Addon voor makelaars plugin

Uitbreiding voor makelaars plugin Bezichtigingen direct opslaan in Realworks via Realplanner API

Automatiseer de aanvraag van bezichtigingen voor objecten via de Realplanner API van Realworks. 

Gemak dient de mens. Als je bezoekers en geïnteresseerden in een woning direct kunt bedienen en zelf hun bezichtiging kunt laten plannen is dat dan een enorm voordeel.

Met de add-on voor de Realplanner API kun je bezoekers direct hun bezichtiging laten plannen en opslaan in Realworks. Jij blij, zij blij!

Realplanner van Realworks

Realplanner is een product van Realworks. Als je je agenda beheert binnen Realworks, dan kun je via Realplanner en de API die hier op aansluit direct afspraken en bezichtigingen inplannen van de API voor Realplanner.

Onze add-on doet precies dat. Omdat deze add-on samenwerkt met de makelaars plugin die geschikt is voor Realworks, kunnen bezoekers eenvoudig een afspraak inplannen vanaf de woning of (bedrijfs)pand pagina.

Werkt met Realplanner API

Deze add-on werkt uitsluitend met de Realplanner API van Realworks.

Bezichtigingen worden realtime in de agenda van Realworks ingepland bij de bewuste makelaar van het object.

Compatible met andere add-ons

De add-on werkt naadloos samen met andere modules voor de makelaar plugins. Voor een overzich van de beschikbare uitbreidingen kun je een blik werpen op onze plugin pagina.

Bespaar tijd en geld

Administratie kost tijd en geld. Door bezoekes zelf hun afspraak in de laten plannen én deze automatisch op te slaan, bespaar je een administratieve handeling en dus kostbare tijd en geld.

Opslaan in Realworks

Het opslaan van de afspraak via de Realplanner API van Realworks gebeurt automatissch en data wordt hierdoor opgeslagen in het Realworks CRM.

Hierdoor creëer je een centraal overzicht van al jouw afspraken. Wel zo overzichtelijk.

Alle features

style="object-fit:

Maak je bezoekers blij

Je moet het ijzer smeden als het heet is. Dus als bezoekers een huis willen bezichtigen, willen ze direct een datum prikken. Dat kunnen ze vanaf nu zelf direct doen.

style="object-fit:

Past in jouw thema

Omdat je vrij bent in de opmaak van de add-on om bezichtigingen automatisch via Realplaner op te slaan in Realworks past deze gegarandeerd in jouw thema.

Zo beoordelen klanten onze makelaars plugin

(5 / 5)

Mustmedia, 30 December 2022

Fijne partij om mee samen te werken. Komen afspraken na, zijn accuraat, flexibel en denken met je mee

Fontein Makelaardij, 13 September 2022

positieve en snelle respons op een aanpassingsverzoek aan de website

Martijn van Beckhoven, 15 December 2020

Het binnenhalen van de makelaarsdata liep in eerste instantie niet goed. Ik zal wel iets niet goed gedaan hebben... Werd door Tussendoor snel opgelost. Top!

Makelaar, 27 June 2019

Tussendoor heeft een goed product wanneer je gebruik maakt van Realworks, maar toch een moderne website wil. Het is fijn om met hen samen te werken door de goede en vlotte communicatie. Het eindproduct ziet er zeer goed uit. De plugin is volledig aan te passen naar jouw wens, dus perfect voor als je wil werken in jouw huisstijl. Wij zijn erg blij met onze plugin!