle features

Bepaal jouw frequentie

Je bepaalt zelf de frequentie waarmee je uitbetaald wordt. Dagelijks, wekelijks, tweewekelijks of maandelijks. Het is aan jou.

Volledig in huisstijl

De afreken- en eventuele bedank pagina's van Mollie zijn volledig in je eigen huisstijl op te maken. 

Zij gebruiken ook Mollie