profile image

Rick de Jong

Strategie

06 januari 2024 08:48

Laatste update: 16 februari 2024 04:25

Feedback Platform voor plugins

Beheer je administratie en stem op nieuwe functionaliteit

We beginnen het jaar goed. Er staat namelijk een dijk van een update voor jullie klaar op Tussendoor.nl: verwelkom ons feedback platform!

We hebben ondertussen ruim twee jaar gewerkt aan onze nieuwe website. Gelanceerd begin 2023, afgerond in 2024. Alle features die op de planning stonden zijn beschikbaar en het feedback platform is daarvan de kers op de taart. 

Jij vraagt, wij draaien

Het startpunt van ons feedback platform was tweedelig. Aan de ene kant willen we namelijk dat jij als gebruiker van onze plugin zelf de controle hebt. Controle over wanneer je een plugin aanschaft, dat je deze dan direct kunt downloaden en - liever niet - ook zelf kunt opzeggen. 

Wil je in de tussentijd de plugin nog een keer downloaden of vrijgeven? Check. Ook dat kan gewoon in jouw online dashboard

Feedback leveren en Roadmap inzien

Daarbij willen we ook dat je inzicht hebt in waar we aan werken. Zowel de afgelopen periode als in de toekomst. Daarom kun je op het feedback platform bugs indienen, maar ook feature requests. Is jouw verzoek er al? Dan kun je stemmen, om te zorgen dat jouw verzoek bovenaan de lijst komt. 

Populaire verzoeken verschuiven we vervolgens naar de roadmap. Zo volg jij de status van jouw favoriete feature request tot op de voet. Aan de hand van verschillende statussen weet je precies waar je aan toe bent. Wel zo inzichtelijk.

Is de functie uitgerold? Check. Ook belangrijke updates vind je terug op het feedback platform. De changelog is daar - gekoppeld aan ingediende feedback - terug te vinden.