Bereken tijd en afstand

Uitbreiding voor RDW Pro plugin Bereken tijd en afstand

Met deze uitbreiding kun je bezoekers een indicatie geven van de afstand tot jouw bedrijf of een vestiging van jouw bedrijf.

Als gebruiker van de OpenRDW PRO plugin van Tussendoor, kun je de "Tijd & Afstand" uitbreiding inzetten om gebruikers op een vriendelijke manier inzicht te geven in de afstand en/of tijd tot jouw bedrijf.

"Welkom meneer Jansen. Op basis van het ingevoerde kenteken kunnen wij een kleine beurt aanbieden voor €45,-. We hebben vandaag nog plek, als je nu vertrekt ben je er binnen 9 minuten."

HTML5 Geolocatie

De add-on haalt op basis van HTML5 geolocatie de huidige locatie van de bezoeker op. Op deze manier weet je exact hoever hij of zij van jouw bedrijf vandaan is en kun je persoonlijke meldingen tonen. Door de koppeling met Google Maps weten we de afstand in kilometers, maar ook in tijd.

Blog - Google Places Maps

Geen geolocatie?

Ook als de bezoeker zijn of haar geolocatie blokkeert (dat kan), kunnen we de afstand berekenen. 

Je geeft de bezoeker dan namelijk de kans om via een invoerveld de huidige plaats in te voeren. 

Op basis hiervan wordt eveneens een koppeling opgezet met Google maps, zodat we de tijd en afstand weten.

Formulier bijlage uploaden

Persoonlijk & vernieuwend!

Het internet verandert. Service en een persoonlijke aanpak winnen het van prijs. Persoonlijker dan dé huidige locatie van de klant en daar handig op inspelen zal het niet snel worden. Verras je bezoeker door hem inzicht te geven in zijn eigen locatie en de afstand tot jouw bedrijf.

  • Vernieuwend
  • Super persoonlijk
  • Trigger klanten met persoonlijke berichten
  • Direct inzicht in de kosten o.b.v. kenteken
  • Volledig gekoppeld met de RDW en Google Maps
  • Inbouwservice mogelijk.

Alle features

Google Maps API

De afstand en tijd die wordt weergegeven is volledig afkomstig uit Google Maps. Via de locatie van de bezoeker wordt, via de Maps API, een afstand en tijd opgehaald en getoond.

OpenRDW

De plugin is volledig ontwikkeld om samen te werken met de OpenRDW PRO plugin. Op deze manier kun je bezoekers triggeren om naar jouw bedrijf te komen, na het invoeren van hun kenteken. Zowel voor onderhoud, reparatie als verkoop.

\

Nieuwe functies? De plugin is altijd up-to-date!

Zijn er vanuit WordPress of de RDW module updates of nieuwe velden beschikbaar? Dan wordt ook de tijd- en afstand bereken module bijgewerkt.

Je vindt de update vervolgens zoals je van ons gewend bent vanuit het WordPress beheer. Je voert deze update eenvoudig door.

WordPress Onderhoud